Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Petr
Entrenador del Barça

2017.04.14. 23:12:22

Nero. írta:Koszi Andrés nagy vagy, azért nyáron szolhattál volna a vezetőknek hogy mar nem bírod és vegyünk egy Verrattit vagy egy Thiagot akkor talán nem menne az egész szezonunk a kukába =D> Gondolom Denis hatalmas segítség lesz holnap is.
Az erőnléti edzők és az orvosok felelőssége ezt felmérni, nem a játékosé. Érzésre az ilyet baromi nehéz megállapítani, ezért vannak a szakemberek. Mellesleg a vezetőség rengeteg középpályást hozott a tehermentesítésére, az már más kérdés, hogy nem ütik meg a szintet.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.14. 22:59:59

Nagyon rossz érzéseim vannak a meccs kapcsán, szerintem X vagy vendég amivel végképp elúszik minden sanszunk a bajnokságra, pedig ha az osszes hátralevő meccsunket megnyernénk szerintem bajnokok lennénk mert a Realnál még lesz vereség vagy két X.

Iniesta megint nincs a várható kezdőben. Koszi Andrés nagy vagy, azért nyáron szolhattál volna a vezetőknek hogy mar nem bírod és vegyünk egy Verrattit vagy egy Thiagot akkor talán nem menne az egész szezonunk a kukába =D> Gondolom Denis hatalmas segítség lesz holnap is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.13. 13:07:06

visca el barca írta:tök mind1 hogy állnuk fel a clasicon, úgyis kikapunk, meg gondolom a juve elleni visszavágómiatt mindenki pihen és a soci is lesimáz minket egy 2 kapuralövés/2 gól kombóval
:mrgreen:
Lehet, hogy jobb, ha Masch sérült, nincs valami nagy formában... :)
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.13. 10:07:12

tök mind1 hogy állnuk fel a clasicon, úgyis kikapunk, meg gondolom a juve elleni visszavágómiatt mindenki pihen és a soci is lesimáz minket egy 2 kapuralövés/2 gól kombóval
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2017.04.13. 08:52:56

Masch megsérült elvileg, Classico is kérdéses.
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.04.13. 07:13:05

palesz77 írta:
Vakmacska írta:Mivel Neymar nem lesz, én kipróbálnék egy ilyen kezdőt:

Paco- Suarez
Messi
Ini-Busi-Rakéta-SR
Umtiti-Piqué-Masch
Ini helyett Alba és jó is lenne szerintem. Andrés úgyse lesz kezdő, plusz egy ilyen 3 védős felállásban kell valaki a szélre is, aki bejátssza az oldalt.
De legalább Gomes az lesz valszeg....
Samper
Director del Fútbol

2017.04.13. 05:22:41

Az utolsó két meccsünkön 5 gólt kaptunk és egyet se rúgtunk. Miről beszélünk?
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.04.12. 22:05:38

palesz77 írta:
Ini helyett Alba és jó is lenne szerintem. Andrés úgyse lesz kezdő, plusz egy ilyen 3 védős felállásban kell valaki a szélre is, aki bejátssza az oldalt.
Igen, ezen gondolkoztam én is.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.12. 21:55:30

Paco- Suarez
Messi
Ini-Busi-Rakéta-SR
Umtiti-Piqué-Masch
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.04.12. 21:49:29

Mivel Neymar nem lesz, én kipróbálnék egy ilyen kezdőt:

Paco- Suarez
Messi
Ini-Busi-Rakéta-SR
Umtiti-Piqué-Masch
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.10. 20:20:13

Bajnoknak a hazai pálya védelme az elsődleges, Alaves+Malaga kombó valóban nagyon fájó.1/6 az siralmas, egyiket minimum nyerni kellett volna. Betis ellen vagy Depor ellen idegenben benne van a pontvesztés, de otthon kíméletlennek kell lenni. Kár érte, egyszerűen nem látom amgam előtt, hogy 90 ponttal bajnokságot tudjunk fogni és még ahhoz is mindent nyerni kellene.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.10. 19:42:55

Itthon elhullajtani az Alavés és a Málaga ellen 5 pontot, ilyet nem szabad, többi még azt mondom, hogy benne van.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.10. 18:56:19

Ez az igazán fájó adat:

"Valencia home and away, Sevilla home and away, Bilbao home and away.
18 points out of 18.
Malaga home and away, Deportivo La Coruna away, Betis away, Alaves at home.

