Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RamosBob_Marley írta: Szerintem az lesz igazán érdekes, hogy ki fog náluk gólt rúgni
Szerintem az lesz igazán érdekes, hogy ki fog náluk gólt rúgni, mert pont a két leginkább gólfelelősük nincsen, plusz Bale. James nincs játékban, Asensio sem, vagy éppen Kovacic. Ez azért fejtörést okozhat nekik, hogy kikkel pótolják őket, mert gondolom Vasquez kezd, de kell majd még valaki a kezdőbe és a padról meg nem lesz Morata, aki ha ég a ház betesz egy gólt.visca el barca írta:+ 7végén nem lesz sem zselé, sem morata. eibar otthon 8-2-3-al áll, 13 meccsen csak 13 gólt kaptak, hátha megcsípik őket.
Néztem Soci ellen, 75 percig mentek, mint a mérgezett egér, végül mázlival egyenlítettek, amikor már ők sem hitték. Sztem megcsípik őket, bár nem tudom eldönteni, h előny vagy hátrány Ronci hiánya.visca el barca írta:+ 7végén nem lesz sem zselé, sem morata. eibar otthon 8-2-3-al áll, 13 meccsen csak 13 gólt kaptak, hátha megcsípik őket.
Napoli ellen szerintem nem lesz gond, BL-re felpörög majd a csapat, viszont az Eibar ellenitől "rettegek". Zidane látványosan nem tud mit kezdeni a szervezett és magasan presszingelő csapatokkal, ebben pedig a baszkok az egyik legjobbak a ligában, brutál mód össze rakta őket Mendilibar. A Bernabéuban is nagyon megszenvedtünk velük ősszel, nem is lett meg a 3 pont...Nero. írta:Hétvégén mennek az Eibarhoz, az se lesz egyszerű foleg hogy hagyni kell kraftot a Napoli ellen is.
Elmúlt 3 meccsuk alapján azon se lepődnék meg ha az olaszok megviccelnék őket a visszavágón.
Csak tudod a múltban a deportáltak jelentős része vagy éhen halt vagy gázkamrába került!Tehát óvatosabban az ilyen kívánságokal.TripleH írta:Mert nem egy halom szerencsétlen az egész brigád, amit játékvezetés címszóval űznek? 3 deszkát leszúrnál oldalra, többet érne mint ezek.ntibi67 írta: És ezeket a játékvezetőket,te nemes egyszerűséggel deportáltatnád,ahogy olvasom a "habfehér" oldalon.
nagyon nem volt meglepő.S.Agüero írta:Ez után a meccs után hirtelen senkit sem érdekelt, hogy LE lemondott.
ha már előhoztad: a továbbjutáshoz éppen annyi kellene a PSG ellen, mint a Gijonnal ma! (5:0 azért nem, mert azt még itt sem sikerültVakmacska írta:A tizire visszatérve: Ramos szándékosan kezezett, belevetődött a labdába. A másiknál meg védő védekezésül kapta maga elé a kezét, a mellkasához volt szorítva, és ki is fordult. Kismillió ilyen van egy meccsen. Most befújták. Nem csak ezen múlt, hanem a RM hozzáállásán is, hogy nem adták fel. A Las Palmastól ez is nagy eredmény. Lentebb írtam, hogy ők a PSG ellen is megfordítanák. Jobban belegondolva: inkább nem. Ha egy Las Palmas így le tudta őket kontrázni, akkor a PSG jobban. Na és ott klasszisok játszanak, akik ezeket a helyzeteket simán berúgják.
Mert nem egy halom szerencsétlen az egész brigád, amit játékvezetés címszóval űznek? 3 deszkát leszúrnál oldalra, többet érne mint ezek.ntibi67 írta: És ezeket a játékvezetőket,te nemes egyszerűséggel deportáltatnád,ahogy olvasom a "habfehér" oldalon.
És ezeket a játékvezetőket,te nemes egyszerűséggel deportáltatnád,ahogy olvasom a "habfehér" oldalon.TripleH írta:Jó, ezeket hagyjuk már, Moratának meg szabályos gólt nem adtak meg, ahogy CR-nek sem. Komolyan mondom pár ember pont olyan mint a spanyol bírók..hady írta:Tizi és a szöglet sem volt jogos....de legalább x
Meddig engedik még ezt az ámokfutást a spanyol birkóknak? Eddig se volt valami nagy szám a játékvezetés, de ami idén történik arra nincsenek szavak.kristop írta:hatalmas, hogy a real megadott goljai mind szabalytalanok voltak, cserebe, amik meg szabalyosak voltak, azokat meg nem adta meg
Morate hat-trick lesből.kristop írta:hatalmas, hogy a real megadott goljai mind szabalytalanok voltak, cserebe, amik meg szabalyosak voltak, azokat meg nem adta meg
Hagyjátok már, vakok a bírók, most is össze-vissza fújt, és azért talán inkább a Real jött ki rosszabbul összességében, de pont nem érdekel, az utóbbi időben meg fordítva volt.ntibi67 írta:Plusz Isco gólja les volthady írta:Tizi és a szöglet sem volt jogos....de legalább x
Nem értek egyet, de ezt kiveséztük már.csababarca írta:Villareal ellen meg bejött, most nem. Ilyen ez.Bob_Marley írta: Viszont ezzel a kp-val nem tudom mire mennek, mert ez megint az volt, hogy előre, de hosszútávon ez nem igazán működik.
Szerintem meg hosszútávon a Modric,Kova,Kroos lenne a tuti. Mindhárom tud védekezni-támadni is, a két horvát még a piszkos melót is el tudja végezni.
Isco ugyanaz mint Casemiro, csak az egyikkel farnehéz a másikkal orrnehéz a csapat, és nincs egyensúly.
Plusz Isco gólja les volthady írta:Tizi és a szöglet sem volt jogos....de legalább x