Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sokkal ironikusabb lenne, ha Khedira és Higuain végezné ki őket, amennyi ürüléket dobáltak rájuk a madridisták, nagyon megérdemelnék.Messias2 írta:Imádnám, ha az ő góljával győzné le a Juve a Madridot.
Kb. az év momentuma lenne.
Khedira gólpasszából, sírva nevetnék.Messias2 írta:Imádnám, ha az ő góljával győzné le a Juve a Madridot.
Kb. az év momentuma lenne.
Lehet hogy rosszul tudom, de a sztori valahogy úgy nézett ki, hogy a vezetőség nem akarta megtartani Alvest, de amikor kiderült, hogy kizárták az átigazolási piacról a Barcát, akkor hirtelen fontos lett a megtartása. Neki ez volt a baja, hogy ennyi év után csak emiatt akartak vele hosszabbítani. Erre ezt kihasználva azzal az opcióval maradt a csapatnál, hogy 1 év múlva ingyen mehet ahova akar és így nagyobb fizut tud magának kialkudni máshol...recrea írta:Egyrészt, másrészt pedig nem a jobbvédő poszt volt a legégetőbb probléma a szezonban. Főleg, h védekezésben Dani is finoman szólva hibázgatott. Nem feltétlen ebből következik, de így biztosan kaptunk SR-től két maradandó élménytChino írta:Azért eléggé megszépülnek az emlékek. Tavaly gyakorlatilag márciustól kezdte összeszedni magát, az őszi szezonja olyan kuka volt, hogy mindenki SR-t követelte a helyére. Most jól tolja a Juve-ban, de ki tudja mit nyújtott volna itt. Eléggé belekényelmesedett a helyzetébe, új közeg, új csapat sokat tud változtatni egy játékos teljesítményén.
Nagyon kedveltem Danit, de számomra egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy közel ugyanígy keresnénk jobbhátvédet, ha maradt volna, főleg úgy, hogy kapott volna egy új szerződést, ami kihatott volna a motivációjára.
A legnagyobb gond szerintem nem az, hogy elment, hanem hogy ingyen engedtük el.Azt is lefogadom, h az ég világon senki nem néz Juve meccset, szóval ebből a 3-4 meccsből vontok le következtetést.
Én mondjuk mindig is imádtam és védtem a brazilt, de ő se kapart, h itt maradjon. Írjátok, h meg kellett volna kapnia amit kért, én meg azt mondom, el kellett volna fogadnia, amit a klub ajánlott...és mindkettő igaz.
Ez nagyon igaz. Dani is lehetett volna "hűségesebb", de én teljesen megértem, hogy elment. Ez volt az utolsó nagy dobása, ki akarta hozni belőle a max-ot, én ezért nem hibáztatom. Viszont gyanítom, hogy ebből az üzletből nem ő húzta a rövidebbet.recrea írta: Én mondjuk mindig is imádtam és védtem a brazilt, de ő se kapart, h itt maradjon. Írjátok, h meg kellett volna kapnia amit kért, én meg azt mondom, el kellett volna fogadnia, amit a klub ajánlott...és mindkettő igaz.
Egyrészt, másrészt pedig nem a jobbvédő poszt volt a legégetőbb probléma a szezonban. Főleg, h védekezésben Dani is finoman szólva hibázgatott. Nem feltétlen ebből következik, de így biztosan kaptunk SR-től két maradandó élménytChino írta:Azért eléggé megszépülnek az emlékek. Tavaly gyakorlatilag márciustól kezdte összeszedni magát, az őszi szezonja olyan kuka volt, hogy mindenki SR-t követelte a helyére. Most jól tolja a Juve-ban, de ki tudja mit nyújtott volna itt. Eléggé belekényelmesedett a helyzetébe, új közeg, új csapat sokat tud változtatni egy játékos teljesítményén.zola8787 írta:Nem kell itt köntörfalazni. Alves-nek nem adták meg azt amit megérdemelt, így ingyen távozott a világ egyik legjobb jobb hátvédje. Pótolni nem lehetett, Robit elpocsékoljuk hátul, helyette nézhetjük a portugált középen.
Hiba volt a vezetőség részéről, nincs mit szépíteni, régóta itt volt, Barca szív meg miegymás, tőle elfogadtam, hogy nem enged, mint Messi vagy Iniestát sem fogom szidni ha többet akar.
Viszont elkell engednünk ezt az egészet (mint a vezetőség Danit)
Nagyon kedveltem Danit, de számomra egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy közel ugyanígy keresnénk jobbhátvédet, ha maradt volna, főleg úgy, hogy kapott volna egy új szerződést, ami kihatott volna a motivációjára.
A legnagyobb gond szerintem nem az, hogy elment, hanem hogy ingyen engedtük el.
