Tromort77 írta:
Ugyanazokat a köröket futjuk. Általánosságban nem értem, hogy kinek mi fáj ennyire ebben a szezonban. Hogy tök mindegy mi van, csak a fikázás megy a játékosok és az edzők felé egyaránt. Mert ha még kritikákról beszélnénk azt éretném, de ez csak fröcsögés.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Az egészséges kritika egy dolog, ami jogos is, de sokan nagyon átesnek a ló túlsó oldalára. Mielőtt megvádolnának, én sem azt látom, hogy minden szép és jó, mert sok baj van az idei szezonban, de néha tényleg a fröcsögés megy, szinte egy Real fórumon érzem magam a Barca vs Real topicban.
Ellenben Mathieu-vel kapcsolatban én csababarca véleménye felé hajlok, még ha nem is annyira radikálisan. Lehet, hogy beakadnak hibák Piqué-nél vagy Umtitinél is, de a francia ezt halmozza, tipikusan az a helyzet, hogy gyorsabban ver az ember szíve, ha nála van a labda vagy éppen rá vezetik.
Szóval csak annyi, hogy azt mondani, hogy az utóbbi hetekben magabiztos legalább annyira túlzás (sőt), mint az, hogy 8-10 hatalmas bakija van egy meccsen.