Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rafhina ga 10ert elmenne már meglepőnék.Keveset játszik sokat sérült, nem hiszem hogy bármi sansz lenne egy 8 millió plusz bónusz árra.Turan az akiben lenne pénz, de pont őt nem adnám el.Bob_Marley írta:Mondjuk Rafinha ki tudja mennyire időre eshet ki és ha valóban menni akar nem lesz egyszerű dolga, mert kétszer ugyanaz a műtött térd nem ígér túl jót.
Turant?Senkit pénzt se!Azt a gyereket komoly rangadón még csaj forogni láttam.Fel le futkos de sokkal inkább szélső.Védekezni kb. annyit tud mint Vidal sebessége is kb. hasonló.Akkor minek?Mert volt két percig az akadémiákon?Vagy mert Arsenal játékos és hasonló a játékunk?Akit az Arsenalból hoztunk az utóbbi X évben mind besült.Pedig azt hittem már kifizettük a stadionjukat.Se az Arsenalból se a Valenciaból nem kell ide senki.Stalkyard írta: A jelenlegi Turant nem adnám "érte", az biztos. Persze más ha a török menni akar. De Neymar rotálására több, mint megfelelő.
Szerintem Rafi távozására nagyobb az esély,már párszor elmondta hogy elégedetlen a kapott játékpercekkel a csapatban. Arda meg boldog nálunk,ő nem hinném hogy elakarna menni tőlünk.Stalkyard írta:Ebből olyan 15+10 lesz jó esetbenvisca el barca írta: akkor van benne ráció, ha arda meg rafi is elmegy. ha a kettőt eladnánk REÁLIS áron () mondjuk 30+15-ért, akkor simán jó bolt lenne.
Ebből olyan 15+10 lesz jó esetbenvisca el barca írta: akkor van benne ráció, ha arda meg rafi is elmegy. ha a kettőt eladnánk REÁLIS áron () mondjuk 30+15-ért, akkor simán jó bolt lenne.
akkor van benne ráció, ha arda meg rafi is elmegy. ha a kettőt eladnánk REÁLIS áron (Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/conf ... 017-04.php
Ugyanúgy mint Bellerint ezt se nagyon értem.![]()
![]()
![]()
![]()
A jelenlegi Turant nem adnám "érte", az biztos. Persze más ha a török menni akar. De Neymar rotálására több, mint megfelelő.Feast4 írta:Nem tudom elégszer elmondani.Minek?palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Én még reménykedek, hogy marad ez a 3 védős felállás jövőre is, de úgy tűnik hiába..
Ezzel se nyugtattál nagyon meg..S.Agüero írta:Jobboldali támadónak akarják lehet.
Nem tudom elégszer elmondani.Minek?palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Én még reménykedek, hogy marad ez a 3 védős felállás jövőre is, de úgy tűnik hiába..
Várj, ez most azt akarja jelenteni, hogy Arda-t 15 vagy 25 millióért számítják be? Mert mind2 szánalmas..palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Jobboldali támadónak akarják lehet.palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Így van, még a 4-es mezszámot is elvették tőle utólag, hogy odaadják Fabregasnak, akit vörös szőnyegen, lóháton vonultatta be a Camp Nouba. Ennek ellenére még itt maradt 3 évet, amiben a képességei és rutinja növekedésével ellentétesen egyre kevesebbet játszott. És egyesek köpködik, hogy elment.Zozzy 5 írta: volt is vmi hír, hogy amikor visszahozták Fabregast, akkor Thiagonak megrendült a bizalma a Barcás jövőjében, és tényleg nem fért be, majd aztán dobbantott is.
Elméletileg tagadták is, hogy lenne bármilyen kapcsolatfelvétel.visca el barca írta:bellerín ha jól tudom nagyon oda van wengerért és fordítva, szóval ő szerintem csak akkor lesz mozdítható, ha az öreget a nyáron kiteszik. plusz az is sokat dobna a helyzetünkön, ha nem támadnának fel és maradnának az 5-6. EL-t érő helyen
A jó ég mentsen meg minket egy 75 millió eurós Arsenalos igazolástól!Nero. írta:Nekem jó érzéseim vannak a gyerekkel kapcsolatban, remélem jön.palesz77 írta:Ha már Fabregas szóba került. Gerard Romero szerint - az egyik legmegbízhatóbb forrás - Robert találkozott Bellerínnel, akivel szóba került a visszatérés lehetősége is.
múltkor meg pont arról papolt, hogy nem fizetnek olyanért (vagy vmi ilyesmi) aki elhagyta a masiat...palesz77 írta:Ha már Fabregas szóba került. Gerard Romero szerint - az egyik legmegbízhatóbb forrás - Robert találkozott Bellerínnel, akivel szóba került a visszatérés lehetősége is.
Nekem jó érzéseim vannak a gyerekkel kapcsolatban, remélem jön.palesz77 írta:Ha már Fabregas szóba került. Gerard Romero szerint - az egyik legmegbízhatóbb forrás - Robert találkozott Bellerínnel, akivel szóba került a visszatérés lehetősége is.