Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
made my day
Nagyon durva, hogy Ramos mindig helyzetbe kerül pontrúgásnál, de ehhez kell, hogy Toni mindig oda tudja tenni a lasztit.Bob_Marley írta:Pont nekünk kéne egy kicsit több tiszteletet mutatni a Celta felé, rendre megtréfáltak minket mostanában. Egy Celta Vigo nem kötelező továbbjutás senkinek sem.
Megzavarodtak rendesen, Ramos saját szintjén 120%-os ziccert fejelt mellé. Kicsit lassítani kell a játékot a Celtának, mert nincs kp és átrohannak.
Ugyan már, sérültek ide-oda egy Celta ellen azok után, hogy a Sevillat kiejtették, tovább kell menni. 4-4-2 egy értelmes szélsővel (Lucas) alapvetően stabilabb lenne, nem csak arról szólna a játék, h Kroos osztogat ahogy tud. De még rám cáfolhatnak. Mindenesetre ha nem mennek tovább az nagyban a francia menedzser sara is lesz.Bob_Marley írta:3-5-2 félét próbálnak tolni, ami abból a szempontból jogos, hogy várható volt, hogy a Celta visszább áll még otthon is, s próbálják szélen megbontani őket, ahonnan jön a beadás. Jött is, Ronaldo kihagyta.
Nagy választása nem sok van Zidane-nak miután sok játékosa sérült, szóval ez a ténymegállapítás szerintem nem állja meg a helyét, mert abból főznek amijük van.
Simán továbbmennek rajtuk.Nero. írta: Amugy figyeljétek meg hogy a Napoli meg fogja lepni oket a BLben.
Na mondjuk az pont két nagyon fájdalmas elveszített döntő volt. Asszem a 2006os klub VB óta csak azt a két döntőt buktuk el.csababarca írta:abból kétszer ellenünk, biztos szomorúakNero. írta:
Ha ma kiesnek akkor az azt jelenti hogy az elmúlt 23 évben csak kétszer nyertek Király kupát.
abból kétszer ellenünk, biztos szomorúakNero. írta:
Ha ma kiesnek akkor az azt jelenti hogy az elmúlt 23 évben csak kétszer nyertek Király kupát.
3-5-2 félét próbálnak tolni, ami abból a szempontból jogos, hogy várható volt, hogy a Celta visszább áll még otthon is, s próbálják szélen megbontani őket, ahonnan jön a beadás. Jött is, Ronaldo kihagyta.D.i.N.h.O írta:Egyébként ez a meccs, a felállás megint mutatja Zidane edzői "nagyságát". Szerintem azt se tudják a játékosok mit kéne csinálni, kb az lehetett a vezényszó: "GYerünk fiúkák megcsináljuk, lőjetek 2 gólt vagy majd a végén jön Ramos. Most már talán tudja merre kell támadni.."
442 Lucassal meg ha adtak volna Benzemának 2 espressot meccs előtt több lenne az esélyük.
Azt sosem tudjuk meg hogy nálunk milyen lett volna, de az tény hogy a Realnál már már Miguel Torres és Balboa magasságokban van.TripleH írta:Gyerekek annyit mondok csak, hogy örvendeztek, hogy előlünk vették meg és 32m euro volt.![]()
![]()
Ez azért nem egy nagy kihívás.Tobias88 írta:Mindenesetre SR kenterbe veri jelenleg
Zizou védelmében annyit, hogy hátra gyakorlatilag, semmi mást nem találhatott ki. Modric és Bale sincs. Gyakorlatilag hiányzik 6-7 ember a kezdőből, nekem ez persze nem gond, de azért maradjunk racionálisak.D.i.N.h.O írta:Egyébként ez a meccs, a felállás megint mutatja Zidane edzői "nagyságát". Szerintem azt se tudják a játékosok mit kéne csinálni, kb az lehetett a vezényszó: "GYerünk fiúkák megcsináljuk, lőjetek 2 gólt vagy majd a végén jön Ramos. Most már talán tudja merre kell támadni.."
442 Lucassal meg ha adtak volna Benzemának 2 espressot meccs előtt több lenne az esélyük.
Hát igen. Bár szerintem azért ebben benne van hogy nem játszik folyamatosan. Mindenesetre SR kenterbe veri jelenlegTripleH írta:Gyerekek annyit mondok csak, hogy örvendeztek, hogy előlünk vették meg és 32m euro volt.![]()
![]()
Rég nevettem ekkorát, nagyon jól esettrecrea írta:Atya égilyet még nem láttam, ami most kimaradt.
Tomi te beteg vagy kicsit sajnos.MessiNeymarSuarez írta:Lehet tenni a tippeket, ha továbbjutnak akkor vajon az Alaves-Alcorcón győztesét, Atletit, vagy minket kapnak(ha továbbmegyünk) az elődöntőben?![]()
Stílszerű lenne az első.
Kíváncsi leszek a mai meccsre.
Akik kételkedtek, hogy nem tud fejelni.recrea írta:Atya égilyet még nem láttam, ami most kimaradt.