Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az erőnléti edzők és az orvosok felelőssége ezt felmérni, nem a játékosé. Érzésre az ilyet baromi nehéz megállapítani, ezért vannak a szakemberek. Mellesleg a vezetőség rengeteg középpályást hozott a tehermentesítésére, az már más kérdés, hogy nem ütik meg a szintet.Nero. írta:Koszi Andrés nagy vagy, azért nyáron szolhattál volna a vezetőknek hogy mar nem bírod és vegyünk egy Verrattit vagy egy Thiagot akkor talán nem menne az egész szezonunk a kukábaGondolom Denis hatalmas segítség lesz holnap is.
visca el barca írta:tök mind1 hogy állnuk fel a clasicon, úgyis kikapunk, meg gondolom a juve elleni visszavágómiatt mindenki pihen és a soci is lesimáz minket egy 2 kapuralövés/2 gól kombóval
De legalább Gomes az lesz valszeg....palesz77 írta:Ini helyett Alba és jó is lenne szerintem. Andrés úgyse lesz kezdő, plusz egy ilyen 3 védős felállásban kell valaki a szélre is, aki bejátssza az oldalt.Vakmacska írta:Mivel Neymar nem lesz, én kipróbálnék egy ilyen kezdőt:
Paco- Suarez
Messi
Ini-Busi-Rakéta-SR
Umtiti-Piqué-Masch
Igen, ezen gondolkoztam én is.palesz77 írta:Ini helyett Alba és jó is lenne szerintem. Andrés úgyse lesz kezdő, plusz egy ilyen 3 védős felállásban kell valaki a szélre is, aki bejátssza az oldalt.Vakmacska írta:Mivel Neymar nem lesz, én kipróbálnék egy ilyen kezdőt:
Ini helyett Alba és jó is lenne szerintem. Andrés úgyse lesz kezdő, plusz egy ilyen 3 védős felállásban kell valaki a szélre is, aki bejátssza az oldalt.Vakmacska írta:Mivel Neymar nem lesz, én kipróbálnék egy ilyen kezdőt:
Paco- Suarez
Messi
Ini-Busi-Rakéta-SR
Umtiti-Piqué-Masch
Ez a lényeg. A alap kezdőnkkel nincs nagy gond, maximum a formaingadozások jelenthetnek problémát, de itt megint előjön a legnagyobb gond: a cserepad. A kiegészítő embereink nem tudnak pluszt adni a csapatnak csereként, és nem tudják hozni kezdőként annak a felét sem, amit a kezdőink. A posztokat tekintve kb. ezek tűnnek megoldottnak: kapus (Cillessen), balbekk (Digne), középhátvéd, ha nem 3 kh-s felállásban játszunk (Masch vagy Umtiti) és nagyjából kifújt. A kp. teljes káosz, ha SR játszhatna ott rendszeresen, akkor legalább lenne 3 használható emberünk 2 posztra (Busquets-ét külön posztnak számolom, oda nincs is alternatíva egyébként), esetleg Rafinha... Denis, Gomes és Arda (ezen a poszton) abszolút nem minőségi megoldások. Elöl meg ugye Paco.. volt egy jó meccse, egy hulla gyenge Granada ellen, de szerintem senki nem lenne nyugodt, ha ő kezdene egy komoly csapat ellen.Rivaldo11 írta:Attól, hogy gyenge a keret a rotációhoz, a legerősebb kezdővel simán verhetünk bárkit. A gond nem is itt van, merthogy a nagyok ellen többnyire (...) azért jó a kezdő. Egyszerűen több szint van a kezdő, és a cserék között, és ha rotálunk-általában a kisebb csapatok ellen-, egyből meg is sínyli a csapat. Csak meg kell nézni, kik ellen mentek el a pontok.
Te vagy, aki ősszel is ugyanezt jósoltad??Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
aztán ha mégse, akkor max "véletlenül" eltűnsz pár napra ahogy mindig szoktálAtalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
Azért, mert másképp nem is érdemes számolgatni már. Egy ilyen meccsen egyébként nem lehetetlen a győzelem, csak hát sajnos a gyengébbek ellen nem megy valahogy. Egyre nehezebb a csúcsra járatás, a félgőz meg ettől a csapattól kevés.Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
Ahhoz, hogy maradjon remény, úgy kell számolni.Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
Sehogy.Ez elment.Meghozza csúnyán LE (és a stábja) miatt. Mindenki látja hogy a csapat nem birja el egyszerre Gomest és Denist a pályán Pique el van tiltva Matyinak muszáj játszani erre felrakja azt a középpályás sort ami totálisan inkompetens, had legyen tuti.Ennél nagyobb marhaságot akkor tudott volna csinálni ha Maryit berakja bal futóba.Legendinho írta:Most lehet, hogy csak a tegnapi csalódás beszél még belőlem, de mégis, szerintetek hogy fogunk bajnokságot nyerni?LE hirtelen leáll az idióta rotálásával, mert 3 év után végre beismeri, hogy hülyeséget csinál, mikor fél csapatot lecseréli? Vagy majd megáll a rotálós játékával pont a legnehezebb meccsek közepette? Vagy Gomes megtanul játszani, vagy LE végre a padra vágja a szezon végéig? Vagy ha mi nem leszünk jobbak, akkor összezuhan a Real? Vagy mégis, hogy fogunk nyerni? Ezt kötekedés nélkül írom, tényleg érdekel, hogy gondoljátok, hogy nyerünk.