Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem, hanem mi.Barca333 írta:A Bayern a fő esélyes a fogadóirodáknál
Nem púpozok semmit. De olvass vissza egy kicsit. Többen írták, hogy ilyen semmilyen játékkal, csak ívelgetéssel, fejesekkel meg szerencsével nem lehet sokáig húzni. Érthető, hogy csak ezt látjátok az ellenoldalon, de azért nem ennyi az egész. Nem villog a csapat, de olyan akarás van benne, hogy izomból hozzák a meccseket. Nem csak annyi az egész, hogy beívelik, aztán majd lesz valami. Szerencsének sem nevezném, mert ha ég a ház, akkor bőven felkapcsolnak és ott van a kemény nyomás. Ezt annyival nem lehet lerázni, hogy nevettek azon, hogy na a Real megint szerencsével egy fejessel megfordította a meccset. De elfogadom, meggyőzni úgy sem tudlak titeket.Barca333 írta:Nem értelek. A Bayern a fő esélyes a fogadóirodáknál is, ebbe nehéz belekötni. Ki beszél angol 2. osztályról? Nem kell itt púpozni önként a dolgokat! Nagy párharcnak ígérkezik, senki nem nézi le a Madridot, de az idei bukdácsolásuk vagy inkább kiszámíthatatlanságuk vitathatatlan (minta ahogy a Barcáé is).
Na pont ezt írom.Annyiban igaz, hogy ki is merül a játékuk abban, mint ami egy angol másodosztályú csapatnak.![]()
Valaki tudja mi a logika abban hogy két párharcnál 7 nap van a két meccs között, a másik kettőnél meg 5 nap?etooka9 írta: Ápr. 11. dortmund-monaco, juve-barca
Ápr. 19. visszavágók
Másik két negyeddöntő pedig 12-én és 18-án.
Nem értelek. A Bayern a fő esélyes a fogadóirodáknál is, ebbe nehéz belekötni. Ki beszél angol 2. osztályról? Nem kell itt púpozni önként a dolgokat! Nagy párharcnak ígérkezik, senki nem nézi le a Madridot, de az idei bukdácsolásuk vagy inkább kiszámíthatatlanságuk vitathatatlan (minta ahogy a Barcáé is).IscoDisco írta:Kicsit úgy írtok a Realról, mintha valami angol 2. osztályú csapat lenne. Tény, hogy nincsenek formában, de így is erősebb a csapatok 90%-nál.Tobias88 írta:Szerintem még csak nem is 50-50, a Bayern jelenleg a fő esélyese a BL-nek. Madridban kb Ramos az aki csodálatosan játszik és ennyi, a három "nagy" elől borzalmas. Persze nálunk is csak Neymar az aki klasszis, de legalább van valaki. Napoli is majdnem kiverte őket, legalábbis simán kaphattak volna az első félidőben 2 gólt. Utána meg jött Ramos. Persze kiverhetik a Bayernt 4-5 Ramos fejes góllal, de ebben kételkedem
Kicsit úgy írtok a Realról, mintha valami angol 2. osztályú csapat lenne. Tény, hogy nincsenek formában, de így is erősebb a csapatok 90%-nál. Erősek pontrúgásokból. Hülyék lennének nem kihasználni, ha már máshogy nem megy az esetek többségében. Ti miért nem használjátok ki? Nektek sincs kimagasló játékotok. Az is elég nagy lenézés, hogy CSAK Ramos döntheti el, ha ő nem jön, akkor annyi. Azért nem kutyaütők vannak a csapatban, bárki dönthet. Na mindegy, csak nem értem mire ez a nagy mellény pár embernél, mikor hasonlóan gyenge a Barca és a Real is.Tobias88 írta:Szerintem még csak nem is 50-50, a Bayern jelenleg a fő esélyese a BL-nek. Madridban kb Ramos az aki csodálatosan játszik és ennyi, a három "nagy" elől borzalmas. Persze nálunk is csak Neymar az aki klasszis, de legalább van valaki. Napoli is majdnem kiverte őket, legalábbis simán kaphattak volna az első félidőben 2 gólt. Utána meg jött Ramos. Persze kiverhetik a Bayernt 4-5 Ramos fejes góllal, de ebben kételkedem
Azért na. Lassan tényleg az az ember érzése hogy nem csak mindenki más de már a barca drukkerek is a Messi éra végét várják...Tobias88 írta: Persze nálunk is csak Neymar az aki klasszis.
