Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha valakit érdekel szerdán este 8-kor lessz a National Gheographic-onRapika írta:Egyet értek!cruyff írta:...
Én is láttam ezt a dokfilmet!
"Fc Barcelona:Szigorúan bizalmas"
Ajánlom mindenkinek!
Plussz szerintem nyugodtan idevehetjük a Porto 2004-es BL-győzelmét is mert nem pont ők voltak az esélyesek a BL előtt de még szerintem a döntőben sem ők voltak az abszolút esélyesek.cruyff írta:Nyilasi kedvenc mondása, hogy kis csapat nagy versenyt nem nyerhet! Csak azt elfelejti, hogy a Barca nem éppen kis csapat és soha nem is volt az! Másrészről ez a mondás önmagában is hülyeség, lásd EB.
Hát azért nem kell ilyen messze visszamenni az időben.Nyilasi is tavaly végig azt hajtogatta hogy szerinte a Barca hamarosan kipukkad és a Real lesz a bajnok basszus nagyon vicces volt ezt hajtogatta egész évben ez nagyon megmaradt bennem.Idén már úgy ahogy leszokott róla.raven írta:Emlékezzetek vissza az előtte lévő 4-5 évre, mindenki rajtunk röhögött.
Tisztan előttem van ahogy a Nyilasi azt taglalja a SPort1-en hogy a Barca most már annyira gyenge hogy azon sem csodálkozna, ha kiesne...
nem szandekos voltRapika írta:Ksözi szépen...
Most szíven döftél,tudniillik tegnap töröltem le scomó mindent a gépről,többek között a 80%ig lejött Inside storyt!
Itt az igazság! Ha mindenben nem is, ebben 100%ig 1et értek veled.Boixos írta:hülyeség azt gondolni, h a Klub helyzetének helyreállítása kizárólag laporta érdeme lenne. ez egy csapat munkájának köszönhető, ahol nem akárki volt a rosell. ha megnézitek a sarkos véleménynyilvánítások előtt a már emlegetett filmet, pillanatok alatt kiderül, h merre hány méter. úgy nézett ki az egész, mintha bizonyos szitukban a rosell lett volna az "ész", laporta pedig a végrehajtó, aki kiállt az újságírók elé a döntések bejelentésével. az anyagi dolgok helyretevése pedig egyértelműen sorianonak és csapatának köszönhető, mivel azért ők a felelősök. laportára visszatérve, azért az elgondolkodtató legalábbis, h amikor beindult a szekér, mi az oka annak, h lelépett rosell, egy évtizedes barátságot felrúgva. lehet, h önmagában mégsem akkora király az elnök? ez úgyis ki fog derülni előbb, v utóbb.
mindenesetre a jót várja az ember, éppen elég szívásban volt részünk az előd, gaspart döntései miatt.
az meg, h rijkaard jó edző v sem, ki tudja? hála Istennek, olyan játékosok alkotják a csapatot, akiknél nem nagyon kell belenyúlni a dolgokba, igaz, ezt nem is nagyon erőltette eddig. azért van pár döntése, amivel nem ért egyet az ember, de ő a vezető edző, övé a felelősség is.
még csak annyit, h ez egy fórum, ahol természetesen vannak ellenkező vélemények is. ha valaki normálisan adja elő a sajátját, akkor annak kijár a tisztelet, nem annyira kéne izomból megdobálni szarral. nehogy már ne lehessenek kedvencei az embernek, és nehogy már ünnepelnie kelljen, ha azokat a zsugásokat kiszórják a csapatból!