visca el barca írta:Normandia írta:a top 4 mellé a "kiegészítő" emberek sem veszik fel a ritmust. Nincsen konstans jó játéka, Rakitic-nek, SR-nek, Businak, Albának. Gomes, Dignye, Arda, Vidal, hol játszanak hol nem
igen, ez a baj, hogy Mi, egybites, analfabéta szurkolók is tudtuk hogy ez lesz: van 563278 középpályás, mindegyik játrszik 5 meccsből 1-et, úgy a büdös életben nem fog egyik se játékba lendülni... ezért nem is értem minek vettük meg ezt a sok tölteléket. DS meg Ag is tök felesleges volt, ini, rakéta, arda, rafi bőven elég lenne 2 posztra.
DS szerintem azért jött mert a játéka ránézésre hasonlít Iniestáéra, és talán emiatt láttak benne rációt hogy pótolhatja, Arda kuka kp-ra szerintem erre tavaly ő is rájött (jön a kérdés hogy akkor a classicon mit keresett ott, de erre szerintem ember nem tudna válaszolni). Gomes fail igazolás, ezzel szerintem nincs nagy gond, nem jöhet be minden. Rafival kapcsolatban én nagyon úgy érzem hogy csak Neymar miatt maradt. elment alves és adriano, kellett neki 1 brazil haver, az összes fbs meccs előtti képen, random képen együtt vannak, nem lepne meg ha kizárólag miatta maradt volna , és a barcás karrierjének a hossza megegyezne neymaréval.
A bajnoksággal kapcsolatban pedig szerintem, az eddigi teljesítményünkben nagyban közrejátszik a tavaly szezon végi mélyrepülés, pontosabban az hogy LE nem akarta hogy az megismétlődjön. Pepnél is mindig volt január-februárban 1 hullámvölgyünk, hogy aztán február végére formába jöjjünk, tavaly ez totál elmaradt és pont a legrosszabkor ért minket.
Én többek között ezért is bízok még a bajnokságban, játékosok adottak, február végére bőven formába jöhetnek, onnan pedig még be lehet húzni. reálnak is lesz hullámvölgye (nemhiszem hogy ami eddig volt nekik azt annak lehet nevezni), és ha tippelnem kéne nekik sokkal jobban fog fájni mint nekünk tavaly. Az ő erősségük idén főleg az hogy fejben nagyon ott vannak, az első perctől az utolsóig, és ez majd 1 éve, amióta a francia átvette a csapatot így van, ezt szerintem nem lehet már sokáig bírni, és amint fejben elfáradnak jön a mélyrepülés. Jó játékuk soha nem volt és ez alatt nem azt kell érteni hogy tikitakázzanak, vagy legyen 90%os labdabirtoklásuk stb, csupán nincs semmi stílusa a csapatuknak, annó pl ancelottinál embertelenül jól kontráztak, minden labdavesztésből végigrohantak , ez volt a stílusuk. Most nincs semmi, ki jobbra be középre, ki balra be középre, bumm rá 18ról kipattanót bekotorni, ez szerintem nem jó, domináns játék, és amint elfáradnak fejben , esetleg kicsit elpártol tőlük a szerencse borul minden, és ha innen elbukják a bajnokságot azt a francia se éli túl a padon.