2017.04.08. 22:48:45
Várható volt sajnos, nagyon küszködünk a Malaga ellen régóta + Kameni is jól szokott védeni a Barca ellen. Mumus csapat, sok hiányzó, rossz taktika + felállás, fáradtság, sok oka van a mai vereségnek.
Egyébként nem tudok haragudni rájuk, sorozatba 3 bajnoki címet nagyon nehéz Spanyolországban véghezvinni. LE megfáradt, látszik rajta meccs közben, sokszor csak ül, vagy bámul befelé a pályára. Ez már valószínűleg elment, innentől meg kell próbálni a BL-t behúzni, bár ha nehezen is, de túljutunk a Juvetuson, akkor sem lesz könnyű dolgunk. Én toronymagasan a Bayernt tartom favoritnak egyébként, meg is nyerik szerintem.
Olvastam az ÉLŐ topikot is, sokan kritikán aluli hozzászólásokat írnak, ami nálam kiveri a biztosítékot. Aki egy idegroncs, az ne nézzen focit, ne szurkoljon a csapatnak, higgyétek el, nem érdekli a lőtéri kutyát sem, hogy soha többé nem néztek bajnoki meccset, meg mi az, hogy szurkolunk annak, hogy gólt kapjunk... nem is érdemlitek meg, hogy értetek játsszon a csapat. Akkor jó dicsekedni, amikor jól megy a szekér, de ha éppen botladoznak, akkor jó hogy nincsenek máglyán elégetve.
Gondolkozzatok már kicsit, ők is emberek, nem gépek. Megkapják a fizetést igen, de nem a mai teljesítményre, hanem pár éve szerintem oktatják Európát. Azok is ők voltak, akiket szapultok agyba főbe manapság. Lehet kritikát megfogalmazni, sőt kell is, de azért van egy határ. Kritika és idegbeteg károgás között van különbség.
Nem érdemeltünk ma egyébként győzelmet, sőt a bajnoki címet sem érdemeljük meg, nem is fájna annyira az elvesztése, látva az idei szezonunkat, ha a Real csillogna villogna hétről hétre. De nem így van "sajnos", ez esetben lehet hiányérzetünk.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!