Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyértelműen azt, hogy jusson tovább a Juve ilyen esetben.zola8787 írta: Ha kiesik ma a Juve, akkor tuti, hogy a Real nyeri a bl-t, viszont ha mi jutnánk tovább, a Realé a kupa. Mit választanétok, ha a kezetekben lenne a döntés?
Nem értek egyet azzal, hogy azért nincs edzőnk, mert LE bejelentette a távozását. Ettől javulnia kellett volna a csapategységnek, mert megnyugodhattak volna azok, akik féltek, hogy marad. Egyszerűen LE-nek nem volt megoldása idén a csapat számára - és azóta sincs.mess2009 írta:szívesen olvasom a felvezető cikkeket, ezúttal azonban nem tudok szó nélkül elmenni amellett, amit Iván írt:" ...talán itt van a világ legjobb játékos anyaga..."
nos én azt gondolom, hogy éppen azért ilyen az idényünk, mert pocsék játékos-igazolási munkával egy hektikus játékos állománnyal rendelkezünk. ( a kiválók mellett döntően sok a középszerű.)
ha ehhez még hozzá tesszük amit a volt olasz diri mondott, hogy ti. a barcának gyakorlatilag nincs is edzője...
a mai este? nem hiszek a továbbjutásban. remény? az más tészta...de józan ésszel arra is azt mondom, hogy inkább illúzió.
A Juve valszeg tanul a PSG mecsből és teljesen másképpen fog játszani. Nekünk akkor lesz esélyünk, ha mindenki a legjobbját nyújtja és hajt, mint álat. Talán akkor lehet sanszunk, mert a gálakezdő az biztosan a top 3-ban van a világon, gondolom a cikk is erre utalhatott, de akkor mindegyiküknek a tudása legjavát kell nyújtani. Vesztenivalónk nincs, a bajnokságra nem igen kell tartalékolni az már szerintem elúszott. Megint nem sok minden szól mellettünk, szinte semmi, a Juve a legkevesebb gólt kapó csapat, nagyon össze vannak rakva és meggyőző játékkal és előnnyel jönnek hozzánk. Nos talán éppen ezért lesz sanszunk, mert minden, vagy majdnem minden ellenünk szól.mess2009 írta:szívesen olvasom a felvezető cikkeket, ezúttal azonban nem tudok szó nélkül elmenni amellett, amit Iván írt:" ...talán itt van a világ legjobb játékos anyaga..."
nos én azt gondolom, hogy éppen azért ilyen az idényünk, mert pocsék játékos-igazolási munkával egy hektikus játékos állománnyal rendelkezünk. ( a kiválók mellett döntően sok a középszerű.)
ha ehhez még hozzá tesszük amit a volt olasz diri mondott, hogy ti. a barcának gyakorlatilag nincs is edzője...
a mai este? nem hiszek a továbbjutásban. remény? az más tészta...de józan ésszel arra is azt mondom, hogy inkább illúzió.
Jaa, sorry, belekavarodtam.nagyatyesz írta:Pacot hova gondolod a gálakezdőben, ha 4 védővel toljuk? Nem kevered a Madrid meccsel. Mert ott én is azt tippelem
Szerintem 4 védővel fogunk játszani, úgyhogy nem hinném, hogy kezdene Mathieu.csababarca írta:Gondolom Mátyás játszani fog, úgyhogy mindkét csapat lő gólt elég jó tipp.
Egyébként előbb kinézem, hogy a juve ellen lehozzuk kapott gól nélkül, a psg ellen biztos voltam benne hogy kapunk. Itt most érzek sanszot a nullára, viszont lőtt gólokban nem bízom. Szerintem olyan 2010es inter elleni szenvedés lesz.
Nekem is ugyan ilyen érzésem van, nagyon tartok attól, hogy pofon lesz a dologból.S.Agüero írta:Nekem nagyon déjá vu érzésem van, 4 éve is ez volt, remontada a Milan ellen, aztán a BM elleni visszavágó előtt reménykedtünk, de 0-7 lett belőle.Hátha most máshogy alakul, ismerve magamat, közvetlen a meccs kezdete előtt nagyon fogok bizakodni.
A 6-1-gyel nekem az volt a bajom, hogy nem olyan szép támadásból épített gólokat rúgtunk. Hanem két szabadrúgás tizenegyesgól meg ilyen talált gól volt.visca el barca írta:sokan írjátok, hogy a juve nem psg, de azért ha gyorsan találnánk vhogy két gólt, lehet egy picit ők is összecsokiznák magukat. megpróbálni meg lehet, max nem jön össze.
4-3-3 kell, mert ebben a formációban kb 5.3%-kal kisebb az esély, hogy kapunk gólt és azt nagyon el kellene kerülni. 3-at lőhetünk (főleg ha az MSN-ből kettő jó napot fog ki), de 5-öt kizárt.
Az tény, hogy rohadt erős a védelmük, de az idegenbeli környezet annyira nem tetszik nekik és ha van olyan támadótrió amelyik meglőheti a gólokat az az MSN.palesz77 írta:Ez igaz, csak az a baj, hogy eddig 810 perc alatt kaptak 2 gólt összesen, ellenük necces 2 gólt találni gyorsan..visca el barca írta:sokan írjátok, hogy a juve nem psg, de azért ha gyorsan találnánk vhogy két gólt, lehet egy picit ők is összecsokiznák magukat.Teljesen egyetértek amúgy azzal amit utána írsz, hogy meg kell próbálni, max nem jön össze. Szerintem Lucho is így küldi fel a srácokat - kérdés mit valósítanak meg -, de ez a kisebb különbség ellenére is nagyobb falatnak ígérkezik sajnos szerintem. De ha van csapat, aki képes lehet fordítani, azok mi vagyunk, én úgy gondolom. Ki kell menni, meg kell próbálni, aztán lesz ami lesz. Ha úgy esünk ki, mint a München ellenünk 2 éve, én már büszke leszek a srácokra.
Ez igaz, csak az a baj, hogy eddig 810 perc alatt kaptak 2 gólt összesen, ellenük necces 2 gólt találni gyorsan..visca el barca írta:sokan írjátok, hogy a juve nem psg, de azért ha gyorsan találnánk vhogy két gólt, lehet egy picit ők is összecsokiznák magukat.