Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarsz NSO-n szurkolni tovább? Csak negatívkodni tudsz. Gól nem megy neki idén, de azért hülyeséget ne mondj már.Atalanta írta:Ki lehet eddig jelenteni, hogy Neymar csapatunk leggyengébbje. Minden támadás megakad rajta, egy csele sem sikerül. Alternativa sajnos nincs
Öhm, igen, akkor benéztem, úgy emlékeztem két éve az Eibar ellen fejelt győztes gólt. Szkuzi.palesz77 írta: Szerintem azt kevered a Celtával, az Eibarnak még nem lőtt gólt. Vagy valamit lehet nem értek..
Nem is értem mi jár Lucho fejében...Ha ennyire nem kedveli miért nem passzolják el és hoznak valakit helyette?Stalkyard írta:Remélem senki se hitte el hogy a múltkori meccs után bármi is változni fog. Még vagy két meccsen szóhoz jut, aztán a BL kieséses szakaszra ott leszünk egy félhulla Robertoval a jobboldalon.
Halkan megjegyezném, hogy idén az Eibar X-elt a Reallal és a Sevillával is, és megverte a Celtát, Sociedadot, Villarrealt és a Valenciát is. Bőven okozhatnak meglepetést, ha nem figyelnek oda a srácok, úgyhogy én nem értem ezt a kezdőt annyira, de nem is vagyok edző..brownieheaven írta:de egy Eibar ellen szerintem jó lesz ő a kp-ra.
Az mondjuk nem lenne hülye ötlet, ha ő lenne Messi oldalán, és amikor feljebb kell lépnie a középpályásnak Leo miatt, akkor nem Rakitic téblábolna elől, mert ott a nullához konvergál a hasznosságtartalma idén. Vidalt én is sajnálom, ha jövő héten se kezd egyik meccsen se, akkor asszem kijelenthető, hogy Lucho csak a sajtónak fényezte ismétletlen..Tromort77 írta:Arda-ra kíváncsi leszek, hogy milyen poszton fog játszani. Nekem nem egyértelmű, hogy középpályás lesz-e.
Vidalt sajnálom, hogy nem kezd.
Szerintem azt kevered a Celtával, az Eibarnak még nem lőtt gólt. Vagy valamit lehet nem értek..Stalkyard írta:Matyit meg pont az Eibar ellen teszi be, kicsit ironikus.Remélem fejel megint egyet a predator.
Remélem senki se hitte el hogy a múltkori meccs után bármi is változni fog. Még vagy két meccsen szóhoz jut, aztán a BL kieséses szakaszra ott leszünk egy félhulla Robertoval a jobboldalon.Tromort77 írta:
Vidalt sajnálom, hogy nem kezd.