1/4 még mindig több, mint a 0/3, illetve nem csak erre a szezonra gondoltam, de mindegy.
Transfer ban gondolom, hogy nem számít ide.

Illetve Ramos pirosa után is csak 1 meccs eltiltás lett, miközben többről volt szó.
Ez két classicot látva nem helytálló. Helyesebb lenne, a kiegyensúlyozottabbak-kifejezés.BarcafanTomee írta: Húzzuk be a kupát és akkor lehet mondani, hogy ebben a szezonban a játékunkból kiindulva kb ennyi is volt. A Madridnak meg gratulálni kell mert jobbak voltak, ennyi.
Ez biztos hogy rossz adat, a lentebb lévő kedves barcás kolléga memóriája alapján ennek tuti, hogy többnek kell lennie. Szóval megkérlek nézz utána jobban!vicc-ember írta:fellebbezések idén a ligában (beadva/elfogadva):
barca 3/0
real 4/1
ez az első amit elfogadtak
Miert kell keresgelni? Azt hittem a memoriadban van az egesz.S.Agüero írta:Mindegy, hogy mit írsz, úgyis meg lesz magyarázva. Ez már Realozásnak számít.La Pulga írta:Mondjuk nem is kell olyan messzire menni csak eleg a transzfer banjukra gondolni.
Örülök neki Markionni, akkor megint neked van igazad, simogasd meg a tarkódat.![]()
Mindjárt ugrok utána keresgélni, mert te példákat kértél...
Mindegy, hogy mit írsz, úgyis meg lesz magyarázva. Ez már Realozásnak számít.La Pulga írta:Mondjuk nem is kell olyan messzire menni csak eleg a transzfer banjukra gondolni.
Sejtettem hogy nem kapok alatamasztast, ezzel csak engem igazoltal.S.Agüero írta:Szerinted érdekel, hogy te mit gondolsz?De provokálj csak szarkasztikusan, nem húzod sokáig legalább.
Memóriámra elég hagyatkoznom, nekünk alig-alig szoktak ilyeneket elfogadni, nektek sokkal nagyobb százalékban, ebben biztos vagyok.
Sorold a peldakat. A fellebbezeseket es hogy mennyit fogadtak el beloluk. Gondolom ezutan a komment utan ez nem fog neked gondot okozni annyira magabiztosan allitod azt amit allitasz.S.Agüero írta:Nem meglepő, nekik szinte minden fellebbezést elfogadnak.
Csúnya média hibája ez is.
Ez szerinted pirosat ért vagy egy elmaradt sárga lap is már ilyen mély nyomokat hagy néhány barca szurkolóban?MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... SMAIfG5CBI
0:08-tól a lényeg.
Azért hihetetlen hogy Ronaldoék ilyeneket is megúsznak mindenféle szankció nélkül....
Neymar persze 3 meccs egy tapsért.
Ez is csak most találtam, mert nem lett felfújva az ügy...
Nacho sárgáját meg természetesen eltörölték közben, pedig először elvileg elutasították.
Miért tennének? Most ezt tök komolyan kérdezem, mert nem értem. Nekik nem akkora jelentőségű meccs ez, helyezés szempontjából lényegtelen, nekik az is tökmindegy gondolom, hogy ki nyeri a bajnokságot, miért szórnának ki plusz prémiumot azért, hogy megnyeressék velünk a ligát? Vagy a nagyok ellen ez mindig szokás?miro. írta:Ennyit kapnak toletek,de maga a Celta is szerintem letesz egy kis osztonzot..