Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.hatharom.com/2017/01/30/elcs ... =eurobarca" target="_blankvisca el barca írta:nem tudom van-e a kluboknak külön-külön lehetősége arra, hogy más nemzetbeli bírókat hozassanak, de lehet a vezetőség helyében elgondolkodnék rajta. nem is kellene messzire menni, sok francia meccset nézek, nagyon jó bírók vannak.
Tedd hozzá,hogy lesgólokkalTobias88 írta:Nem értem, hogy egy ilyen kiváló bajnokságnak mint a Spanyol ilyen csapatokkal, hogy lehet ilyen vezetése. Ha bármelyik bíró egy kalap sz*r egy meccsen, csak megveregetik a vállát hogy majd legközelebb és marad a színvonal.
Most meg még csak nem is kommentálták a meg nem adott fél méteres gólt. Meg jelezték ugye, hogy nem is tervezik bevezetni a gólbírót, mert túl drága ahhoz képest, hogy mennyit van használva. És ha ilyenen múlik egy bajnokság? Mert bizony múlhat ilyenen.
Persze lehet azt mondani, hogy miért nem vertük meg a Betist több góllal, de ez hatalmas baromság. A Madrid is nem egy meccset nyert szenvedve eddig 1 góllal...
"Bukott meccs" utan felesleges idejonni hangulatot szitani. Lehet ertelmesen vitazni itt Realosoknak is, tobbeknek megy is, de amikor alapbol paprikas a hangulat, akkor nem kell idejonni es meg olajat onteni a tuzre..johndoe83 írta:Na mivan itt? Fidesz kormány? Minden hozzászólásomat ki fogják ezután törölni? Csak mert nem tetszik a véleményem? Szánalmasok vagytok!
Én se azt mondom, hogy kettejükkel a pályán 100-ból 100 meccs parádé. A 08/09-es Pep teamnek is voltak gyenge meccsei csúcs Xavival a fedélzeten. De attól még szerintem ők, és a hozzájuk hasonló profilú játékosok határozzák meg a csapat játékát, és komolyabb ellenfél ellen egy Arda-Rakitic-Denis összetételű középpályával már alapból -1-ről indulnánk.zeli39 írta:palesz77 szép ,hogy ennyi energiát beletettél a mondandódba de én teljesen másképpen látom a dolgokat.A kozeppalyank 1 éve nagyon hektikusan jatszik akar milyen az összetétele Busquets,Iniesta párosnak is voltak katasztrofalis meccsei
LE érdemeit abból a szempontból nem lehet elvitatni, hogy guardiola megfáradt tili-toliját felfrissítette. direktebb, gyorsabb jáűték, sok kontrával.tatesz1990 írta:Számomra egyre inkább megkérdőjeleződik Luis Enrique hozzáértése
Ezzel egyetértek. Most se hiszem, hogy Lucho ezt kérte pl Rakitictől, hogy semmi esetre se húzzon rizikósabb passzt, amivel előrelendíti a támadójátékunkat, és ha letámadják, mindenképp hátrategye a labdát. Szimplán ő ennyire képes ezen a poszton egy ilyen meccsen, rombolni tud, építkezni nyomás alatt nem jól, nálunk meg jelenleg el lehetne azon vitatkozni, hogy melyik a fontosabb a játék összképét tekintve.. Szóval kell ide ember is sajnos, kicsit minőségibb felhozatal, mert Ini úgy tűnik érezhetően kezdi kevésbé bírni a terhelést, ami Busi játékára is érezhetően kihat sokszor, ami a csapatra meg még inkább.. De az is biztos, hogy egy jó igazolás magában nem oldaná meg a gondokat, taktikailag is kéne egy kis frissítés.csababarca írta:Ezt meg nem lehet elvárni LE-től sajnos.Feast4 írta:Hogy ne legyek off, nem hiszem hogy az agresszívan ránkfutó letánadó csapatok problémáját csak igazolásokkal meg lehet oldani.Valamit taktikailag kéne villantani.
Szerintem a kettő együttesen fog működni, nyáron új igazolás+plusz taktikai megújulás.
Samper írta:Videos gólbírókkal, akik összeköttetésben állnak a játékvezetővel ez a probléma megoldható. Ugyanez a lessel már nagyon nehéz.
Nyilván nem lenne egyből de egy ilyenért Angliában 3. osztályba zavarják a bírót.Egyrészt lenne szankció velük szemben.Másrészt meg esetleg hatással lenne a bírók képzésére, vagy minősitésére.Mindjárt egyből lenne egyvesszerűbb szelektálás, hogy egy ésszerűbb komolyabb lábakon álló birói garnitúrát lehetne az évek alatt kiépíteni.De ameddig ennyire resz rá a szövetség addig a következő generáció us ilyen selejt fogalmatlan idióta lesz.Vakmacska írta:...
Oké, leülnek, megbeszélik, az asztalra csapnak. És akkor mi lesz? Honnan hoznak majd bírókat?Feast4 írta:Köszi hogy hozzászólásoddal emelted a rendezvény fényét!teszler írta:https://www.youtube.com/watch?v=O5UPAa4BQfs
Tényleg bent volt!!![]()
![]()
![]()
A tököm ki van már ezekkel a lefizetett bírokkal.. kössz Perez!!![]()
![]()
Amúgy nem hiszem el hogy senkinek nem jutott még eszébe hogy ezellen szót emeljenek.
Tényleg csak annyi kéne:
-Perez?Itt Barto.Azért hívtalak mert ugy hiszem itt az ideje beszélni arról hogy nektek is fontos pontok mennek el a játékvezetésen nekünk is.Azt gondoltam nekünk kettőnknek az Atama A Sevilla és a Villarreal vezetőségének össze kéne ülünk egy sajtól távol eső helyen és átgondolni valami közös elképzelést arra vonatkozóan hogyan tudnánk a Szövetségnél kezdeményezni azt hogy a bíróküldés értelmesebb mederbe kerüljön.
Csak az a baj, hogy ez senkinek nem fog eszébe jutni és egy klub büszkesége se fogja megengedi a nyitást a többiek felé.
Akkor mehet vissza oda..Bob_Marley írta:Zseniális.A bíró mexikói egyébként, DA és Közép-Amerikában ilyenek megszokottak, sima latin vér.