2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt támogatom,Charlie -val mar beszeltunk erről a fórumos dologról..nagyon jó ötlet!Cooltiszo írta:A fórum témáról/hoz: szóval, sztem kijelenthetjük hogy a fórum színvonala eléggé leesett, szinte lapokat kell visszanézni hogy vmi értelmes, építő hozzászólást olvassak, ráadásul vannak akik szinte magukra válaszolgatnak, hogy a hozzászólásaik számá minnél nagyobb legyen. Nem tom a pontos módszert rá, hogy hogy kéne szabályozni, de esetleg egy belső fórumot kellene létrehozni, ahova csak bizonyos idő után kerülhetne be az ember, addig működne pár topic mindenkinek, de a belső mag fórumban lennének az érdemi hozzászólások, aztán ha vki bizonyos ideig el van a nyílvános fórumon, és nem csak hüyleségket ír azt be lehetne venni a belső fórumba. Én vhogy így tudnám elképzelni a megoldást, azonban ennek megvalósíthatóságát nem igazán tudom. Eseteleg a vip státus kiadásával lehetne korlátozni az adott témába belépőket, mint mondjuk most a modik esetében.
Akinek megfelel, itt van ez is még mindig.Z. Iván írta:Én is remélem, hogy sokan látták, hogy mindenki emlékezzen, honnan ért el a csapat ide, ahol most tart. Így lehet ezt igazán értékelni!
Innen le lehet tölteni:
http://thepiratebay.org/details.php?id=3300233
Eredeti nyelv, angol felirat.
Én csak a második feléről maradtam le, de ismétlik e hét vasárnap, pontosabban jövő hétfőn hajnalban 01.00kor a national geographiconMax írta:mrmanus!!!Engem is érdekelne ez a Barca inside story,ami nemrég ment a TV-ben,csak sajna lemaradtam róla!Megoldható lenne,hogy kiírod nekem DVD-re,elküldöd postán,én meg visszaküldök X összeget?(az összeget majd megbeszéljük)
Charlie gondolom nem láttad ha teheted nézd meg holnap 15:00-kor ismétlik(vagy esetleg június 4 én hajnali egykor vagyis az már ötödike lesz)Charlie írta:Kicsit bővebben esetleg?!Miről szólt?Mi volt benne?
C.