2 points out of 15."
looka
Capitá del Barça

2017.04.10. 13:51:07

Rivaldo11 írta:Attól, hogy gyenge a keret a rotációhoz, a legerősebb kezdővel simán verhetünk bárkit. A gond nem is itt van, merthogy a nagyok ellen többnyire (...) azért jó a kezdő. Egyszerűen több szint van a kezdő, és a cserék között, és ha rotálunk-általában a kisebb csapatok ellen-, egyből meg is sínyli a csapat. Csak meg kell nézni, kik ellen mentek el a pontok.
Ez a lényeg. A alap kezdőnkkel nincs nagy gond, maximum a formaingadozások jelenthetnek problémát, de itt megint előjön a legnagyobb gond: a cserepad. A kiegészítő embereink nem tudnak pluszt adni a csapatnak csereként, és nem tudják hozni kezdőként annak a felét sem, amit a kezdőink. A posztokat tekintve kb. ezek tűnnek megoldottnak: kapus (Cillessen), balbekk (Digne), középhátvéd, ha nem 3 kh-s felállásban játszunk (Masch vagy Umtiti) és nagyjából kifújt. A kp. teljes káosz, ha SR játszhatna ott rendszeresen, akkor legalább lenne 3 használható emberünk 2 posztra (Busquets-ét külön posztnak számolom, oda nincs is alternatíva egyébként), esetleg Rafinha... Denis, Gomes és Arda (ezen a poszton) abszolút nem minőségi megoldások. Elöl meg ugye Paco.. volt egy jó meccse, egy hulla gyenge Granada ellen, de szerintem senki nem lenne nyugodt, ha ő kezdene egy komoly csapat ellen.

Azt még hozzátenném, hogy a kisebb csapatok, akik ellen általában ezek a játékosok játszanak, rendszerint teljes csapattal védekeznek, ergo a kreativitás a játékszervezésben nélkülözhetetlen, és pont ebben buknak a srácok rendszeresen.

Talán 2 meccsünk volt idén, ahol nagycsapat ellen betlizett a gárda, ősszel a City ellen egy tét nélküli meccsen és tavasszal a PSG ellen (ezt mondjuk nem nagyon lehet megmagyarázni). Azért ez egyáltalán nem vészes. Meglátjuk, mi lesz kedden.
Res
Jugador d'estrella

2017.04.10. 13:06:17

Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
Te vagy, aki ősszel is ugyanezt jósoltad?? =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.10. 09:49:10

Atalanta írta:Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
aztán ha mégse, akkor max "véletlenül" eltűnsz pár napra ahogy mindig szoktál :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.04.10. 07:43:43

Attól, hogy gyenge a keret a rotációhoz, a legerősebb kezdővel simán verhetünk bárkit. A gond nem is itt van, merthogy a nagyok ellen többnyire (...) azért jó a kezdő. Egyszerűen több szint van a kezdő, és a cserék között, és ha rotálunk-általában a kisebb csapatok ellen-, egyből meg is sínyli a csapat. Csak meg kell nézni, kik ellen mentek el a pontok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Samper
Director del Fútbol

2017.04.10. 06:09:50

Minthogy ez a keret ismételten produkál ezzel az edzővel teljesen elfogadhatatlan játékot, ezzel szemben nem érv, hogy vannak jó meccseik is. A sztárjaink közül sokan vannak kritikus életrkorban, Neymar játéka pedig egész évben nincs beillesztve a csapatjátékba. Bűn várni a nagy változások megkezdésével.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2017.04.10. 00:30:01

Azért, mert másképp nem is érdemes számolgatni már. Egy ilyen meccsen egyébként nem lehetetlen a győzelem, csak hát sajnos a gyengébbek ellen nem megy valahogy. Egyre nehezebb a csúcsra járatás, a félgőz meg ettől a csapattól kevés.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.10. 00:23:31

Ahhoz, hogy maradjon remény, úgy kell számolni. :wink:

Zakót, valószínű... Láttad őket játszani mostanában?
Atalanta
Jugador d'estrella

2017.04.09. 23:05:57

Itt mindenki azt hiszi, ugy számol, hogy nyerünk az El Classicon. Ez most komoly? Akkora zakót fogunk kapni ezektől, hogy a fal adja a másikat.
hedora
Jugador del Barça

2017.04.09. 14:56:37

Igazából nem is az a legnagyobb baj hogy elveszítettük( van rá esély) a bajnokságot, hanem hogy ,legalábbis én ezt gondolom: évek óta nem volt ennyi jó és ütőképes csapat a ligában, ha most a Real nyeri meg, márpedig nagyon ez a helyzet , akkor elgondolkodtató a dolog!

L.E: Nem igazán értettem mit is akart... Azt sem mondhatom, tartalékolt mert talán egy. kettő kivételével mindenki játszott aki a fontos bl meccsen kezdő lesz...
Ha meg lehetőséget akart adni embereknek, miért így, nem lett volna okosabb csereként szerepeltetni és ha esetleg úgy áll a dolog akkor több időre becserélni?

Megint arra tudok gondolni, már jó ideje tudják kit is adunk el és musz. kezdőként foglalkoztatni mert nyilván kicsivel emelkedik az eladási ára.

Azon a téren még érdekesebb a dolog: Persze most mindannyian (kritizáljuk) L.E, de..
Ahogy egy jó Real ismerősöm mondotta...

