Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, általában rosszabbul viseli azt is ha csak megbillenti a szél.S.Agüero írta: Csodálkoztam, hogy nem állt fel, és folytatta a meccset, neki ezek meg sem kottyannak.
Csodálkoztam, hogy nem állt fel, és folytatta a meccset, neki ezek meg sem kottyannak.Tromort77 írta:Fb-ről: Busquets sérülése nem súlyos, valószínűleg nem kell majd emiatt meccset kihagynia [catradio]
Ne nézd vissza, jól játszott Busi(végre) az az egy hibája volt, de azt is javította. Volt egy pár űberlabdája is. Remélem nála is marad a javuló forma.S.Agüero írta:Vissza kell néznem, de úgy emlékszem, ott volt Ini üresen, gondolom, oda akarta dobni a labdát, aztán lecsusszant.Asszem fel is nézett, meg amúgy sem rá vall, hogy vaktában előrelőné.
Ennek ellenére Masch és Alba módszeresen szokta ezt csinálni, mintha direkt táncolnának az idegrendszeremen.Bob_Marley írta:Mezőnyben a meccs egyik legjobbja erre egy ilyet???Középre soha nem!!!!
Ez akkor lenne igaz, ha nem vaktában felvágott felszabadítás lett volna, hanem megpróbálja kihozni a labdát egy necces passzal. De itt szerintem csak belerúgott egy nagyot, csak nem jól találta el, ebből meg lett a baj - amit ahogy írtad is, hál istennek javított.S.Agüero írta:Egy ilyen szituációnál nála ez szerintem sosem fog megtörténni, ahogy mondjuk Ininél sem történne meg, ez elvi kérdés náluk.Ami hosszútávon ki is fizetődik.
Egy ilyen szituációnál nála ez szerintem sosem fog megtörténni, ahogy mondjuk Ininél sem történne meg, ez elvi kérdés náluk.palesz77 írta:Vagy ha muszaj, legalabb rugjon bele egy isteneset, ne akkorat, hogy 10 m-t szalljon.. Na mindegy, remelhetoleg mas baki nem lesz tole, ezt leszamitva hal istennek jol jatszik.
Máskor is bemegy a két középső védő közé, mikor keressük a réseket, mert az ellenfél visszaállt.Yokozuna írta:Ma inkább középhátvéd volt, Piqué és Umtiti között. Jól állt neki, mert legalább nem futották le, nem tudott hátra passzolgatni, és szerencsére ma előre egészen pontos volt. De azért nem ő nyerte meg a meccset.
Gyönyörű mozdat volt, Iscot visszaküldte Malagaig kb, viszont 2-vel alattadMessias2 írta:Kedvenc jelenetem tőle tegnapról