Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezt te sem kérdezted komolyan, szinte biztos hogy játszikKovbal88 írta:Jó lenne tudni, hogy játszik e Gomes, mert akkor lehetne menni fogadni a Juventusra...
Ez annyira adná magát, hogy valszeg nem így kezdünk.S.Agüero írta: Kezdő milyen lenne nálatok?
Én így küldeném ki:
MAtS - SR ; Piqué ; Umtiti ; Alba - Masch ; Rakitic ; Ini - MSN
Ezzel lehetne 3 védőre is váltani, Masch visszalép, SR és Alba pedig előrébb a vonal mellé. SR és Masch is tudná váltani akár egymást, sok lehetőség lenne ebben a kezdőben. Szerintem ezért is kezdette a szélen a hétvégén Maschot.
2-1 a tippem oda, amit alá is írnék.
Elvan csuszva a menetrend eleg rendesen, tavaly ilyenkor mar vege volt a negyeddontoknek most meg el se kezdodtek meg. Engem is zavar elegge.S.Agüero írta:Amúgy csak én hiszem azt néha, hogy ez már az elődöntő?
Ez igaz, viszont ha Mascheranot játszatnánk középen, akkor ha 3 védős rendszer van, valószínűleg Matyinak kéne játszania harmadik KH-kéntS.Agüero írta:Csalódott lennék, ha Gomest betenné Busi helyére.Nem mondom mondjuk, hogy sokkal gyengébb lenne, mint Masch ott, de az argentinnal nőne a repertoárunk, amit írtam alatta. Gomessel nem tudnánk váltani meccs közben a felfogáson.
MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=pmuNxd6x5aE
A csapat Torinoba utazva.
Öröm látni Vidalt, hogy végre nem mankóval döcög.![]()
Bár gondolom messze nincs játékra készen még sajnos.
Én mint ahogy már ecseteltem, kicsit visszavontabban küldeném fel a csapatot, ez az 50 méterre feltolt védelem nagyon öngyilkos taktika egy Juventus ellen.
Persze a bolond Higuain is jellemző lesz ha majd nem fog akkora helyzeteket kihagyni mint a válogatott döntőkön...![]()
"Lucho contemplating over whether if he should bench Iniesta and play with André Gomes tomorrow or not."
Hát ez nagyon remélem hogy nem így van
Persze ne is álmodozzunk egy Iniesta-Masche-Rakitic-(Robi) KP-ra, úgy is Gomes fog kezdeni, csak tudnám milyen kompromitáló képei vannak Luchorol, de nagyon durvák lehetnek, ha kevésbé kompromitáló Luchonak az ő kezdetése...![]()
Odavágóra gondolt szerintem.Nero. írta:2.7 van a Juve továbbjutásra, 1.5 a miénkre. Nem mondanám. Mondjuk én bármit eltudok képzelni, akár azt is hogy kettős vereséggel essünk ki.Messias2 írta:Mi vagyunk az underdogok, imádom.
2.7 van a Juve továbbjutásra, 1.5 a miénkre. Nem mondanám. Mondjuk én bármit eltudok képzelni, akár azt is hogy kettős vereséggel essünk ki.Messias2 írta:Mi vagyunk az underdogok, imádom.
Én nem nagyon emlékszem az elmúlt x szezonból tétmeccsre, h a Juve 0-0-ra játszott volna, sőt, inkább az maradt meg, h mi csináltunk ilyet, fantasztikus végeredménnyel. BL-t akarnak nyerni, sztem eszük ágában sincs a Nou Campra bízni a dolgot. Ha jósolnom kellene, azt mondanám, h holnap ismét kirakjuk a pályára az antifocit, ez nem pesszimizmus, szimplán unom, h ezt csinálja ez a csapat, meg LE.daffy írta:Szerintem egy unalmas 0-0ra jatszo juvet latunk majd. Es ezt buntetitek is. Szerintem holnap eldol mar a parharc
Hát általában ilyenkor szoktunk gálázni mikor lenyomunk egy ilyen semmitmondó nulla gyalázatotFeast4 írta:Ha mondjuk 1:1 azt ők is tudják nekij nem jó.Bacrelonába azért még mindig nem győzni járnak a csapatok.Szerintem az lesz a cél hogy egy viszonylag stabil egy gólos kapott gól nélküli vagy akár egy 2-0as győzelem meglegyen otthon, utána meg kaparni egyet idegenben.Nem lesz sok gólos egy 1:1/2:1 idegenben (nekünk az jó is lenne) aztán egy rohanós meccs Barcelonában.Nagyon észnél kell lenni mert ha most belelépünk a késbe ellenük akkora csodálatos fordítás nem lesz.Bob_Marley írta: Pont inkább arra bazírozhatnak, hogy majd idegenben megrúgják a kellő góljaikat. Ebből a tuti nekünk fognak jönni dologban benne van, hogy mi elmegyünk kontrával és egy idegenbeli gól ebben a párharcban nagyon kulcs lehet, bármelyik oldalnak. De meglátjuk, pl a Milannal se jött nekünk Allegri és mégis nyertek 2:0-ra.
Ha gólt lövünk idegenben, tovább is fogunk menni, én ezt veszem tutira.
Másrészt most azért Allegrinek komolyabb szerszáma van mint a Milan.
Arra amúgy kíváncsi lennék aki gálára számít az mire alapozza?
Ha mondjuk 1:1 azt ők is tudják nekij nem jó.Bacrelonába azért még mindig nem győzni járnak a csapatok.Szerintem az lesz a cél hogy egy viszonylag stabil egy gólos kapott gól nélküli vagy akár egy 2-0as győzelem meglegyen otthon, utána meg kaparni egyet idegenben.Nem lesz sok gólos egy 1:1/2:1 idegenben (nekünk az jó is lenne) aztán egy rohanós meccs Barcelonában.Nagyon észnél kell lenni mert ha most belelépünk a késbe ellenük akkora csodálatos fordítás nem lesz.Bob_Marley írta: Pont inkább arra bazírozhatnak, hogy majd idegenben megrúgják a kellő góljaikat. Ebből a tuti nekünk fognak jönni dologban benne van, hogy mi elmegyünk kontrával és egy idegenbeli gól ebben a párharcban nagyon kulcs lehet, bármelyik oldalnak. De meglátjuk, pl a Milannal se jött nekünk Allegri és mégis nyertek 2:0-ra.
Ha gólt lövünk idegenben, tovább is fogunk menni, én ezt veszem tutira.
Pont inkább arra bazírozhatnak, hogy majd idegenben megrúgják a kellő góljaikat. Ebből a tuti nekünk fognak jönni dologban benne van, hogy mi elmegyünk kontrával és egy idegenbeli gól ebben a párharcban nagyon kulcs lehet, bármelyik oldalnak. De meglátjuk, pl a Milannal se jött nekünk Allegri és mégis nyertek 2:0-ra.Feast4 írta:Kizárt.Tutira előnyt akarnak szerezni.Mi játszunk otthon a második meccsen.Nyilván nem észnélkül de nekünk fognak jönni.Bob_Marley írta:Szerintem a Juventus is óvatos lesz, ikszet várok.
Kizárt.Tutira előnyt akarnak szerezni.Mi játszunk otthon a második meccsen.Nyilván nem észnélkül de nekünk fognak jönni.Bob_Marley írta:Szerintem a Juventus is óvatos lesz, ikszet várok.
Busquets és Arda is ott van.looka írta:Utazó keret:
Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu, Aleñá (28) and Carbonell (30).
Ezt én nem igazán értem, már felépült volna? Vagy csak elviszi a csapatszellem miatt?