Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezt nem mondanám. Én a Sevillaban bízom valamennyire, nagyon hektikusak, de ha a jó arcukat mutatjá van benne a pontvesztés. Az ATMA bukásával jó esélyük van a harmadik helyre, ami azért nem mindegy. Csaj jobb egy bronzérem, mint egy negyedik hely + Bl selejtezőt se szívesen játszanának. Ráadásul nem sokkal előtte játszanak a matracosokkal, ami sokat kivehet belőlük. Ez persze csak akkor számít, ha ni sem bukunk addig. De sajnos inkább egy X-et érzek.visca el barca írta:miro,
egy ellenfeleteknek sincs semmi tétje már. lentebb írtam. kiesni nem tudnak, középmezőnyből se előre se hátra, vagy fix kupa. mint az 5 csapat teljesen motiválatlan lesz
Nem vagyok sértődős típusNormandia írta:Melyik "szavakat" ne használjam, a blődséget, vagy a mantrát?.recrea írta: Ne használj olyan szavakat, amikről nem tudod mit jelent.
Azt állítod egy költői felvetéssel, h a bírói tévedések miatt nincs több pontunk és/vagy a Realnak kevesebb. Persze, h ennek a megállapításnak itt tapsolnak. Amúgy nem Téged idéztelek, szóval mégcsak nem is Neked címeztem a dolgot, ha magadra vetted, annak ezek szerint megvan az oka.
Én arról írtam, amit Bob is ír.
Itt bizonygatod hsz-el során, hogy nem a bírókon fog elmenni, ha elmegy egyáltalán a bajnokság, hanem a gyatra játékunkon. Én erre az mondom, hogy igen ezzel a gyatra játékunkkal is várhatnánk jobb pozícióból a hajrát a birói tévedések miatt. Nem fogunk mindig überfocit játszani, ahol nincsen jelentősége a bírónak, mert szembeszéllel is behúzzuk. Igen számítanak a meg nem adott gólok, tizik, szabadok és rohadtul nem érdekel, hogy a Madridnak is tévedtek e vagy sem. Azt mondom, hogy ha fele annyira tévedtek volna a szezonban a kárunkra, mint amennyit valójában, akkor előrébb lennék. Nincsen azzal baj, hogy másképpen látod, csak ne minősítsd ezért mások hozzászólását. Egyébként ne vedd támadásnak, nem annak szánom.
Lesz az a hatalmas premium az ellenfel csapatoknal amiert ezek az utolso fordulok nagyon nehez meccsek lesznek..Nero. írta:A Valencia sokszor besegített mar nekünk, jó lenne ha holnap is odavernének. Alvesben, Parejoban és Munirban bízok.
Ha másért nem akkor, azért a remek játékosokért akiket tőlünk nagyon olccón megszereztünk, segíthetnének. Viszont Legyőzni nem hiszem, hogy képesek a Realt a döntetlen meg kevés.Nero. írta:A Valencia sokszor besegített mar nekünk, jó lenne ha holnap is odavernének. Alvesben, Parejoban és Munirban bízok.
Pontosan,sot,aki sportolt valaha is,az tudja hogy ilyenkor mindegy hogy van tet vagy nincs.Normandia írta: Talán éppen ezért nem lesz könnyű dolguk, mert nincs tétje ezeknek a csapatoknak. Játszhatnak őszintén, Realnak meg menni kell, mert van vesztenivalójuk. Szóval egy halovány 10%-ot azért adnék magunknak.
Talán éppen ezért nem lesz könnyű dolguk, mert nincs tétje ezeknek a csapatoknak. Játszhatnak őszintén, Realnak meg menni kell, mert van vesztenivalójuk. Szóval egy halovány 10%-ot azért adnék magunknak.visca el barca írta:miro,
egy ellenfeleteknek sincs semmi tétje már. lentebb írtam. kiesni nem tudnak, középmezőnyből se előre se hátra, vagy fix kupa. mint az 5 csapat teljesen motiválatlan lesz
A mi ellenfeleink közül valakinek van téttel bíró meccse? Nem tudod véletlenül?visca el barca írta:egy ellenfeleteknek sincs semmi tétje már. lentebb írtam. kiesni nem tudnak, középmezőnyből se előre se hátra, vagy fix kupa. mint az 5 csapat teljesen motiválatlan lesz
Hmm,leírom én hogy gondolom,félreteszem a lefekvést,meg a hagyjnak győzni mentalitást,ez nálam egyenlő a csalással,bírózássalmindkét tábor szereti használni,de teljesen értelmetlen,és számomra érthetetlen.MessiNeymarSuarez írta:
Én a Valenciát várom, hátha sikerül megtréfálniuk.
