BL-re én merészet érzek, szerintem a Monaco szétfogja futni a Juventust.

Kitelel az Aranylabdanal a kupak szama es a sikeres szezon a klubbal ha jol tudom. Kulonben Sneijder se kerulhetett volna gyozelem kozelebe. Ilyen szempontbol Messi teljesen eselytelen, esetleg a 3. helyre odaer szerintem, de Ronaldo nyerheti es szerintem meg Dybala kerulhet oda ha lenyom valami hasonlpt mint ellenetek a hatralevo meccseken.Messias2 írta:WAS?miro. írta: Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.
Egyénileg az egyik legjobb szezonját hozza, gyakorlatilag kiszolgáló személyzet nélkül.
WAS?miro. írta: Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.
vicc-ember írta:kassai mestere is megszólalt: http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-e ... volt-video" target="_blank
Hogyan befolyásolta azt a védőt, aki háttal állt neki?Kovbal88 írta:Megnéztem Ronaldo első gólját tegnapról. Nos les volt.
Előrébb állt mint a védők, és nem avatkozott játékba, mert kifejelték előle, pedig még fel is ugrott. Vagyis befolyásolta a védőt a mozgásával. De igazából lényegtelen, mert nulla volt az Atletico.
Miért kéne neki kapnia? Mit tett le,amiért Ő neki adnád? Itt ez a kérdés.Normandia írta: De miért?
De miért?miro. írta:Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.kz86 írta:
A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.
Nem szeretem a Sergio-t, de egyet értek veled. Ő többet tett idén és ősszel is azért, hogy a Real most itt tart.babaking írta:Én szívem szerint (és ezért tuti leszeditek a fejem) Ramosnak adnám.
Írom ezt úgy hogy nem adnám CR-nek,de hányingerkeltő lenne az is ha Messi kapná meg.kz86 írta:
A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.
De az aranylabda már egy ideje nem erről szól, hogy ki a legjobb, ez tavaly óta totál egyértelmű.kz86 írta:A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.Stalkyard írta:Ha egy ilyen okádék év után megint tol három jó meccset tavasszal, és erre megint megkapja az aranylabdát, akkor az a világ vicce. Főleg, hogy ahogy mondják, a góljain kívül semmivel nem tűnik ki. Pedig ha duplázik a Madrid, akkor meg fogja kapni, és r.hadtul hányingerkeltő lesz.
A squawka.com-on a Top 5 bajnokság játékosainak a listáján 38. helyen áll Ronaldo. A másik nagy, statisztikákkal foglalkozó oldalon, a whoscored.com-on pedig a 31. Messi mindkét listán toronymagasan az első. Tényleg hányingerkeltő lesz, ha megint Ronaldo kapja.Stalkyard írta:Ha egy ilyen okádék év után megint tol három jó meccset tavasszal, és erre megint megkapja az aranylabdát, akkor az a világ vicce. Főleg, hogy ahogy mondják, a góljain kívül semmivel nem tűnik ki. Pedig ha duplázik a Madrid, akkor meg fogja kapni, és r.hadtul hányingerkeltő lesz.