Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó, az egyik egy iszonyat tempóval, a felső lécről levágódó labda volt, ami max 5 centivel volt bent (de bent volt!), a másik egy vánszorgó bogyó, ami egy méterrel a gólvonal mögött volt... az elsőt nehéz szabad szemmel kiszúrni, a másikat a vak is látta.Feast4 írta:Azt meg meg se említem pl. hogy a Sociedad elleni bajnokin volt egy tök szabályos meg nem adott góljuk.
Nero. írta:En vagyok az egyetlen akinek eg az arca amiatt a siras miatt amit a klub es a szurkolok rendeznek vasarnap ota?S.Agüero írta:Javier Tebas: "Van még 3 hasonló eset a Betis-Barcelona mérkőzésen történtekhez, mégsem beszél róla senki".Semmi ertelme ennek, jobb lenne inkabb csendbe maradni.
Alapvetően én sem szeretem a reklamálást, de van ami mellett nem lehet már szó nélkül elmenni, a hétvégi meccs ilyen volt. És ez a nyílt részlehajlás Tebas részéről már igenis zavaró.Nero. írta:En vagyok az egyetlen akinek eg az arca amiatt a siras miatt amit a klub es a szurkolok rendeznek vasarnap ota?S.Agüero írta:Javier Tebas: "Van még 3 hasonló eset a Betis-Barcelona mérkőzésen történtekhez, mégsem beszél róla senki".Semmi ertelme ennek, jobb lenne inkabb csendbe maradni.
En vagyok az egyetlen akinek eg az arca amiatt a siras miatt amit a klub es a szurkolok rendeznek vasarnap ota?S.Agüero írta:Javier Tebas: "Van még 3 hasonló eset a Betis-Barcelona mérkőzésen történtekhez, mégsem beszél róla senki".
A poén az, hogy a Tennis-ben 2006 óta használják ezt a technológiát. Itt meg elő merik adni, hogy túl drága.S.Agüero írta:La Liga is the only major league in Europe without goal line technology.
Jovore elvileg a Kupa hajrajaban elkezdik tesztelni a videobirot. Megnezik gondolom elesbe hogy megy, es ha pozitiv lesz a visszajelzes, megy a Ligaba is valamilyen formaban.S.Agüero írta:La Liga is the only major league in Europe without goal line technology.
Nem mindegy? Úgyse lesz meg a dobogó.randomguy írta:Sevilla emberhátrányban játszik az Espanyol ellen, 1-1 az állás. Jó lenne ha kikapnának, és akkor a 2. helyen maradnánk.
Főleg akkor, ha épp a kedvenc csapatát segíti.randomguy írta:Javier Tebas (Liga president): "Goal line technology in La Liga? It costs too much money."
![]()
![]()
A bajnokságban a 4. helyért menniük kell, ha jövőre is a BL-ben akarnak szerepelni (vagy meg kell nyerniük a BL-t, de erre nem lehet alapozni).Hát ez az, így hogy a bajnokság már elúszni látszik nekik, még veszélyesebbek lesznek a kupában és a BL-ben. Simeone alatt csak 1 évükben tudtak ott lenni a bajnokságban és azt meg is nyerték, a kieséses párharcokat érzik ők igazán.
Hát ez az, így hogy a bajnokság már elúszni látszik nekik, még veszélyesebbek lesznek a kupában és a BL-ben. Simeone alatt csak 1 évükben tudtak ott lenni a bajnokságban és azt meg is nyerték, a kieséses párharcokat érzik ők igazán.S.Agüero írta:Ne is reménykedj, ellenünk úgyis vért isznak szokás szerint.hdavid írta:Na ha így fog játszani az atma, mi meg belőjük a helyzeteinket, akkor visszavágó már tét nélküli lesz.