"Azon kívül hogy felküld egy bizonyos kezdőt és ez lehet Barca, lehet Real edző, tök mindegy, ezek a játékosok pontosan tudják mit, mikor, miért kell tenni és itt vége is van az edző szerepének" tökéletesen igazat adok neki!
Igen, van még szerepe a cseréknél, de ez talán az esetek többségében( nem sérülés) az Ő elhibázott kezdő lépése lehet, ha csak nem verjük ez ellent 4 góllal mert akkor jön, lehetőséget kell adni stb.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.04.09. 14:40:07

Húú...ez a tegnapi meccs rémes volt! Nem is tudom, hogy tudtak ilyen semmilyen módon hozzáállni a meccshez. Tudom, hogy a Malaga otthon nem egyszerű ellenfél, de nem is tudom hova tenni a tegnapi meccset.
Mindenekelőtt LE sara a tegnapi meccs, mert iszonyat nem voltak felpörögve a srácok, és én ezt az edző hibájának vélem. Másrészt egy totál töketlen középpályát rakott fel! Tegnap nálam ismét bizonyítást nyert, hogy sem DS, sem Gomes nem ide való játékos, uh az új edző legnagyobb feladata lesz az, hogy őket kisöpörje innen. SR volt a legjobbunk magasan. Amúgy nagyon feltűnő, hogy Gomest mennyire nem szeretik a többiek. Feltűnően kerülik a passzokkal. Messi is magához képest igen felindultan combjára csapott, mikor a filléres labdáját Gomes még ellőni sem tudta, annyira lassú volt.
Neymar meg megint behülyült, pedig épp múlt héten dícsértem, hogy lehiggadt.
Nem a bajnokság elvesztése fáj igazán, hanem az, hogy számtalan lehetőségünk lett volna előzni, de mindig elbénáztuk. És ezt rovom fel leginkább LE.nek! Ha egy Psg ellen ki mertünk menni darálni, akkor ilyen tizenikszedik csapatokat nem tudunk megverni...ez szörnyű!
Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Reált fogni fogjuk - mivel a rangadókra fel tudunk pörögni - és a végletekig fogjuk hajszolni a bajnokságot, ami végül nem fog összejönni. Azért bízom benne, hogy a többi kupa nem megy rá. A Bl-ben azért bízom, mert a gálacsapatunk elég jó, viszont a cserepadunk kriminális!!!
Ezerszer bizonyította már ez a 2 balfék, hogy a mi középpályánk játékát ők nem értik, ide kevesek. Komolyan miért nem lehet Inivel kezdeni, és levinni a 50-60. perc körül. Mindig meg kell várni, hogy futnunk kelljen az eredméyn után - eredmény nélkül
hedora
Jugador del Barça

2017.04.09. 14:31:02

Furi egy helyzet volt ez a tegnapi:)
Jómagam is annyira el voltam telve a Real "bukóval" hogy nem is igazán érdekelt az esti meccsünk...
Azt gondoltam ezt behúzzuk, úgy alakult, hazaértem a második félidő közepére, siralmas volt látni.
Ma megnéztem felvételről, még siralmasabb volt:)
Talán az látszódott, mindenki a bl re spórol vagy nem is tudom....

Nem szoktam embereket bántani, kritizálni, de Gomes most olyan szinten kilógott hogy az valami förtelem... , persze itt lehetne említeni másokat is, ám ez annyira szembetűnő volt , hihetetlen

Ez a hajó most elment, nem hinném hogy a "sötét oldal" hibázni fog és még a classico vereség is beleférne számukra, esély=0...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.04.09. 14:42:51-kor.
Feast4
Director del Fútbol

2017.04.09. 14:22:44

Legendinho írta:Most lehet, hogy csak a tegnapi csalódás beszél még belőlem, de mégis, szerintetek hogy fogunk bajnokságot nyerni? :D LE hirtelen leáll az idióta rotálásával, mert 3 év után végre beismeri, hogy hülyeséget csinál, mikor fél csapatot lecseréli? Vagy majd megáll a rotálós játékával pont a legnehezebb meccsek közepette? Vagy Gomes megtanul játszani, vagy LE végre a padra vágja a szezon végéig? Vagy ha mi nem leszünk jobbak, akkor összezuhan a Real? Vagy mégis, hogy fogunk nyerni? Ezt kötekedés nélkül írom, tényleg érdekel, hogy gondoljátok, hogy nyerünk.
Sehogy.Ez elment.Meghozza csúnyán LE (és a stábja) miatt. Mindenki látja hogy a csapat nem birja el egyszerre Gomest és Denist a pályán Pique el van tiltva Matyinak muszáj játszani erre felrakja azt a középpályás sort ami totálisan inkompetens, had legyen tuti.Ennél nagyobb marhaságot akkor tudott volna csinálni ha Maryit berakja bal futóba.

Annyi esélyünk maradt hogy a Real esetleg megreccsen amúgy ez a bajnokság kuka.
Kép
Válasz küldése