Nero. írta:Az Atletico nem azért tesz csodát már negyedik éve mert klasszis játékosai lennének, hanem mert amit Simeone kitalál azt ilyen játékosok/harcosok tudják a legjobban megvalósítani.
De nézd meg ezt az idei Real-t. Egytől egyig fifikás játékosok. Mondjuk ezt úgy sem fogjátok elismerni. De mivel egyelőre nem állt össze a játékunk ilyen-olyan okokból, azt kívánja Zidane tőlük, hogy legyenek harcosok. Ennyivel már nem lehet lenyomni a Real-t, hogy "harcolnak" ellenük. Szerintem.
Nero. írta:Valld be, hogy ahogy megnyertétek a 2 dontot ugyanúgy nyerhette volna oket az Atletico is, mert mindkétszer szószerint másodperceken és centiken múlt.
Nyerhettek volna. De főleg a 14-es meccsen jött ki a minőségbeli különbség. Ott az volt a csoda, hogy a Ramos fejesig húzták gól nélkül.
Nero. írta:Idén szerintem azért lesz bajnok a Real (vagyis jóeséllyel), mert az elmúlt 7 évben egyszer nyertetek bajnokságot és már ti akarjátok jobban. Nyilván nem csak ez az oka, de szerintem fontos tényező.
Persze, hogy fontos tényező az akarás. De ez a Zidane féle Real sokkal több annál, mint aminek itt nálatok be van állítva. Telis-tele van minőségi játéksokkal, akik játszák is a focit, ugye Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Isco, Asensio, még Benzema is. De idén mindenki maga alatt teljesített, ezért maradt az erőfoci, meg a sok ívelés, ha elfogyott a tudomány. Ezért nem is értettem, hogy miért jelentitek ki, hogy azért rossz forma ide vagy oda, csak ti vagytok a legjobbak. Ebben a Realban is sokkal több van. Annyi volt idén a különbség öztünk, hogy mi tudtunk csapatként működni, ti nem. De nálunk is "midenki" maga alatt teljesít.