Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én 10%-nál többet jelenleg nem adok a bajnoki címünkre. Nagyon le kéne olvadnia a Realnak, hogy ez összejöjjön. Kb. az kéne, hogy oda-vissza kapjanak 1 négyest a Bayerntől, és teljesen összeessenek.Bob_Marley írta: Bizakodni, amíg lehet szerintem mindig kell is. Elég nehéz helyzetben vagyunk, ez tény. Számításaim szerint ha minden meccset megnyernénk se lenne elég pontokban.
Hullámzik nagyon.Samper írta:Képtelen vagy belátni, hogy a masina nincs használható állapotban?Bob_Marley írta:Én amíg van sansz bízok benne. Az utóbbi évek legnehezebb címe lenne, kettő után nagyon nehéz. Maira nincs mentség, a húzóemberek mondtak csődöt.
Maximálisan egyetértek! Ha nem a legerősebb csapatunk áll ki és nem az utolsü 5 helyezett az ellenfél, SEMMI esély a győzelemre! ...és ebben jobb a madrid, ők mindig hoznak egy elég magas szintet, mindegy milyen csapattal állnak ki! Sajnos ligát csak kiegyensulyozott teljesíménnyel lehet nyerni.Rivaldo11 írta:A szezon pontosan rávilágít arra, hogy mi a helyzet. Van egy olyan csapatunk, amely motivált állapotában még mindig olyan játékra képes, amire kb. senki. Viszont ha csak 1 fogaskerék hiányzik, máris borzasztó sebezhető a csapat, nem működik, ez egyértelmű. Kb. 3 kezdő szintű igazolás kell, mert a keretet csak így lehet normálisan rotálni, amire viszont mindenképp szükség van egy szezon során.
Az, hogy a Malaga, Depor, Alaves, Betis négyes elvisz tőlünk 11 pontot, az vállalhatatlan. Ha megnézzük, hogy ezen csapatok ellen játszott 8 meccsen kik léptek pályára, rögtön mutatja is a keret alkalmatlanságát a rotációra.
A liga nagy valószínüséggel elveszett, bár ezzel még várjuk meg a madridi meccset. Ha ott nyerni tudnánk, adnék kb.30%-ot.
Képtelen vagy belátni, hogy a masina nincs használható állapotban?Bob_Marley írta:Én amíg van sansz bízok benne. Az utóbbi évek legnehezebb címe lenne, kettő után nagyon nehéz. Maira nincs mentség, a húzóemberek mondtak csődöt.
SR szerintem is nagyon jó volt, az ő megindulásai jelentettek veszélyt. Sajnálatos, hogy Masch kiugratását nem tudta beverni.Feast4 írta: Viszont kövezzetek meg SR nagyon komoly volt a helyén.
Kossz, én még nem adnám fel mondjuk mostantól van kb. 30% sanszunk.csababarca írta:3 ponttal vezetnek.Nero. írta:Mi most a képlet? Eddig úgy volt hogy ha nyerjük a klasszikust egy Real botlás elég. Most már ha ikszelnek se elég hanem ki kell kapniuk?
Amugy jogosak a kiakadások, ez a mai Enrique sara meg a középszereké.
és van egy elmaradt meccsük.
ha nyerünk ellenük, akkor is egyszer még ki kellene kapniuk. lehet az elmaradt meccs is, de két vereség kell az ellenük lévővel együtt, nekünk meg 100%os győzelmi mutató. ez utóbbi a nehezebben kivitelezhető szerintem.
egyettértek, alaves-t verni kell otthon akármi van akármilyen kezdő +3 pont, a depor ellen megelégedtem volna egy x-el is, kemény meccs után voltunk történelmi forditás, mindenki hulla oké, akkoris +1 pont, ma meg nyerni kellett volna, nehezén, simán, megdögölve lényegtelen... megint +3... összeadva +7, kérdés nem lenne....csababarca írta:alaves, depor, malaga vállalhatatlan kategória.Waleba10 írta: Manchester City 3-1 (4. a bajnokságában)
Alaves 1-2 (11. a bajnokságában)
Celta Vigo 4-3 (10. a bajnokságában)
Athletic Bilbao 2-1 (6. a bajnokságában)
PSG 4-0 (3. a bajnokságában)
Deportivo 2-1 (16. a bajnokságában)
Malaga 2-0 (14. a bajnokságában)
szép kis lista
többivel nincs baj.
alaves, depor, malaga vállalhatatlan kategória.Waleba10 írta: Manchester City 3-1 (4. a bajnokságában)
Alaves 1-2 (11. a bajnokságában)
Celta Vigo 4-3 (10. a bajnokságában)
Athletic Bilbao 2-1 (6. a bajnokságában)
PSG 4-0 (3. a bajnokságában)
Deportivo 2-1 (16. a bajnokságában)
Malaga 2-0 (14. a bajnokságában)
szép kis lista
Manchester City 3-1 (4. a bajnokságában)gamerpapa írta:Vicces lenne összeszedni hogy kik vertek meg idén minket. Habár olyan [auto_cenzúra] kedvem van a mai meccs után hogy kikeresni sincs kedvem.
