Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Röhögve, simán ki is kaphatnak.Nero. írta:De jo lenne Istenem meg egy X is...
Felido X eddig boven partiba van a Villarreal. Realnak megint itt mehet el, hogy az ilyen Valencia, Villarreal, Sevilla szintű csapatok ellen nem tud pontokat hoznicsababarca írta:Szerintem ma nem buknak, azért mostmár érzik a közelségünket, odateszik magukat.
Majd máskor, amikor kevésbé várjuk.
CR-től? Szerintem simán. Pl egy csere odaszól neki, ő meg erre így vág vissza. Szerintem totál életszerű emberünket nézve.ntibi67 írta:Egy vesztes meccsen nem életszerű,hogy az ellenfélnek mondta volna.
Egy vesztes meccsen nem életszerű,hogy az ellenfélnek mondta volna.palesz77 írta:Azt nem is láttam, sorry. Mondjuk érdekelne, hogy ezt kinek mondta, ez alapján abba se vagyok biztos, hogy egyáltalán csapattársnak címezte. Suárezék is oltogatják így az ellenfelet néha, csak azért mondom, valaki lehozhatna egy olyan szögű felvételt is, amin látszik, hogy kinek ment. Nekünk csak jó lenne amúgy, ha csapaton belül egyre nőne a feszültség a túloldalt, de ez alapján még nem bizakodok azért..Nero. írta:Ott a video.
Azt nem is láttam, sorry. Mondjuk érdekelne, hogy ezt kinek mondta, ez alapján abba se vagyok biztos, hogy egyáltalán csapattársnak címezte. Suárezék is oltogatják így az ellenfelet néha, csak azért mondom, valaki lehozhatna egy olyan szögű felvételt is, amin látszik, hogy kinek ment. Nekünk csak jó lenne amúgy, ha csapaton belül egyre nőne a feszültség a túloldalt, de ez alapján még nem bizakodok azért..Nero. írta:Ott a video.
Ott a video.palesz77 írta:Blikk is lehetne ennek a forrása ahogy nézem, hasonló lehet a Messi parkolóban embereket fenyeget esethez..
Jah de utána az Elchet se tudtuk megverni, Caballero a 95.be életbe tartott minket, Lucho lerendezte a Realt, az utolso fordulóba "csak" meg kellett volna verni az Atleticot de az se sikerült.S.Agüero írta:Ha nem lövi be a büntetőt, fognánk a fejünket utólag, mint a Getafe elleni döntetlenünk után otthon a bajnokság végén 3 évvel ezelőtt.
Azért ezzel a kijelentéssel óvatosan ámNero. írta:Egyforma nagyon. Nem bánnám ha a Real még menne egy két kört a BLbe megnyerni úgyse fogják legalább fáradjanak. Biztos vagyok benne hogy +4,-4 ponton belüli tartományban érünk el a klasszikushoz. Nagy meccs lesz.
érzem én a ritmustS.Agüero írta:Pontegyenlőség.