Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még mindig jobb megoldásnak tartom mint a 110 cm-est Albát. Három védős felállásban Mathieunek bőven van létjogosultsága nálam a kezdőben., RM ellen is kezdőbe várom.csababarca írta:Bob_Marley írta: Kifelé fejes, nem az hogy ő fejel gólt.
Gyorsaságával sincsen gond, Sandrot is majdnem utolérte pedig szép hátrányból indult, előtte meg ő nézte be a lest, igen.
nézd meg hányszor tudja lekövetni az emberét, hányszor nem. nem egyszer az ő embere fejel.
majdnem=nem.
Bob_Marley írta: Kifelé fejes, nem az hogy ő fejel gólt.
Gyorsaságával sincsen gond, Sandrot is majdnem utolérte pedig szép hátrányból indult, előtte meg ő nézte be a lest, igen.
Kifelé fejes, nem az hogy ő fejel gólt.S.Agüero írta:Szegény mellett más érvet nagyon nem találsz.Bob_Marley írta:Juventus is top pontrúgásoknál, bőven van értelme Mathieunek. Ha nem változtat az a baj, ha csapathoz igazodunk akkor xy miért van az a baj. Ha van sapka az a baj.![]()
Mindkét csapat lő gólt és nyerünk, hajrá.És ez sem áll helyt annyira, volt két fontos fejesgólja két éve, azóta semmi extra.
Szegény mellett más érvet nagyon nem találsz.Bob_Marley írta:Juventus is top pontrúgásoknál, bőven van értelme Mathieunek. Ha nem változtat az a baj, ha csapathoz igazodunk akkor xy miért van az a baj. Ha van sapka az a baj.![]()
Mindkét csapat lő gólt és nyerünk, hajrá.
Kb ez lett volna egy értelmes megoldás. [/quote]Stalkyard írta:Inkább beraktam volna SRt Busquets helyére SR helyére neg Pacot igy Masch hátul marad.
Kb ez lett volna egy értelmes megoldás.Feast4 írta:
Inkább beraktam volna SRt Busquets helyére SR helyére neg Pacot igy Masch hátul marad.
Erre mondjuk szerintem így előre semmi szükség.defender3 írta:Gratulálok a Juvénak a győzelemhez
Jelen..hdavid írta:Ki az aki már fosik mint én?
hol írtam ezt? miért, nem lehet 4-3-3-ban játszani a Barcának ezentúl csak 3-4-3-ban? Alba a világ egyik legjobb balhátvédje, remekül tud beindulni és Messi meg is tudja játszani, igaz védekezésben nem a legjobb, de a sebességével rengeteg dolgot tud kompenzálni. Matyi viszont labdakihozatalban életveszély és a védekezésben is hektikus, egyedül az szól mellette, hogy a jól fejel..randomguy írta:Akkor álljunk ki 10 emberrel?pep71 írta: ...Crixus biztosan és teljesen egyetértek vele, ilyen komoly meccsen Matyi,AG,DS, Paco féléknek nincs helye a kezdőben...
Jordi Alba? Mond valamit a név?randomguy írta: Akkor álljunk ki 10 emberrel?