Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott voltál a helyszínen?ferninho írta: Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...
Csak aztán kicsit túltolták és csúnya lett a vége, de azt mondtam akkor is, így ki lehet kapni, még ha butaság is volt ennyire kitámadni, de vitte előre őket az amiért ennyire jó az idei Madrid, ezért meg nem tudtam sokáig mérges lenni rájuk.
Ez szerintem teljesen természetes. Real drukkerként bennem is ez maradna meg a meccsből, Barca szurkolóként pedig benned is az utolsó ~másodperces győzelem, Messi és a többi.ferninho írta: Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...
Csak aztán kicsit túltolták és csúnya lett a vége, de azt mondtam akkor is, így ki lehet kapni, még ha butaság is volt ennyire kitámadni, de vitte előre őket az amiért ennyire jó az idei Madrid, ezért meg nem tudtam sokáig mérges lenni rájuk.
Így van, két fantasztikus sikert élhettünk meg a szezonban, két nem akármilyen mérkőzésen. Mind a kettő a hitet és reményt adta vissza, az egyik a BL-ben, a másik a bajnokságban és még csak hasonlót sem élhettünk át mostanában. A katarzis mely mind két meccsen, dramaturgiai szempontból is a legjobbkor, a legtökéletesebb időpontban érkezett, pozitívvá teszi számomra ezt a szezont és kellemes emlékeket fog felhozni bennem még akkor is, ha semmit sem nyerünk.palesz77 írta:A meccsek utáni eufóriát se veszi el tőled már senki. Én örülök a PSG elleni csodának is, még ha "semmire se mentünk vele" végül.
Őszinte leszek, bennem az jobban megmaradt, hogy 10 emberrel képes volt a Real egyenlíteni a Barca ellen újra (főleg látva a Bayernt mit csináltak 10 emberrel), sőt utána még a Real támadott a győzelemért nem is egyszer...Messias2 írta:Hát, nem tudom.Nero. írta: Nem rossz video, de lehet hogy pont annyit ért ez az este mint a PSG elleni...
Szerintem azért az összes ottlévő madridi agyába vésődött az a kép, amikor Messi mutatja, hogy ki is a főnök.
Hát, nem tudom.Nero. írta: Nem rossz video, de lehet hogy pont annyit ért ez az este mint a PSG elleni...
Nem rossz video, de lehet hogy pont annyit ért ez az este mint a PSG elleni...Messias2 írta:El Clasico 2017 - The Movie
Áthoztam, Real meccsről itt beszéljetek inkább.Kovbal88 írta:Már vezet is a Real nem tudom, hogy van az hogy már az elején rögtön rúgnak egy gólt?
Nem idegesítem magamat ez a bajnokság, szinte biztos hogy elment, de így nagyon igazságtalan ez a bónusz meccs.
mostaninak se jobb sokkal, ha jobb lenne, akkor tavaly sima döntő.Nero. írta: Minosithetetlen volt a Pep-team helyzetkihasználása
BLt nézem, de a BEKbe is megcsinálták már.visca el barca írta:max a másodikok.Nero. írta:ők lesznek az elso címvédők
max a másodikok.Nero. írta:ők lesznek az elso címvédők
Nero. írta:Holnap mennek a Granadához, 21x pénz a hazaiakra...![]()
![]()
Döntőbe imádkoznunk kell a Juventusért, mert ha ők lesznek az elso címvédők, 4 éven belül lesz 3, összesen 12 címük akkor... Inkább le se írom mindenki tudja.
BLnél szebb és fontosabb trófea nincs, ezt kár megcáfolni.
MessiNeymarSuarez írta:ők nem is tudom mikor estek ki úgy, hogy nem volt jobb az ellenfél és csak ők rontották el...
Tényleg ilyenkor bánom igazán azt, amit múltkor írtam, hogy mennyire el lett pazarolva az aranygeneráció ilyen szempontból..Nero. írta:Holnap mennek a Granadához, 21x pénz a hazaiakra...![]()
![]()
Döntőbe imádkoznunk kell a Juventusért, mert ha ők lesznek az elso címvédők, 4 éven belül lesz 3, összesen 12 címük akkor... Inkább le se írom mindenki tudja.
BLnél szebb és fontosabb trófea nincs, ezt kár megcáfolni.
Egészen jól viselném, ha ilyen feltételek mellett maradnánk a 3-3-1-3-as felállásnál, legalább gólgazdagok lennének a meccseink, ide is, oda is...Stalkyard írta:Nekünk meg jó lenne egy Dybala...