Hát ha ver 2t a madridnak,úgyhogy 2szer elfekteti Ramos tőlem legyen arca.
Ha a BL-ben ver kettőt, vagy egy sorsdöntő bajnoki Klasszikuson ok, de a ma esti Mickey egér kupára én nem alapoznék, Real ide vagy oda. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy általában nem az örül a végén, aki augusztusban tarol, és ez igaz csapat és egyéni szinten is.
Ezzel sztem nem oldanak meg semmit, csak adják alá a lova, hogy rossz voltál, de túl jó vagy ahhoz, hogy elengedjünk, egy 20 éves gyereknek ettől csak még nagyobb lesz az arca.
Nem azért, mert hozzánk akar jönni, de ez a "megoldás" egyik félnek sem jó.
Én amúgy a Dortmund helyében kemény lennék, meg mondanám, hogy 5 napon belül utaljátok a 150 millió eurót (minél hamarabb, hogy még tudjanak igazolni), ha nem, akkor felejtsétek el. Ha nem fizetjük ki, akkor Dembelé hiába kapálódzik, ha marad, kénytelen lesz meghúzni magát, különben mehet a lelátóra, ott meg nem fog fejlődni, a VB is ugrik.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy a két jómadár önmagától kezdett vergődni, vagy ne adj Isten vki sugallta nekik tőlünk, hogy ezt tegyék, esetleg vmi jó kis zsíros aláírási pénzt is beígértek motivációnak.