Neymar
De most valaki mondja már meg nekem, hogy mi volt az a vaslogika, az a hihetetlen nagy értelem, amiért ezt az egyébként is maximálisan gyökér hűségzáradékot júli 31-ig írták bele?! Mi? Mi az ég??? Min nyerünk, ha júli végééig itt van, másnap meg megpattan? Bartoéknak már ezért kijár egy jó alapos verés és csak egy dolgot írtam. A teljes elnökségének alkalmatlansága kristálytisztán tükröződik csak ezen.
Football, bloody hell. /SAF/
Szerintem Neymar nélkül is kieshetünk a BL-ből, és lehetünk másodikak a bajnokságban.
néhány embernél ez most tipikusan az az eset, hogy ...ha van rajta sapka akkor azért szemét, ha nincs akkor azért...
ami engem illet, fáj hogy elment van bennem harag is csalódás is de összességében megértem és sok sikert kívánok neki -személy szerint- de nem az új csapatának
ami az ominózus üzenetet illeti az egy (olcsó?!) marketing fogás értelmetlen bármi jelentőséget tulajdonítani neki...nyilván hozzájuk is eljutnak az apját okoló kommentek,kicsit mostak rajta.
lépnünk kell..sajna.
ami engem illet, fáj hogy elment van bennem harag is csalódás is de összességében megértem és sok sikert kívánok neki -személy szerint- de nem az új csapatának

ami az ominózus üzenetet illeti az egy (olcsó?!) marketing fogás értelmetlen bármi jelentőséget tulajdonítani neki...nyilván hozzájuk is eljutnak az apját okoló kommentek,kicsit mostak rajta.
lépnünk kell..sajna.
Akkor gondolhatjátok Párizsban mi pénzt kapnak.etooka9 írta:Josep Vives (Barcelona spokesman): "The club will not pay the €26M loyalty bonus to Neymar's father." [FCB]
még szép..
Nagyon helyes. Ha Neymarnak kell a pénz, majd visszarepülgethet Párizsból bíróságra járni.etooka9 írta:Josep Vives (Barcelona spokesman): "The club will not pay the €26M loyalty bonus to Neymar's father." [FCB]
még szép..
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Josep Vives (Barcelona spokesman): "The club will not pay the €26M loyalty bonus to Neymar's father." [FCB]
még szép..
még szép..

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A lényeg, hogy levegőben erősödnénk. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Úgy is hiányban szenvedünk a távoli lövések terén...P.U.Y.O.L. írta:Nekem eddig az összes felmerült variációból a 740 Torghelle tetszett a legjobban.visca el barca írta: nyeljük le és imádkozzunk, hogy a debil ferandez értelmesen költse el a pénzt, mást nem tehetünk...

- visca el barca
- Presidente del Barça
a küzdéssel nem lenne bajP.U.Y.O.L. írta:Nekem eddig az összes felmerült variációból a 740 Torghelle tetszett a legjobban.visca el barca írta: nyeljük le és imádkozzunk, hogy a debil ferandez értelmesen költse el a pénzt, mást nem tehetünk...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nekem eddig az összes felmerült variációból a 740 Torghelle tetszett a legjobban.visca el barca írta: nyeljük le és imádkozzunk, hogy a debil ferandez értelmesen költse el a pénzt, mást nem tehetünk...
Azt csodálom, Neymar meg a papa zsebében nem volt 222 millió
Mondjuk így nekik jobb volt, mennyit fog keresni? Nettó 40-ről szóltak a hírek, amivel sztem -hozzáadva a többit - kb a legjobban kereső sportoló lesz.
Most akkor felvette azt a hűségbónuszt vagy sem?

