Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem ki tudod találni hogy mikből kaptuk a gólt...két félét kaptunk, ennyit segítek.Nero. írta:Jol lemaradtam a meccsrol sajnos pedig tuti izgalmas volt. Jok voltunk? Miert kaptunk 2 gólt gaz volt a vedelem?
nos, eddig is ő szervezte meg a védelmet, illetve pontrúgásokat......MQuCsabi írta:Unzué dirigál??
Menj már innen. 6-1-nél hol voltál?Atalanta írta:És még a Juventus elleni továbbjutásról beszélünk... Vicc ez a csapat, gyakorlatilag nincs meccs, amit kihúzunk kapott gól nélkül. Borzalmas, ráadásul ez a legjobb összeállitás. Talán igy, hogy emberelőnyben vagyunk, nyerünk, de ez a csapat tényleg a spanyol kupára van ítélve.
Sokszor ő szokott magyarázni meccs közben, már az első évtől. Csak mostanában figyelünk fel rá inkább, mióta benne van, hogy ő lesz az edző.MQuCsabi írta:Unzué dirigál??
Ő is, abszolút jogos.kristop írta:inkabb rafinha, miota ezt a felallast toljuk mindig kezdBob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
igazabol o az egyetlen, aki azt az inverz neymar fele posztot hozni tudja
hatra is tud segiteni, es jobb oldalrol befele huzni is
inkabb rafinha, miota ezt a felallast toljuk mindig kezdBob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
Megérzésmarkionni írta:Alaves ellen otthon? Miert gondolod igy?rikko írta:Remélem komolyan gondolják a srácok, hogy még van esély a bajnoki címre. Oda kell verni a Valenciának, a következő fordulóban meg van egy olyan érzésem, hogy a Real eldobja mind a 3 pontot. Nekünk is kemény áprilisunk lesz, egyszerűen már nem fér bele a hiba. Sem itt , sem a BL-ben.
psg is ebben reménykedett.visca el barca írta:vesztes volt még a jobb oldal, mert olyanunk sajnos lassan fél éve nincs. messi is legtöbbször balra indul, mert ott van a játszótárs. az a baj, hogy ezt egy juve simán kibekkeli így...Bob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
vesztes volt még a jobb oldal, mert olyanunk sajnos lassan fél éve nincs. messi is legtöbbször balra indul, mert ott van a játszótárs. az a baj, hogy ezt egy juve simán kibekkeli így...Bob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.visca el barca írta:vmelyik meccsen ue. a kezdő volt, ott ez a 3-3-1-3 mentNero. írta:Ez most akkor 3-4-3 vagy 3-3-1-3? Kivancsi vagyok hogy ma hogyan fog működni, illetve hogy áprilisba is bevállalja-e ezt Enrique.
Ha Iniesta ma sem tud értékelhetőt mutatni akkor lehet hogy Turant kéne ott nyomatni.
Matyi úgy érti szerintem, hogy a Celta ellen látotthoz hasonló területet fedjenek le a srácok a középpályán, ne úgy, mint múlthéten Gomesék, akik inkább a szélen voltak csak játékban, Messi és Busi meg kb egyedül voltak középen.csababarca írta:Akárhogy kombinálok, nem látom, hogy Iniesta ne a kp bal oldalán legyen.
Esetleg Rakéta jobboldalon...bár nem tudom az jó e nekünk úgy.
Busi a középpálya közepén hátul, Rafinha-Neymar a széleken, Ini és Rakéta a középpálya két oldalán, Messi meg szabadon mozog, gondolom ez lesz. Aztán hogy ezt ki hogy írja le papíron, az megítélés kérdése, feladatkör a lényeg inkább úgyis..Nero. írta:Ez most akkor 3-4-3 vagy 3-3-1-3? Kivancsi vagyok hogy ma hogyan fog működni, illetve hogy áprilisba is bevállalja-e ezt Enrique.
Ha Iniesta ma sem tud értékelhetőt mutatni akkor lehet hogy Turant kéne ott nyomatni.