Szerintem még csak nem is 50-50, a Bayern jelenleg a fő esélyese a BL-nek. Madridban kb Ramos az aki csodálatosan játszik és ennyi, a három "nagy" elől borzalmas. Persze nálunk is csak Neymar az aki klasszis, de legalább van valaki. Napoli is majdnem kiverte őket, legalábbis simán kaphattak volna az első félidőben 2 gólt. Utána meg jött Ramos. Persze kiverhetik a Bayernt 4-5 Ramos fejes góllal, de ebben kételkedemericco írta:Lehet a cseh kettőn, de én mindenhol azt a véleményt látom, hogy 50-50, igazi BL rangadó, ami igaz is.visca el barca írta:a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern
Legyen így a BL meccseken is.etooka9 írta: Szerintem a védelem is idevehető, real rengeteg gólt kap.
Hát szerintem nagyon szervezettek és felepítettek.Európa szerintem jelenlegi legjobb védelme náluk van és a támadójáték is amit tudnak is igen csak impozáns.Másrészt ugyanazt mondtuk a PSGre.A sima libából láttuk mi lett.És az is tuti ők sem fogják a letámadást hanyagolni.Másrészt szerintem Allegri jobb edző a mi géniuszunknál...etooka9 írta:Szerintem semmi félnivalónk nincs EZ ellen a juve ellen. Komoly csapat ellen még ebben a szezonban nem nagyon tolták, olasz bajnokságban nyílván kiemelkednek, ahogy néztem a porto elleni első meccsüket őszintén szólva azthittem, hogy erősebbek.Feast4 írta:Hááát ez szerintem nekünk nem jó!Nagyon csúcsra járatva esetleg, de szerintem ez gáz...
Szerintem a védelem is idevehető, real rengeteg gólt kap.TripleH írta:Igazából amiben biztosan erősebb a Bayern, az a kapusposzt és a center.visca el barca írta: bayern - real - a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern, aztán hogy ezt mire alapozzáka két edző közöti különbség fog dönteni, ancelotti simán lemeccseli a nagy ZZ
Igazából amiben biztosan erősebb a Bayern, az a kapusposzt és a center.visca el barca írta: bayern - real - a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern, aztán hogy ezt mire alapozzáka két edző közöti különbség fog dönteni, ancelotti simán lemeccseli a nagy ZZ
Lehet a cseh kettőn, de én mindenhol azt a véleményt látom, hogy 50-50, igazi BL rangadó, ami igaz is.visca el barca írta:a ralosok már bizonygatják, hogy gyenge ez a baqern
akkor is az az allegri volt az edzőjük mikor lesimáztuk őket 2015-ös döntőben 3-1-rekfranky írta:ARáadásul az az Allegri az edzőjük, aki már egyszer nagyon meggyalázott minket a Milannal 2:0-ra és most sokkal jobb csapat van a kezében.
Köszi, legalább lehet idegeskedni a Real meccsein.etooka9 írta:Ápr. 11. dortmund-monaco, juve-barcaS.Agüero írta:Mikor derül ki, hogy melyik nap lesznek a párharcok?
Ápr. 19. visszavágók
Másik két negyeddöntő pedig 12-én és 18-án.
Ápr. 11. dortmund-monaco, juve-barcaS.Agüero írta:Mikor derül ki, hogy melyik nap lesznek a párharcok?