palesz77 írta:
Initom írta:Real 3-5-2 es hadrendje szerintem nagyon rendben volt,köze nem volt a sevillának. ZZ kiválóan alkalmazkodott a hazaiak taktikájához erősségeihez,főleg úgy ,hogy nekik az X is jó lett volna szerintem.
Ezzel viszont nem értek egyet, vagy csak részben. A védekezés rész tényleg rendben volt, még ha a végén össze is zuhantak, de a támadás nagyon nem. Ha Kroosnak 2-3 másodperc kell, hogy megtalálja kinek adja a labdát, ott bajok vannak.. Bob szokta emlegetni, amikor 3-5-2-ért és társaiért könyörgünk a fórumon, hogy ez nem megy olyan könnyen, itt látszott is. Nagyon nem érezték a mozgásokat a Real játékosai, idegen volt nekik ez a felállás. De mondom, szigorúan támadásban, a védekezés részt jól lehozták.
Ha nagyon szigorúan nézzük ,akkor vezettek 0-1 re, az aPizjuánban bőven elég,majd pedig tökéletesen zárták a területeket továbbra is. Casemiróékat 1v1ben lehetetlen volt megverni.
Tartom továbbá,hogy a madrid ,azért játszott így mert nekik jó volt az X. Beton hátul,ha esély adódik akkor pedig verjünk egyet...és ez a 85. percig gyönyörűen működött. Nem vagyok híve az efféle célfutballnak de a sevilla ellen most működött. Ramos fejese lélektanilag taccsra vágta őket.
Ronaldot viszont sajnálom...Szegény pali magához képest szenved. Oké ellenszenves meg blabla,de hatalmas karakter,hiányozik a Ligának egy jó Ronci,aztán kövezzetek meg. Másrészről pedig az is igaz lejár az ideje és ahogy dobálja magát
Támadásban egy Modric hiányzott előrefelé,mert "szegény" a 2. félidőre szerintem elfáradhatott,mert kevésbé játszotta be a jobbösszekötőt'.