Most akkor felvette azt a hűségbónuszt vagy sem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.08.04. 12:32:19-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
tudtommal semmi állami cég nincs itt, nem értem miről beszélsz. az oryx qatar sport investments nem állami cég, hanem magántulajdonú. azt nem tudom h a psg elnöke-e a tulaj, vagy több kisebb cég/magánember birtokolja-e. az biztos, hogy el-tevehajcsár az elnök/vezérigazgató.Initom írta:Én nekem azzal van a bajom ,hogy az lehetséges ,hogy állam által penzelve kivasarolod magad ...bocs ha nem voltam egyértelmű
az égvilágon semmi szabálytalanság nem történt. adtak neymarnak 222 milliót, hogy legyen a katari vb reklámarca és kész. én sem tartom túl fairnek, de nem hinném h ez szabálytalan lett volna. ha telik neki zsebből egy kis cigógyerekre, gondolom arra is volt elég pénze h szárügyvédekkel átrágják a dolgot, meg megkenje akit meg kell.
a mai világ így működik, pénz beszél, kutya ugat. nyeljük le és imádkozzunk, hogy a debil ferandez értelmesen költse el a pénzt, mást nem tehetünk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem akarták lekommunikálni, mert akkor félő, hogy Bartoék visszatartják a hűségbónuszt. Más kérdés, hogy így sem akarják odaadni.gamerpapa írta:A. Tisztában vagyunk a szándékaival, a PSG érdeklődésével az első perctől fogva. Ezt értelmes módon kommunikáljak le minden irányban. Meghiúsul az átigazolás.
B. Ugyan ez a trash mizéria megy mint az elmúlt hetekben, meghiúsul az átigazolás.
Nekem még mindig az 'A' a szimpatikusabb, és kevésbé rossz szájízzel venném azt, hogy marad a szándékai ellenére.
Ha meg mindezek után az átigazolás meghiúsul, rákenték volna simán a faterra, hogy ő kavart. Másrészt meg úgy tálalták volna az egészet, hogy Neymar a nagy pénz ellenére a Barcát választotta, mert itt vannak a barátai, meg ő igazi culé meg Katalónia a szíve csücske.
"It is what it is."
Sajnos ezt nem találom szilárd érvnek. Vázoljuk fel a scenáriókat:Chino írta: Lehet, hogy egyenesebb lett volna, de minden bizonnyal még nem volt 100%, hogy megy vagy, hogy egyáltalán el tudják-e intézni, hogy milyen úton-módon sikerül lépni. Ha kiáll az elején és lenyilatkozza, hogy lelép az arabokhoz, aztán mégis marad elég kellemetlen szitu.
Láttuk mennyire csavarosan sikerült csak megszerezni.
A. Tisztában vagyunk a szándékaival, a PSG érdeklődésével az első perctől fogva. Ezt értelmes módon kommunikáljak le minden irányban. Meghiúsul az átigazolás.
B. Ugyan ez a trash mizéria megy mint az elmúlt hetekben, meghiúsul az átigazolás.
Nekem még mindig az 'A' a szimpatikusabb, és kevésbé rossz szájízzel venném azt, hogy marad a szándékai ellenére.
Van olyan ember a földön aki veszni hagy 5 milliárd forintot ha az hivatalos dokumentumok szerint jogosan jár neki?Subinho írta:Mekkora egy álszent képmutató csóka. Hogy ő mennyire szerette Barcelonát, stb. De azért megcsinálta, hogy kussba volt amíg a bónusz pénzt felvehette.... Ha annyira szerette, imádta a Barcát, nem ezt tette volna! Képmutató!
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Chino
- Llegenda del Barça
gamerpapa írta:
Viszont rettenetesen gyenge az értékrendje. Nem is maga a távozás ténye. Mennyivel egyenesebb lett volna, ha időben, nyíltan kezeli ezt a szituációt? Nem hozza a csapatot nehéz helyzetbe, időben és transzparens módon megy végbe az ügylet, a szakmai stábnak meg marad ideje a gondolkozásra, és a pótlására.
Talán akkor hitelesnek is tűnhetne a búcsú üzenete, de számomra egy bullsh*t az egész post, a fateros résszel az élen.
Minden egyebet leírtatok különben. Kár a srácért, számomra nagy csalódás. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem esne jól megnézni, ahogy egy böszme nagy zakót kapnak.
Lehet, hogy egyenesebb lett volna, de minden bizonnyal még nem volt 100%, hogy megy vagy, hogy egyáltalán el tudják-e intézni, hogy milyen úton-módon sikerül lépni. Ha kiáll az elején és lenyilatkozza, hogy lelép az arabokhoz, aztán mégis marad elég kellemetlen szitu.
Láttuk mennyire csavarosan sikerült csak megszerezni.
Forca Barca!!!!
Én nekem azzal van a bajom ,hogy az lehetséges ,hogy állam által penzelve kivasarolod magad ...bocs ha nem voltam egyértelművisca el barca írta:Ti ezt komolyan nem értitek? minden nap leírja valaki 6x, hogy azért nem a PSG vásárolta ki, mert akkor az FFP-t durván sértenék. a tevehajcsár egyik cége, AMINEK SEMMI KÖZE A PSG-hez kötött neymarral egy szponzori szerződést, ő meg ebből a pénzből kivásárolta magát, majd aláír a párizsihoz. így a párizsnak HIVATALOSAN egy eurojába sem került a transzfer.Initom írta:De ha kapcsolatban áll a klubbal a szponzori cég ,akkor miért nem a PSG vásárolta ki ?:) Miért Neymarnak és az ugynokeinek kellett kivásárolni ?

