Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na most ezt nem értemMQuCsabi írta:Profi lett... :$
M1en főműsor időbe 5x30 mp 200 000 forint, tudom mert már korábban másnak megérdeklődtem. Szóval 2-3 millióból már lehet marketinget csinálni.Zolee23 írta:Ti azért kicsit álomvilágban éltek. 5 millióból földek meg tenyésztés, 2-3 millábol TV meg rádió reklámok.![]()
![]()
![]()
![]()
Inkább uzsorázzatok, ahhoz ennyi is elég. ()
Szerencsejátékot meg csinálni kell, nem játszani. Egyébként ez az X-re fogados taktika működik, csak kell hozza min. 7 számjegyű tőke, és okosan kell csapatot választani.
Ja hát az ilyen bolond korszakon mindenki átesikFiatalság, bolondság
Ekkora extázist és euforiát kb. a legdurvább éjszakai korszakomba éreztem utoljára.Messias2 írta:Ma se fogok aludni az biztos.
Egyelőre az én kezem is remeg, mint csababarcának.
Mindenesetre holnapi nap folyamán újranézem a meccset.
Ja, és bontottam egy Finlandiát.
Nincs más választásod ha bekorlátoznak.S.Agüero írta:Nem éri meg. Sokkal rosszabbak az oddsok. 90% körül van a kifizetés a tippmixnél, míg a Beten és a társain 95 körüli.Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.
Nem éri meg. Sokkal rosszabbak az oddsok. 90% körül van a kifizetés a tippmixnél, míg a Beten és a társain 95 körüli.Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.
Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.rikko írta:Nagytétes pakolgatást nem mindegyik oldal nézi jó szemmel, főleg ha nyersz is.
Én pl. BetandWin, Bet365,WilliamHill oldalakon már szabályozva lettem... max 10 juróval/fonttal fogadhatok. Így kiszálltam. Most a sokkal lazább pinaccle-n fogadok havi 1-2 alkalommal.
Koszi megvan mar be is vett. Ezt a duplázóst elég komolyan hozza, viszont ő kis téttel játszik. Na ezek után legyen okos az ember hogy kinek az ajánlatait rakja.recrea írta:Igen, csak az van, én se vagyok benne, csak barátom teszi meccseit, én meg tudom hányszor talál be. Kérj csatlakozást.Nero. írta:A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?
Igen, csak az van, én se vagyok benne, csak barátom teszi meccseit, én meg tudom hányszor talál be. Kérj csatlakozást.Nero. írta:A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?
Tényleg nem tudtam, csak félinformációm volt róla, de valóban nem vészes. Teljesen korrekt, ötletem nincs, hogyan kerülhetett ki arra az oldalra, vagyis de, sántítanak ott a dolgok, hidd el nekemNero. írta: Engem a legkevésvé se érdekel a játék öröme, ha konstans hoz havi 20-30% profitot és segít jobb életszínvonalon élni az már pont elég eufória.
Amugy a Raider csak 5 ezer egy honapra recrea. Ez még olcsóbb is mint a TTBK, MTM meg a többi lehuzos oldal.
S.Agüero írta:De végtelen, mert nem tudsz akkora összeget mondani, ami 100%-ig biztos, hogy elég hozzá.![]()
Nincs biztos taktika, pedig találkoztam már néhánnyal...![]()
De ha valaki tud ilyet, ne habozzon.