2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hagyd, az makk volt!!! Ne erőltesd :Ddferninho írta: Borzasztó makk, hogy CR gyönyörűen belecsúsztatott a röviden a Bilbao meg szabott fogni a brazilt...
Szögletgól, kivételesen. Valamit jól kitalált Zinedine, kb a fél gólt hozzák is a szögletekkel, ahogy a mondás tartja.Vakmacska írta:hát ez hihetetlen, hogy bemakkerolták ezek a szerencsétlenek.Barca333 írta:Kritikán aluli amit művel a Madrid a 2. félidőben eddig.
hát ez hihetetlen, hogy bemakkerolták ezek a szerencsétlenek.Barca333 írta:Kritikán aluli amit művel a Madrid a 2. félidőben eddig.
Hangulat elképesztő, lehet menni a másodikért.hady írta:Ez már bent van..1:1
De volt csak mindig akkor buktunk.Stalkyard írta:A saját nyerhető meccseinket kéne behúzni, nem folyton azért rimánkodni hogy a madrid pontokat veszítsen. Egy pillanatig nem volt még a saját kezünkben a sorsunk idén, és ha így folytatjuk a ligában nem is lesz. Az áprilisi hajtás döntő lesz, ha abból mi jövünk ki jobban, akkor lehet esély.
Eléggé bekezdett a bilbao, real nem nagyon jött még át a félpályán.Nero. írta:Délután Bilbao-Real, egy X jólesne.
Nagyon nem úgy látom, hogy bármennyit is gyengültek volna.Gyorsak erőssek jobban kontraznak mint mi tudnak nyomást gyakorolni letámadni ami nekünk nem fog ízleni.Ráadásul szerintem Európa legjobb védelme az övék.Nagyon össze kell magunkat szedni ha tovább akarunk menni, mert ők nem fogják megtenni azt a szívességet mint a PSG hogy osszecsinált majd lövünk egyet hozzáállással kijönni.Meg ne felejtsük el, hogy marhára hektikusak vagyunk.Egy meccsen el tudjuk bukni a párharcot.Szerintem a Juventussal szemben már egy összeszedett két gólos hátrány sok.MessiNeymarSuarez írta: Azóta szerintem gyengültek, főleg Pogba távozásával, nameg ugye Morata távozásával, de még így is nagyon stabilak és erősek.
Szerintem azóta csak erősödtek.MessiNeymarSuarez írta:
Azóta szerintem gyengültek, főleg Pogba távozásával, nameg ugye Morata távozásával, de még így is nagyon stabilak és erősek.
Ott nem az volt a gond. Hanem az, hogy olyan szervezettek voltak, hogy ha szezon végéig játszanak, akkor sem lőnek annyi gólt, hogy továbbmenjenek. Mert természetesen jött Morata és 2x "bele botlott".MessiNeymarSuarez írta:Amúgy igen, komoly csapat nagyon a Juventus. Nem szabad elkövetnünk azt a hibát, mint tavalyelőtt a Real Madrid, már a sorsolásnál sokan bent találták a RM-ot a döntőben független emberek is, aztán tudjuk mi lett a vége.
Pjanic abszolút jól pótolja Pogba-t, sőt. Abszolút nem érezhető a hiánya. Morata meg kanyarban sincs Dybalahoz képest. Sajnos...MessiNeymarSuarez írta:Azóta szerintem gyengültek, főleg Pogba távozásával, nameg ugye Morata távozásával, de még így is nagyon stabilak és erősek.
Én ezen haltam be :Imperial írta:Hát srácok, sokkal élvezetesebb lett volna egy Atletico-Monaco és egy Leicester-Dortmund a másik két kombináció, de én így sem vagyok elégedetlen a párosításokkal.
Nagyon nehéz lesz a Juventus ellen, simán ki is eshetünk, de azért a négy legjobb csapat nálam még mindig inkább a Real - Atletico - Barca - Bayern kvartett.
Amúgy meg rég nem nevettem annyira, mint ezen és ezen a két képen!![]()
![]()