Na, jo kis sorsolasok, lesz itt izgalom

Ha tovabb tudnank menni, akkor akar meg konyebb ellenfel is johet a 4 kozott.. Na de terjunk vissza a valo vilagba, elottem nagyon jol leirtatok a helyzetet, ossze kell kapni magunkat, es akkor tovabb lehet menni.
Habar szerintem amilyen hektikus a csapat iden, elnezve a bajnoksagot, nem hiszem hogy celba erunk, amit mondtam mar osszel is, egyszeruen nincs meg a kiegyensulyozottsag, ugy pedig nehez. Szerencsere a Real is botladozik, meg gyengebben jatszik, de ugy is behuzzak valahogy a pontokat... Szvsz a BL ben jobban odaporkolhetunk, ha a a csapat feltudja magat szivni, akkor lathattuk, hogy szinte barkit kepesek megverni, ebben lehet a remeny, mert itt eleg 2,3 meccsre folszivni magukat. A bajnoksag ezert necces, mert sok a pontvesztes a kicsik ellen, ugy egyszeruen nehez. De kell tapadni amig lehet ott is.
En azt mondom, hogy nagyjabol egyenloek az eselyek, a Juve nagyon veszelyes csapat, en szerintem jobbak mint 15ben, s a revans egyertelmuen bennuk lesz, ok biztosan odateszik majd a csontot, kerdes mi megint adunke egy meccs elonyt, vagy az elso perctol ugy jatszunk, mint a PSG ellen itthon.
Remelem Lucho vert itat veluk, es felkesziti a fiukat
Vamos