Zambrottát a jobb oldalról vitték át baloldalra még anno...Én úgy tom h Zambotta inkább baloldalon játszik, de nekünk most a jobbhátvéd poisztra kell valaki.

Úgyhogy sztem nem reménytelen...

Ha jönne Alves, akkor Belletti elmenne és akkor ugyanannyi brazil lenne a csapatban mint eddig.Rapika írta:Alves rohadtul tetszik,de brazil...túl sok lenne már a brazil...
Én úgy tom h Zambotta inkább baloldalon játszik, de nekünk most a jobbhátvéd poisztra kell valaki.Rajminho írta:Egyik se jó! Ide nekünk Zambrottátnoname írta:Alves gyorsabb és visszaér védekezni!doki írta:Nem vagyok Belletti rajongó,de Alves szintjén van!![]()
![]()
Trezeguet-vel az egész teamet át kell bolygatni, mert ő nem lesz csere!!!! Szal nem kell! Menjen a ManUba van Nistelrooy helyére(aki elmegy!), és akkor lehet majd Henry vs. Trezeguet a PL-bencruyff írta:Szerintem két ember kéne: Carvalho és Trezeguet. Carvalho nem jön ki mourinhoval, és a francia center sem hiszem, hogy jövőre szívesen játszana a serie B-ben...![]()
![]()
Hát ezt a ManU-nál Forlán is bebizonyította. Én Oliveirát tartanám a legjobb megoldásnak, szerintem oda is be lehetne venni Savit az üzletbe (+talán Oscar Lopezt is). És a Betis szerintem jobban hajlana a kompromisszumra mint a Villarreal (ha hajlandó volt kölcsönadni akkor sztem meg is válna tőle) Védőnek meg Zambrotta lenne a legjobb csak szerintem ha a Juve szétesik akkor csapatostól a real lesz a végállomás. Pedig ő nagyon univerzális szélső + a kpn is játszik. És ha őt oda le tudnánlk igazolni akkor még mindig maradn a középre tartaléknak Ole + Rodrinoname írta:Crespo jó lenne, de a ruszkiknál bebizonyította h ha nem játszik folyamatosan, nem tud semmit sem csinálni.valdo88 írta:Crespo lenne az utóbbi napokban felmerült nevek közül a legjobb,gólerős és azért már bizonyította soxor,h jó játékos,talán nem is lenne túl drága
Crespo jó lenne, de a ruszkiknál bebizonyította h ha nem játszik folyamatosan, nem tud semmit sem csinálni.valdo88 írta:Crespo lenne az utóbbi napokban felmerült nevek közül a legjobb,gólerős és azért már bizonyította soxor,h jó játékos,talán nem is lenne túl drága
Nem hinném h ez csak álom. Luquenak más csapat kell mint a mostani és neki a Barca tökéletes lenne, ráadásul nem hinném h túl sokba kerülne!doki írta:Luque-t el tudnám képzelni Barca mezben,mellesleg jó játékosnak tartom,de ez csak álom!
C. Ronaldo nagyon jó játékos, de elég önzőrecrea írta:Nem kell nekünk egyik se, és sztem középcsatár sem(larsson sem mindig azt játszott, sőt...), akkor inkább szélső: robben, c. ronaldo, camoranesi, joe cole.