A Bl kiesés után lassan ideje nálunk is porondra kerülnie a Reál elleni meccsnek.
Jelenleg azt mondom, hogy minden ellenünk szól, senki nem vár Barca győzelmet, szóval lehet emiatt fogunk meglepetést okozni. Abban bízom, hogy ha nem is mindenkinél, de egy-két Madrid játékosnál érződni fog a keddi hosszabbításos meccs fáradalma. Ha nyerni tudunk, akkor újra nyitott a bajnokság, X vagy vereség esetén szerintem vége.
Neymar nagyon fog hiányozni. A kérdés, hogy milyen felállásban álljunk ki. 3 vagy 4 védővel, 2 vagy 3 csatárral?
A 3 védős rendszerben Masc, Piqué, Umtiti előtt a Rakitic, Busi, Ini, SR négyes játszhatna, míg elől Messi, Suarez és Paco. Itt az sem lenne elvetendő, ha Jordi is kezdene Paco kárára, de akkor Suarez nagyon egyedül lenne elől.
A 4. védős rendszerben az SR, Umtiti, Piqué, Alba - Busi, Ini, Rakitic tolhatná, míg elől maradna a Paco, Messi, Suarez. Én Mssit a 2 csatár mögé raknám kötetlen pozícióba. Itt lenne jó, ha lenne még egy normális középpályásunk, aki Ini kárára játszhana, mivel nagy kedvencem az öreg, de szerintem ő nem fogja bírni a heti 2 komoly meccset. Mondjuk inkább egy fáradt Ini, mint egy pihent Gomes!

Én inkább a 4 védős rendszerre szavaznék...