Sok helyen még mindig azt olvasom, hogy miért nem szabott meg a Barca egy magasabb kivásárlási árat Neymarnak - és a többi játékosnak is. Én azt gondolom, hogy ez az igazolás a maga 220 milliójával nagyon hosszú ideig átigazolási rekord lesz. A tény, hogy meghülyült a piac, és ami eddig 40-60-80 volt maximum, az most 100-ról indul, de ezt az átigazolási díjat sokáig nem fogják megdönteni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem a klub kellően védte magát azzal, hogy az eddigi rekordigazolás kétszerese volt a kivásárlási ár. Nyilván lehetett volna 300 például, de szerintem a katariak 250-nél nem gondolnám, hogy többet fizettek volna. Az meg, hogy a Reál 1 milliárdos kivásárlási árakat szab meg védi őket mindaddig, míg a játékost meg nem hülyítik, és nem akar menni. Mert akkor 1 milliárdot nem fognak fizetni értük, viszont a hisztiző, kedvtelen, bomlasztó embertől jobb megszabadulni. Ha nekünk Neymarnak lett volna 1 milliárdos kivásárlási ára - mivel őt bőven behülyítették - szerintem 150-200 között tudtuk volna eladni. Lehet én vagyok naív, de én azt sem tartom kizártnak, hogy Cé volt az első számú opciója a Psg-nek, és azért kezdte ő is a hiszijét. De ha ő lett volna és ment volna nyáron, akkor ő is valahol 150-200 körül lett volna eladva, hiába a milliárdos kivásárlási ár. Magyarul ha a játékost behülyítik, a klub tehetetlen, mert senki nem akar egy duzzogó gyereket magához láncolni, aki csinálja a csapaton belüli feszültséget. Emiatt összességében jó volt a 220 milliós kivásárlási ár.
Ami meg a búcsú videót illeti. Némileg megható volt, ugyanakkor a videó nem segít Neymarnak gerincet növeszteni, ugyanis az eligazolását már réges rég tudta. Tudta, hogy menni fog, ezt igazolja Dani nyilatkozata is, aki fél lábbal már a Cityben volt, aztán hirtelen aláírt a Psg-hez, elmondása szerint Neymar beszélte rá. Azt is tudta bőven, hogy a pénz nem lesz gond. Azt viszont nem tudta mit szól hozzá az UEFA. Miután ők zöld utat adtak, nem volt kérdés...Apuci mosdatása meg nevetséges. Ezt a vak is látja, hogy kamu.
Így mindent összegezve, az események tükrében nem bánom, hogy elment. Tény, hogy egy remek játékos távozott, de ő ide túlzottan nyughatatlan lett volna, minden évben lett volna valami gond. Sajnálom, hogy elment, de nem bánom, hogy nincs itt! Sok sikert neki. Remélem Lang leveszi a pályáról!

))
Amúgy meg ha a személyes dicsőség és nem a pénz motiválta volna, akkor nem a vb évében dobbant, hiszen a mostanit követő aranylasztit megnyerni a vb-n mutatott jó produkcióval a legkönnyebb. Azért maradása esetén kb egy kezdő igazolással minden megnyerésére lett volna esélye. A Psg is jó csapat, de csak egy francia bajnokság - remélem nem sértettem meg ezzel senkit a fórumon.