Abi & Tito
Sokan túlmisztifikálják a focistákat. Amíg mások tanulnak, ők edzenek és fociznak. 95%-uk a professzionális focistáknak egyszerű mint az 1x1. Ezzel az ég világon nincs is semmi baj.
Hogy miért is írom le ezt? Mert zavar, hogy van aki szerint egy zseni, és hálásnak kellene lennünk azért amit letett az asztalra, és neheztelés nélkül elmehet. Sőt tovább megyek, van aki konkrétan kinevette azt, akinek ez rosszul esik/esett.
Neymar egy 16 éves kissrác agyi szintjén van. Lehet tőle érett viselkedést elvárni, csak butaság. A mai fociban amit látunk a játékosokból, az a menedzsment team mögöttük, közben ha meghallgatsz egyetlen fél perces nyilatkozatot, teljesen más lesz a benyomásod az adott játékosról. Az meg egyértelmű, hogy benne van a bugi a lábában, és fantasztikus dolgokat tud művelni a labdával. De könyörgöm, ez a dolga. Ezért volt kinyalva a hátsója nálunk, és kapott horribilis fizetést, a szurkolók szeretetéről nem is beszélve.
Viszont rettenetesen gyenge az értékrendje. Nem is maga a távozás ténye. Mennyivel egyenesebb lett volna, ha időben, nyíltan kezeli ezt a szituációt? Nem hozza a csapatot nehéz helyzetbe, időben és transzparens módon megy végbe az ügylet, a szakmai stábnak meg marad ideje a gondolkozásra, és a pótlására.
Talán akkor hitelesnek is tűnhetne a búcsú üzenete, de számomra egy bullsh*t az egész post, a fateros résszel az élen.
Minden egyebet leírtatok különben. Kár a srácért, számomra nagy csalódás. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem esne jól megnézni, ahogy egy böszme nagy zakót kapnak.
Hogy miért is írom le ezt? Mert zavar, hogy van aki szerint egy zseni, és hálásnak kellene lennünk azért amit letett az asztalra, és neheztelés nélkül elmehet. Sőt tovább megyek, van aki konkrétan kinevette azt, akinek ez rosszul esik/esett.
Neymar egy 16 éves kissrác agyi szintjén van. Lehet tőle érett viselkedést elvárni, csak butaság. A mai fociban amit látunk a játékosokból, az a menedzsment team mögöttük, közben ha meghallgatsz egyetlen fél perces nyilatkozatot, teljesen más lesz a benyomásod az adott játékosról. Az meg egyértelmű, hogy benne van a bugi a lábában, és fantasztikus dolgokat tud művelni a labdával. De könyörgöm, ez a dolga. Ezért volt kinyalva a hátsója nálunk, és kapott horribilis fizetést, a szurkolók szeretetéről nem is beszélve.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mert Spanyolországban a játékosnak kell hivatalosan kivásárolnia magát a szerződéséből. Ha szimplán megveszi valaki, akkor a klub fizet, ha kivásárlásival megy, akkor a játékos maga fizeti a pénzt, és ilyenkor az adók is magasabbak elméletileg. Ebbe a részébe semmi illegális nem volt, az tuti biztos.Initom írta:Miért Neymarnak és az ugynokeinek kellett kivásárolni ?
- visca el barca
- Presidente del Barça
Ti ezt komolyan nem értitek? minden nap leírja valaki 6x, hogy azért nem a PSG vásárolta ki, mert akkor az FFP-t durván sértenék. a tevehajcsár egyik cége, AMINEK SEMMI KÖZE A PSG-hez kötött neymarral egy szponzori szerződést, ő meg ebből a pénzből kivásárolta magát, majd aláír a párizsihoz. így a párizsnak HIVATALOSAN egy eurojába sem került a transzfer.Initom írta:De ha kapcsolatban áll a klubbal a szponzori cég ,akkor miért nem a PSG vásárolta ki ?:) Miért Neymarnak és az ugynokeinek kellett kivásárolni ?

Én szerintem ez mindenhogy illegális. Főleg ha olyan cég adta a pénzt amelyik nincs kapcsolatban a PSGvel...akkor full szabálytalan.palesz77 írta:Ez nem összeesküvés elmélet, ez konkrétan így is van egyes források szerint. De ez csak akkor működik, ha a játékos vásárolja ki magát ugye, máshol ezt nem tudnák bejátszani.Initom írta:Most mi van akkor ha azt mondja a PSG ,hogy őt nem is mi igazoltuk ,tehát van még keretünk az FFP keretein belül igazolni tovabbi 150-200 millióért...
Viszont olyat is olvastam, hogy az FFP-nél se hagyják ezt, minden szponzort visszavezetnek a klubhoz, szóval végül mégis a PSG költségéhez számolják majd. Úgyhogy el kell adni majd nekik játékosokat jövő év július 1.-ig, de akkor minden sima.
Nem tudom, hogy melyik az igaz, de én ezeket olvastam eddig..
De ha kapcsolatban áll a klubbal a szponzori cég ,akkor miért nem a PSG vásárolta ki ?:) Miért Neymarnak és az ugynokeinek kellett kivásárolni ?

Abi & Tito
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ez nem összeesküvés elmélet, ez konkrétan így is van egyes források szerint. De ez csak akkor működik, ha a játékos vásárolja ki magát ugye, máshol ezt nem tudnák bejátszani.Initom írta:Most mi van akkor ha azt mondja a PSG ,hogy őt nem is mi igazoltuk ,tehát van még keretünk az FFP keretein belül igazolni tovabbi 150-200 millióért...
Viszont olyat is olvastam, hogy az FFP-nél se hagyják ezt, minden szponzort visszavezetnek a klubhoz, szóval végül mégis a PSG költségéhez számolják majd. Úgyhogy el kell adni majd nekik játékosokat jövő év július 1.-ig, de akkor minden sima.
Nem tudom, hogy melyik az igaz, de én ezeket olvastam eddig..

Csak én gondolom úgy,hogy a PSG és Neymar elképzelhető ,hogy megszívja ezzel az igazolással ?
Abban sem vagyok biztos ,hogy ez igazolás volt egyáltalán,hiszen Neymar ügynökei tették le a kivásárlási árat,miután a PSG ajánlatát Tebasék visszadobták. Qatarban is volt előtte Neymar ,ahol szerintem megkapta a lovettat majd kivásárolta saját magát.
Ez pedig szerintem tilos. Állami pénzen kivásárolni magad...ez nem is igazolás ,nem is a legdrágább játékos valaha ,mert nem a francia klubb igazolta le a jatekost.
Viszont ha ennek teret engednek az arabok mindenkit megvesznek kilora.
Most mi van akkor ha azt mondja a PSG ,hogy őt nem is mi igazoltuk ,tehát van még keretünk az FFP keretein belül igazolni tovabbi 150-200 millióért...
És ez szerintem már messze több mint egy laza összeesküvés elmélet.
Abban sem vagyok biztos ,hogy ez igazolás volt egyáltalán,hiszen Neymar ügynökei tették le a kivásárlási árat,miután a PSG ajánlatát Tebasék visszadobták. Qatarban is volt előtte Neymar ,ahol szerintem megkapta a lovettat majd kivásárolta saját magát.
Ez pedig szerintem tilos. Állami pénzen kivásárolni magad...ez nem is igazolás ,nem is a legdrágább játékos valaha ,mert nem a francia klubb igazolta le a jatekost.
Viszont ha ennek teret engednek az arabok mindenkit megvesznek kilora.
Most mi van akkor ha azt mondja a PSG ,hogy őt nem is mi igazoltuk ,tehát van még keretünk az FFP keretein belül igazolni tovabbi 150-200 millióért...
És ez szerintem már messze több mint egy laza összeesküvés elmélet.
Abi & Tito
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez a búcsúlevél egy filléres, ócska marketingszöveg amit valaki megírt neki. szerintem nincs annyi iq-ja h ő egy ilyet összehozzon.
sok sikert neki, remélem vmelyik márszeji cimborám az első le classiquen, felrúgja a lelátóig
sok sikert neki, remélem vmelyik márszeji cimborám az első le classiquen, felrúgja a lelátóig

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.08.04. 10:57:26-kor.

Nem tartom árulónak, inkább csak hímringyónak és nem is baj hogy elment.
Nem a küzdésről volt híres. Amikor fontos meccsek jönnek kiállítja magát, meg leül sírni a Juve ellen a pályára, közben meg 180 perc alatt nem csinált semmi értelmeset.
Ha jön Dembele helyette előrébb leszünk.
Kár érte tehetsége megvan, de nincs Barca szíve. Pápá jó helyen leszel ott!
Nem a küzdésről volt híres. Amikor fontos meccsek jönnek kiállítja magát, meg leül sírni a Juve ellen a pályára, közben meg 180 perc alatt nem csinált semmi értelmeset.
Ha jön Dembele helyette előrébb leszünk.
Kár érte tehetsége megvan, de nincs Barca szíve. Pápá jó helyen leszel ott!