itt egy oddschecker, itt van mindenféle név/klub, de verratti seholMessias2 írta:Full kamu is lehet, csak azért kérdezem.S.Agüero írta:Azt nem tudom, de valamit csak sejtet.
https://www.oddschecker.com/football/fo ... fer-window" target="_blank
itt egy oddschecker, itt van mindenféle név/klub, de verratti seholMessias2 írta:Full kamu is lehet, csak azért kérdezem.S.Agüero írta:Azt nem tudom, de valamit csak sejtet.
Full kamu is lehet, csak azért kérdezem.S.Agüero írta:Azt nem tudom, de valamit csak sejtet.
Ez jó hírS.Agüero írta:Olaszországban már fogadni lehet arra, hogy Marco Verratti hol folytatja a pályafutását. A szorzók a következők a lehetséges befutókra:
FC Barcelona - 1,20
PSG - 2,00
Melyik oldalon?S.Agüero írta:Olaszországban már fogadni lehet arra, hogy Marco Verratti hol folytatja a pályafutását. A szorzók a következők a lehetséges befutókra:
FC Barcelona - 1,20
PSG - 2,00
Én részemről amúgy azt mondanám, hogy tartalom orientáltabb. Mármint nem ugyanarra használod a kettőt. Én legábbis nagyon nem. Szóval itt nincsenek ilyen semmitmondó idióta posztok, ezred rangú ismerősök kiscicájáról. Követed azt a személyt, akit te "érdemesnek" tartassz, mert olyan cikkeket, vagy képeket oszt meg ami téged biztosan érdekel.recrea írta:Ez a Twitter amúgy miben más, mint a Facebook?
Miért ezen vannak regizve a focisták, facen meg nem?
A spanyol lapok a realitás talaján élnek, gondolom jobban is informáltak. Szerintem nem is nagyon kellene más, még Ceballos is beleférne, ha eladunk 3 középpályást (Turan - Rafinha esélyes csak sajnos)visca el barca írta:recrea írta:Így már mindent értek...nekem még iWiW van.
amúgy azt hittem júl. 1 után beindul a pörgés, jönnek-mennek a játékosok ezerrel, a sajtó is bedob 43278 nevet ehhez képest jövés-menés nincs, a spanyol lapok meg a verratti-ceballos-bellerin hármason kívül senkit nem hajkurásznak.
recrea írta:Így már mindent értek...nekem még iWiW van.
Így már mindent értek...nekem még iWiW van.visca el barca írta:a twitter menőbb te őskövületrecrea írta:Ez a Twitter amúgy miben más, mint a Facebook?
a twitter menőbb te őskövületrecrea írta:Ez a Twitter amúgy miben más, mint a Facebook?
• Note:- Bein Sports is owned by Nasser [PSG President].palesz77 írta:
Az Arab Bein Sport szerint pedig Verratti marad a PSG-ben.
Elméletileg az. Viszont tényleg nem egy észlény azért a gyerek, Twittere kész csemege..visca el barca írta:ceballos: (majd palesz megerősít h fake-e)
Tegnap nyilatkozta le, hogy 2 hét múlva kérdezzék a dologról, addig nyaral..Stalkyard írta:Szerintem amúgy továbbra is zéró esély van arra, hogy idejöjjön. A realba fog menni.
[/quote]zeli39 írta:.Tehát a kezdőnkbe eddig van Sergi Roberto és Rakitic
lehet titkon bejelentik hogy holnap guardiola vissza jönhdavid írta:Lassan lesz egy kezdő 11 csak középpályásokból... Persze JHV az nincs...
Hát azért az se mindegy hogy mi mennyit kínálunk nekik meg hogy mennyit a gyereknek. Gondolom Márk is szereti a pénzt, az mind kamu volt amivel itt a katalánok elakarták adni a lapokat, hogy majd ő besztrájkol meg ilyenek. Most mindenki kipihente magát, elkezdődnek az üzletelések szép lassan.A PSG-n áll az egész csak.
Japp.Nero. írta:Ezt mikor mondta? Vagy Sport értesülései?
A hírek szerint meg a kettő nem függ össze. Most utánaolvastam kicsit, Valverde rábólintott, de ne prioritás. Ceballost Ini utódjának szánnák, Verrattit viszont nem, ő a kezdőbe jönne alapból egy hiányzó láncszemként. Úgyhogy ha jön is a spanyol, de Marco nem, az nem függ össze. A PSG-n áll az egész csak.Nero. írta:Reméljük kamu, bár nagyon nagy magabiztossággal állítják. Ha ezt tudja felmutatni a vezetőség egy Thiago vagy egy Verratti helyett akkor mehetnek a fenébe![]()