Ha ők nem, akkor lényegében eldőlt. Malaga az lényegében már előre kijelentette hogy lefekszik nekik.Sevilla még talán, de ők is eléggé hektikusak mostanság, főleg idegenben.
Celtától nem várom hogy megtréfálják otthon őket, és hozzásegítsék ahhoz a csapathoz a bajnokságot, akik 5-0-ra verték őket.
Én a Valenciát várom, hátha sikerül megtréfálniuk.Kovbal88 írta:Azért most is látszik, hogy minden egyes pontocskának, milyen nagy szerepe van. Ezt a bajnokság simán meglehetett volna, ha nincsenek azok a béna meccseink. Kicsit igazságtalan, a Real bónusz mérkőzése. De ez így alakult.
Botlani biztosan nem fognak többet, mint mi. A Deportól többet vártam, de mivel, hogy jobb volt a Real mindegy is, hogy 1 vagy 4 góllal nyernek. A Bl-ig lenne jó pontot hullajtaniuk, mert ha kiesnek a bajnokságot, már mindenképpen be akarják húzni.
Nem is ezzel van baj reszemrol sem, es szerintem mas reszerol sem. Itt inkabb a tavalyi otvar, szegyentelen sorsolassal van fokent, ahol europa ligas agon jutottak a dontobe, majd nyertek meg, illetve meg ide lehet mondani a 14-es dontot is, ahol egyedul a BM volt komolyabb ellenfel, de ott Pepet lesimmazta a RM. Viszont a Dortmund ha nem benazza el, siman tovabbmehetett volna, de mindegy. A lenyeg, hogy ha ugy nyeri meg iden, ahogy mondtad, nem sajnalom tolluk, azert azt a 3 csapatot kiverni, okes, szo se rola. Sokkal inkabb az elmult 2 gyozelmukkel van szemely szerint a gondom...TripleH írta:Tudom nem leszek népszerű ezzel a gondolattal, de ha a BL-ben a München után, az atmát és a juvét is megverik és úgy védenek címet, akkor meg is érdemlik.
Melyik "szavakat" ne használjam, a blődséget, vagy a mantrát?.recrea írta: Ne használj olyan szavakat, amikről nem tudod mit jelent.
Azt állítod egy költői felvetéssel, h a bírói tévedések miatt nincs több pontunk és/vagy a Realnak kevesebb. Persze, h ennek a megállapításnak itt tapsolnak. Amúgy nem Téged idéztelek, szóval mégcsak nem is Neked címeztem a dolgot, ha magadra vetted, annak ezek szerint megvan az oka.
Én arról írtam, amit Bob is ír.
Ne használj olyan szavakat, amikről nem tudod mit jelent.Normandia írta:Értelmezd, amit írtam, mert blődségnek a mantrád tűnik. Úgy olvasom van akinek átjött a lényeg, neked nem.recrea írta:Sztem meg aki egy 38 meccses versenysorozat után "bírózik", az vesztes. Egy-egy meccset, szitut, párharcot lehet a sporira fogni, bele is szólhat, de egy bajnokság elvesztését, ahol a fele meccset (a mi szintünkön) nézhetetlenül játszottuk le, elég nagy blődség erre fogni.
Ez mondjuk nem az ő hibája szerintem. Nincs az az edző, akinek megengednék, hogy kb. 220 milliót (BBC) letegyen a padra.visca el barca írta:nem kell imádkozni, így lesz, úgyis perez állítja össze a csapatot, zidane meg annyira láma, hogy simán játszatja elől a 3 vakot.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak
Értelmezd, amit írtam, mert blődségnek a mantrád tűnik. Úgy olvasom van akinek átjött a lényeg, neked nem.recrea írta:Sztem meg aki egy 38 meccses versenysorozat után "bírózik", az vesztes. Egy-egy meccset, szitut, párharcot lehet a sporira fogni, bele is szólhat, de egy bajnokság elvesztését, ahol a fele meccset (a mi szintünkön) nézhetetlenül játszottuk le, elég nagy blődség erre fogni.
nem kell imádkozni, így lesz, úgyis perez állítja össze a csapatot, zidane meg annyira láma, hogy simán játszatja elől a 3 vakot.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak