Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért ne tudnád megszokni, mitől kellene félni? Nem Nigériába költözöl.MatsMessi írta:Tegyuk fel lenne egy sportosztondijas ajanlatotok egy kozepes amerikai egyetemre. Mit tennetek? Mennetek, maradnatok? Pro es kontra ervek is johetnek. Valamint olyanok velemenyere is kivancsi lennek, akik eltek huzamosabb ideig kulfoldon. Hogy tudtak megszokni? A nyelv miatt nem feltek? Egyedul egyaltalan erdemes ilyen messze menni?
Ott sajnos sötétben tapogatózokBob_Marley írta:Én svédeket-norvégokat ismerek, hibátlanok,recrea írta:Megmondta az öreg a Macskajajban Bob...gusztus kérdése![]()
Én egyszer voltam Dániában, annyit mondok, h a kézis csajok igencsak válogatott társaság, és nemcsak a tudás alapjánOtt nagyon sok emberről nem tudtam eldönteni, h férfi vagy nő.
Én svédeket-norvégokat ismerek, hibátlanok,recrea írta:Megmondta az öreg a Macskajajban Bob...gusztus kérdése![]()
Én egyszer voltam Dániában, annyit mondok, h a kézis csajok igencsak válogatott társaság, és nemcsak a tudás alapjánOtt nagyon sok emberről nem tudtam eldönteni, h férfi vagy nő.
Bátyámtól én is hasonlókat hallottam.csababarca írta:Usa-ban is olyan gárék vannak, hogy fületek kettéállna, voltam pár egyetemi campuson, beiratkozási héten is pl, de buliban is....hát lehetne castingolni rendesen
Az se baj ha nő.recrea írta:Megmondom így vakon...egyezik az ízlésünkNero. írta:Én Angliába elég sok lengyel/litván/lett csajt láttam, hát mit mondjak, mint a mesében...Mondjuk ez már ízlés kérdése.
Ezt az észak-kelet európai vonalat egyáltalán nem ismerem.
Túloztam nyilván, nekem spanyol csajok is bejönnek, meg a brazilok, meg a koreaiak is
Megmondom így vakon...egyezik az ízlésünkNero. írta:Én Angliába elég sok lengyel/litván/lett csajt láttam, hát mit mondjak, mint a mesében...Mondjuk ez már ízlés kérdése.
Magyar csajszik top3-ban vannak minimum, de azért vannak még szép gádzsik máshol is. Dél-Amerikában pl. nagyon fullos nők élnek, de pl. USA-t sem kell félteni.recrea írta:Mondjuk a magyaroknál jobb csajokat nem találsz, max ha a szerb/horvát vonal felé indulsz![]()
Külföldet ne hagyd ki, még akkor sem ha annyira utólag nem jön be a dolog. Új kultúrák, italok, ételek, tapasztalatok, NŐK... Szóval minden, ami belefér. Szóval ne gondolkozz sokatMatsMessi írta:Tegyuk fel lenne egy sportosztondijas ajanlatotok egy kozepes amerikai egyetemre. Mit tennetek? Mennetek, maradnatok? Pro es kontra ervek is johetnek. Valamint olyanok velemenyere is kivancsi lennek, akik eltek huzamosabb ideig kulfoldon. Hogy tudtak megszokni? A nyelv miatt nem feltek? Egyedul egyaltalan erdemes ilyen messze menni?
Ekkora sanszot nagyon kevés ember kap az élettől. Nem lehet kérdés hogy élni kell a lehetoseggel. Én 2 évet éltem külföldön fiatalként és nagyon jó volt.MatsMessi írta:Tegyuk fel lenne egy sportosztondijas ajanlatotok egy kozepes amerikai egyetemre. Mit tennetek? Mennetek, maradnatok? Pro es kontra ervek is johetnek. Valamint olyanok velemenyere is kivancsi lennek, akik eltek huzamosabb ideig kulfoldon. Hogy tudtak megszokni? A nyelv miatt nem feltek? Egyedul egyaltalan erdemes ilyen messze menni?
MatsMessi írta:Tegyuk fel lenne egy sportosztondijas ajanlatotok egy kozepes amerikai egyetemre. Mit tennetek? Mennetek, maradnatok? Pro es kontra ervek is johetnek. Valamint olyanok velemenyere is kivancsi lennek, akik eltek huzamosabb ideig kulfoldon. Hogy tudtak megszokni? A nyelv miatt nem feltek? Egyedul egyaltalan erdemes ilyen messze menni?
Nagyölelés a csajomnak és reptér.MatsMessi írta:Tegyuk fel lenne egy sportosztondijas ajanlatotok egy kozepes amerikai egyetemre. Mit tennetek? Mennetek, maradnatok? Pro es kontra ervek is johetnek. Valamint olyanok velemenyere is kivancsi lennek, akik eltek huzamosabb ideig kulfoldon. Hogy tudtak megszokni? A nyelv miatt nem feltek? Egyedul egyaltalan erdemes ilyen messze menni?
Érdekes felvetés. Valószínűleg aki nem követi annyira a focit, simán rávágná Pelét, mert ő a legismertebb. Ahogy itt sokan Alit boxban. Egy szakértőnek szerintem nem lenne olyan egyértelmű, vannak akik pl. túlértékelt bunyósnak tartják.zola8787 írta:A negyedik necces, fociban szerintem nincs ekkora nagy alak, vagyis úgy mondom, hogy sok a nagy alak, de kirívó nincsen.
Suliban utánakérdeztél végül?S.Agüero írta:Hogy micsodánkon?PCsabi írta:Mount Rushmore-otokon ki lenne rajta, ha csak sportolók közül választhattok (4 ember)?
Amerikai elnökök szerepelnek rajta, de a legjelentősebbek, Lincoln, Washington, Roosevelt, Jefferson.zola8787 írta:Ez pontosan mi is? A 4 legnagyobb alak, aki a legtöbbet tett a sportjában? Vagy fontos a sportágon kívüli tevékenység is?