Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1-1 bőven jó lenne szerintem is, gólt kell lőni és nem kikapni.Nero. írta:Egyre jobban parázok ahogy közeledik a meccs. Idegenben idén sokszor gyengélkedtünk lásd. Celta, City, Betis, Villarreal, Bilbao de az Atletico elleni második félidő se volt túl bizalomgerjesztő, úgy hogy most így a meccs elott aláírnék egy 1-1et.
biztos nem ér rá, etetni kell a rokonokatTromort77 írta:L'Équipe - Thiago Silva will not play against Barcelona on Tuesday
A 21 éves Presnel Kimpembe fogja pótolni elvileg.
Na ez is egy jó hírTromort77 írta:L'Équipe - Thiago Silva will not play against Barcelona on Tuesday
A 21 éves Presnel Kimpembe fogja pótolni elvileg.
Mert bal lábasok. Nyílván meg tudnák oldani, de védekezésnél nagyon nem mindegy, hogy hogyan fordulnak a támadók felé. Sokkal nehezebb a gyengébbik lábad felé védekezni. Már csak önmagában az ösztönök is teljesen mások. Támadás építésben meg pláne nem mindegy, hogy melyik lábaddal vagy úgymond előrébb.aynas írta:azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy Digne vagy Alba miért nem tud jobb hátvédet játszani adott esetben? azért az régen rossz ha ezen a szinten ez probléma.
Gondolom, nincs megtiltva nekik, de azért az nem a legjobb, ha ellentétes oldalon vannak, így is nehezen hozzuk ki a labdát, nem még úgy, ha át kell nekik tenni a labdát a másik lábra.aynas írta:azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy Digne vagy Alba miért nem tud jobb hátvédet játszani adott esetben? azért az régen rossz ha ezen a szinten ez probléma.
Mi a bajod Matyival? A legutóbbi odavágón is lőtt egy gólt....Az már más kérdés, hogy a rossz kapubaS.Agüero írta:3-4-3 esetén Mathieu kezdene, azt nem igazán szeretném, főleg nem egy PSG ellen kellene ilyenekkel próbálkozni.
Motta az eltiltott, Verratti nem, most néztem a hivatalos oldalon.Messias2 írta:Eltiltott elv.BarcafanTomee írta:Verratti ma is kezdő volt, úgyhogy kedden is tuti játszani fog.
Eltiltott elv.BarcafanTomee írta:Verratti ma is kezdő volt, úgyhogy kedden is tuti játszani fog.