Azért eléggé megszépülnek az emlékek. Tavaly gyakorlatilag márciustól kezdte összeszedni magát, az őszi szezonja olyan kuka volt, hogy mindenki SR-t követelte a helyére. Most jól tolja a Juve-ban, de ki tudja mit nyújtott volna itt. Eléggé belekényelmesedett a helyzetébe, új közeg, új csapat sokat tud változtatni egy játékos teljesítményén.zola8787 írta:Nem kell itt köntörfalazni. Alves-nek nem adták meg azt amit megérdemelt, így ingyen távozott a világ egyik legjobb jobb hátvédje. Pótolni nem lehetett, Robit elpocsékoljuk hátul, helyette nézhetjük a portugált középen.
Hiba volt a vezetőség részéről, nincs mit szépíteni, régóta itt volt, Barca szív meg miegymás, tőle elfogadtam, hogy nem enged, mint Messi vagy Iniestát sem fogom szidni ha többet akar.
Viszont elkell engednünk ezt az egészet (mint a vezetőség Danit)
Hála az Égnek ez nem a Chelsea vagy a PSG, ahol a milliárdos tulaj azt csinál amit akar... Van amiben igazad van, például, hogy a játékos ne dirigáljon, de itt nem is erről van szó. Itt arról van szó, hogy a vezetőség ebben az esetben IS nagyot hibázott. Főleg ha hideg fejjel döntöttek! Ezért kellene már régen távozniuk. Alves lenyilatkozta sok helyen a saját verzióját, hogy mi történt és sajnos van amiben igaza volt.Bob_Marley írta:Csak nem tudom megállni Nerora reagálni.![]()
Nem értem hogy tudtok sok mindenhez szentimentálisan hozzáállni, ez egy futballklub nem valami lelki segélyszolgálat. Tárgyaltak vele már előzőleg is, nem akartak vele több évet lekötni, Alves menni akart. Egy egy cég, nem az alkalmazottak dirigálnak, nekik kuss a nevük. Egyért lehet felróni, hogy nem csináltak belőle pénzt korábban, ingyen elengedni tényleg gáz volt, de igen az élet ilyen és főleg a felső vezetésben semmi másról nem szól mint hideg fejjel dönteni. Nem siránkozni kell, hogy jaj mi lett volna. Az érzelmek csak gyengítenek.
Egy kiváló játékos és ennyi, nem ő dirigál, ő elmondta mik az elképzelései milyen reputációt vár el pénzben időben, nem ért ennyit a klubnak. És az elsődleges ez a fontos, nem Alves nem a másik, nem Kis Pista. Mi a klub érdeke, ilyen kontraktusra nem volt érdeke.
Mar a masik topicban is elmondtam hogy ez nem egy multiceg, pont hogy tudni kell kezelni ezeket a sztarocskakat es rugalmasnak kell lenni egy bizonyos pontig. Ha jol tudom olyan fizetest akart amivel meg mindig nem fert volna be az 5 legjobban kereso jatekos koze a klubon belul, holott fontossagban mar mondhatjuk hogy ott volt es mindenki pontosan tisztaban volt vele hogy irdatlan nagy ervagas lesz a tavozasa es a potlasa is gyakorlatilag lehetetlen mert annyira gyenge a piac.Bob_Marley írta:Csak nem tudom megállni Nerora reagálni.![]()
Nem értem hogy tudtok sok mindenhez szentimentálisan hozzáállni, ez egy futballklub nem valami lelki segélyszolgálat. Tárgyaltak vele már előzőleg is, nem akartak vele több évet lekötni, Alves menni akart. Egy egy cég, nem az alkalmazottak dirigálnak, nekik kuss a nevük. Egyért lehet felróni, hogy nem csináltak belőle pénzt korábban, ingyen elengedni tényleg gáz volt, de igen az élet ilyen és főleg a felső vezetésben semmi másról nem szól mint hideg fejjel dönteni. Nem siránkozni kell, hogy jaj mi lett volna. Az érzelmek csak gyengítenek.
Egy kiváló játékos és ennyi, nem ő dirigál, ő elmondta mik az elképzelései milyen reputációt vár el pénzben időben, nem ért ennyit a klubnak. És az elsődleges ez a fontos, nem Alves nem a másik, nem Kis Pista. Mi a klub érdeke, ilyen kontraktusra nem volt érdeke.
Ha ez így van,akkor is csak az önző érdekeit nézte!ntibi67 írta:Meg ha ennyire rühelli ezt az elnőkséget,akkor a választások előtt miért írt alá?
Ha nem ír alá azzal betarthatot volna nekik!
De mivel hosszabbított azzal is őket segítette!
Vagy csak így tudta kizsarolni tőlük a neki megfelelő szerződést?
Én az angol verzióban nem láttam azt hogy" . Az a véleményem, hogy felkészültek a szerdai meccsre, készen állnak rá, nem ez volt az igazi ok " persze szeret a sajtó kavarni..Normandia írta:" El kellett volna jönniük erre a gálára, hiszen őket s díjazták. Az a véleményem, hogy felkészültek a szerdai meccsre, készen állnak rá, nem ez volt az igazi ok – mondta Dani Alves. – Tiszteletben kell tartanom a döntésüket, de jobb lett volna, ha eljönnek. Túl sok fehéret láttam, eléggé kényelmetlenül éreztem magam.”
.