Remélem lelép és, ha hozunk is a helyére valakit, akkor nem egy újabb sztárjelöltet, hanem egy alázatos, melós szélsőt.
Ha elmenne, akkor én adnék egy esélyt Arda-nak a bal szélen. Szerintem a török összekapná magát, ha azt érezné, hogy van esélye alapkezdővé válni, továbbá szerintem nagyon jól alá tudna dolgozni Messinek és Suáreznek.
Neymar meg menjen csak bohóckodni a PSG-be. Viszont, ha tényleg megy, akkor nagyon remélem, hogy összekerülünk a PSG-vel a BL-ben.
Egyébként én úgy látom, hogy sokkal nagyobb volt a csapategység, amíg nem három sztár volt a támadósorban, hanem volt legalább egy melós közöttük. Pedro, Villa, Alexis, Henry (ő sztár volt, de alárendelte magát a többieknek, ergo. intelligens játékos volt).
Nagy játékosnak tartom Ney-t, viszont ami nem tetszik benne, hogy sokszor indokolatlanul dobálja magát és nem elég letisztult a játéka. A futballtudása elképesztő, de nem jól használja. Túl akar mindent játszani. Sokkal hasznosabb lenne helyette egy olyan ember, aki felesleges flikk-flakk nélkül játszik.
Mindig is éreztem, hogy nem sokáig marad nálunk, de szerintem nyernénk vele, ha menne, mert szerintem Suárez is sokkal eredményesebb lenne egy melós szélsővel. Nem egy olyan helyzet volt már, hogy Suárezék azért maradtak le labdákról, vagy futották azt túl, mert Neymar túlbonyolította az adott szituációt (még egy csel stb...). Suárez mellé egy kicsit statikusabb szélső illene, aki egyszerűen csak megfutja, majd odateszi elő a bogyót.
Lehet jönni itt a védelem megbontása szöveggel, de szerintem a kontrajátékot kellene fejleszteni, amihez nem kell a flikk-flakk. Védelem megbontására egy kreatív középpályás kell, aki a balszélsővel összejátszva helyzetbe hozza Jordi-t, aki majd adja a kulcs passzokat (lsd. Madrid elleni gól).
Szerk.: Mikor robbant a hír nagyon rossz érzés volt, de így utólag belegondolva már alig várom, hogy megvegye a PSG, megbuknának Bartoék, meg egy amúgy unszimpatikus játékos távozna és talán újra Barcelona lenne a csapat. Igaz nem ide tartozik, de remélem, hogy Sergi Roberto az új szezontól kezdve alapemberré válik a középpályán. Illetve valamiért azt érzem, hogy Valverde végre
CSAPATOT csinál belőlük.