Nem.Nyiri81 írta:
"Legalább lemorzsolódnak a divatdrukkerek" - Ezt ugye csak azért írtad, mert már tényleg nem tudták érvet mondani arra, hogy miért ilyen gyatra teljesítmény idén?
Öhmmm. Megneztem, a 4 veresegunknel mindig padozott, a 10 pontvesztesunkbol csak 2x kezdett, az Atma és a Villarreal ellen. Azért ez beszédes. A 10 pontvesztesnel 6x kezdett AG, 5-5x DS és Arda. Nem azt mondom, hogy Ini nem volt jobb regen, de az látszik hogy akik elvben tehermentesithetnék azokkal csak hátrébb vagyunk...fanbarca írta:Iniestat rettentően tisztelem s óriási dolgokat vitt véghez, de be kell látni, az ő ideje lejárt. Lusta, fogalmatlan, már nem is mindig borotválkozik rendesen - ez is jelzés értékű. Vele egyáltalán nem vagyunk bennebb, sőt - sajnos.Balinho írta:Az a baj, hogy a kpn ha nem az Ini-Busi-Rak hármas kezd, akkor mindig van baj. Iniesta pótolhatatlan... Négy atokverte veresegunk van, mindegyiken padon kezdett és Rakitic is 3x volt pados! Ellenben a vereségeinknel 3-3 alkalommal kezdett Denis/AG/Matyi/Arra... Egyszerűen nem lehet rotalni mert szinte tuti pontvesztes a vége.
azért utána elég zabos volt, nem hiszem hogy hirtelen eszébe jutott, hogy jaj meg kell játszani hogy bánt a dolog.Vakmacska írta:Csak nekem volt olyan érzésem, hogy Neymar szándékosan állíttatta ki magát?
Volt egy olyan érzésem, mintha nem akarná végigjátszani a meccset. Ahogy mutatták a feját a pirinél közelről, egyáltalán nem bánta a dolgot.
Szerintem sem a Real botlása lehetetlen, hanem hogy mi mindent nyerjünk ezután.csababarca írta:ha nyerünk ellenük, akkor is egyszer még ki kellene kapniuk. lehet az elmaradt meccs is, de két vereség kell az ellenük lévővel együtt, nekünk meg 100%os győzelmi mutató. ez utóbbi a nehezebben kivitelezhető szerintem.
Pedig elég jogos érv. A szurkolók nem tudnak feltétlenül annyira motiválni, mint a siker utáni vágy. Szóval az érv jogos, legfeljebb nem helytálló vagy sarkító.Nyiri81 írta:Megint egy olyan érv, amivel sok midnent nem tudok kezdeni. A szurkolók nem elég motiváló tényezők? Ilyen erővel mondhatnák, hogy 2x nyertük sorban. Idén el sem indulunk a bajnokságban.geridoss írta:Azért, mert ők nem nyerték agyon magukat, nekik a legfontosabb most a bajnokság. Motiváltak, öt éve nem nyertek bajnokságot. Nem nyerhetjük meg minden évben mi, ez várható volt. Legalább lemorzsolódnak a divatdrukkerek
"Legalább lemorzsolódnak a divatdrukkerek" - Ezt ugye csak azért írtad, mert már tényleg nem tudták érvet mondani arra, hogy miért ilyen gyatra teljesítmény idén?
Megkell nyernünk az összes bajnoki meccset ami hátra van, nyernünk kell a classicot, és azon felül a realnak még 1szer ki kell kapnia vagy 2szer x-elnie... ha jól számoltamNero. írta:Mi most a képlet? Eddig úgy volt hogy ha nyerjük a klasszikust egy Real botlás elég. Most már ha ikszelnek se elég hanem ki kell kapniuk?
Amugy jogosak a kiakadások, ez a mai Enrique sara meg a középszereké.