Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nehéz mit kezdeni, ha szeptember óta alig tudta feltenni a rendes kezdőt, mert folyamat sérült volt jó pár fontos kezdőember.Messias2 írta:Valamint Zidane taktikai zsenije.ferninho írta:Egyszerűen eddig lehetett a folyamatos sérülteket pótolni és tartani a szintet, embertelen ez a sérüléshullám, most ez jön ki, semmi más.
Az Atlético ellen 2 meccsen én is nyugodt lennék, mint macska a hideg vízben.etooka9 írta:Amennyiben továbbmegyünk én atleticot szeretném, 2 meccsen nyugodtabb lennék.Bob_Marley írta: Sorsolásnál egyértelműen Alavest szeretném, Celta na meg az Atletico nagyon veszélyes csapatok. Persze nekünk még tovább kell jutni, de otthon 1:0-ról ha nem megyünk tovább, ne is menjenek edzésre Péntektől......
Ha belegondolunk, ősszel is voltak bőven sérültjeitek, ahhoz képest bravúros volt ahogy teljesítettetek, de ezt a mostani sérüléshullámot már tényleg nem lehet bírni, egy ilyentől minden csapat visszaesne.ferninho írta:Egyszerűen eddig lehetett a folyamatos sérülteket pótolni és tartani a szintet, embertelen ez a sérüléshullám, most ez jön ki, semmi más.
Iniesta nélkül mi is szenvedtünk ősszel kis csapatok ellen, illetve a Celta ellen vele együtt is kikaptunk, szóval ezt nem hoznám fel.Most a sérültekre fogják. Csak azt nem veszik észre, hogy a sérülteket nem figyelembe véve is óriási különbség van a 2 csapat között, mind tudás, mind pénz-érték tekintetében, de hát ezt hiába mondják nekik, ha egy 5k össz euró értékű csapattól kapnak is ki ilyen kerettel, mint amivel ma felálltak, akkor is csak a sérültek miatt történhetett.
a kis csapatok a pontrúgásokban bízhatnak. sokszor elhangzott már ez, sokak szájából.S.Agüero írta:Hihetetlen, hogy ilyen nulla játékkal is rúgtak az utóbbi 2 meccsükön 4 gólt, persze mindet pontrúgásból.
Szerintem meg csak simán elfogyott a MÁK!ferninho írta:Egyszerűen eddig lehetett a folyamatos sérülteket pótolni és tartani a szintet, embertelen ez a sérüléshullám, most ez jön ki, semmi más.
Pedig az a vicc, hogy rohadt mély a Real kerete.
Most a sérültekre fogják. Csak azt nem veszik észre, hogy a sérülteket nem figyelembe véve is óriási különbség van a 2 csapat között, mind tudás, mind pénz-érték tekintetében, de hát ezt hiába mondják nekik, ha egy 5k össz euró értékű csapattól kapnak is ki ilyen kerettel, mint amivel ma felálltak, akkor is csak a sérültek miatt történhetett.Tobias88 írta:Borzalmas volt a Madrid és még így is majdnem![]()
Most legalább nem tudják Csevisev-re fogni
Valamint Zidane taktikai zsenije.ferninho írta:Egyszerűen eddig lehetett a folyamatos sérülteket pótolni és tartani a szintet, embertelen ez a sérüléshullám, most ez jön ki, semmi más.
Amennyiben továbbmegyünk én atleticot szeretném, 2 meccsen nyugodtabb lennék.Bob_Marley írta: Sorsolásnál egyértelműen Alavest szeretném, Celta na meg az Atletico nagyon veszélyes csapatok. Persze nekünk még tovább kell jutni, de otthon 1:0-ról ha nem megyünk tovább, ne is menjenek edzésre Péntektől......
Előbb tovább kéne jutniBob_Marley írta:Sorsolásnál egyértelműen Alavest szeretném
Múltkor azt olvastam itt a fórumon valakitől, hogy egy rögzített szituáció is ugyanolyan gólhelyzet, mint egy kapusra rávezetett labda. ok.S.Agüero írta:Hihetetlen, hogy ilyen nulla játékkal is rúgtak az utóbbi 2 meccsükön 4 gólt, persze mindet pontrúgásból.
Sociedaddal jatszanak, majd utána.Nero. írta:Jövő hétvégén jönnek vissza ide. Remelem egy X meglesz.
Elmész duzzogva aludni.S.Agüero írta:Na jó, ha innen megnyerik rögzítettekből, nem tudom, mit csinálok.