Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az interben állandóan kölcsön volt adva brazil csapatoknak, - nem tartózkodott folyamatosan ott, nem igényelhetett olasz papírokatvinszentvega írta:Akkor pont Coutinhonak ne lenne? Amióta eszemet tudom Úniós csapatokban játszott
Akkor pont Coutinhonak ne lenne? Amióta eszemet tudom Úniós csapatokban játszottcrixus írta:Úgy, hogy a dél-amerikai játékosok nagy része, pláne akik régebb óta Európában játszanak, rendelkezik európai állampolgársággal.vinszentvega írta: Szerintem ez így nem kerek... Akkor a Chelsea vagy a PSG, hogy játszhat, csupa dél amerikaival a keretben?
a franciáknál 4 nem eu-s lehet, ez a psg-nél thiago silva, neymar, aurier és lucasvinszentvega írta:Szerintem ez így nem kerek... Akkor a Chelsea vagy a PSG, hogy játszhat, csupa dél amerikaival a keretben?
Úgy, hogy a dél-amerikai játékosok nagy része, pláne akik régebb óta Európában játszanak, rendelkezik európai állampolgársággal.vinszentvega írta: Szerintem ez így nem kerek... Akkor a Chelsea vagy a PSG, hogy játszhat, csupa dél amerikaival a keretben?
Vagy eleve Paulinho nem kerül a keretbecrixus írta:Azt csak halkan jegyzem meg, hogy Pali miatt valószínű, hogy Coutinho-ról le is mondhatunk. Suárez, Marlon, Douglas és Pali is Eu-n kívüliek, amiből ugye csak három lehet a keretben. Douglas mondjuk 100%, hogy nem a mi vérünket szívja már szeptembertől, de a három az akkor is három. Ha pedig a Cou valami csodával határos módon nálunk kötne ki, akkor Marlon fog valószínűleg elkerülni, aztán majd lesz gond, ha Vermaelen újra 10 hónapra lesérül.![]()
nagyon jó igazolás volt ez minden szempontból.
Szerintem ez így nem kerek... Akkor a Chelsea vagy a PSG, hogy játszhat, csupa dél amerikaival a keretben?crixus írta:Azt csak halkan jegyzem meg, hogy Pali miatt valószínű, hogy Coutinho-ról le is mondhatunk. Suárez, Marlon, Douglas és Pali is Eu-n kívüliek, amiből ugye csak három lehet a keretben. Douglas mondjuk 100%, hogy nem a mi vérünket szívja már szeptembertől, de a három az akkor is három. Ha pedig a Cou valami csodával határos módon nálunk kötne ki, akkor Marlon fog valószínűleg elkerülni, aztán majd lesz gond, ha Vermaelen újra 10 hónapra lesérül.![]()
nagyon jó igazolás volt ez minden szempontból.
PCsabi írta:PAULINHO - Magic Assists, Goals & Skills:
https://youtu.be/YL42Ph2WG5M" target="_blank
Asszondja hogy:
Strength:
- passing
- technique
- creativity
- decisions
Weaknesses:
- aerial duels
Ezeknek a sztoriknak szokott nagy meglepetes lenni a vege.vinszentvega írta:Ez az Szidjátok!!! Istenem... Nem mindegy már?! Holnaptól Barca mezben lesz. Ideje hozzászoknotok! Vissza kellene mászni a lóra gyerekek...És szurkolni neki, hogy ne egy Zlatan vagy Chrirginsky féle igazolás legyen. Én tényleg kíváncsi vagyok rá...
Úgy néz ki.visca el barca írta:tehát akkor csak 32.5 volt?randomguy írta:Paulinho has paid €7.5M from his own money to join Barcelona. [MD]
tehát akkor csak 32.5 volt?randomguy írta:Paulinho has paid €7.5M from his own money to join Barcelona. [MD]
Most értünk pont haza, első hír amit megláttam ma.. Jó újra itthon!randomguy írta:Remélem lengetni fogják a fehér zsepiket a bemutatásánál.
Palesz, te is kint maradhatnál még addig.
Ezzel egyetértek. Szerintem nagyrészt Casemironak köszönhető, hogy szintet tudott lépni a Real és előlépett a rohadt árnyékunkból.crixus írta:Itt nem az a baj, hogy van egy Paulinho a keretben, mert szerintem sem árt, ha van egy Casemiro/Kanté stílusú középpályás a keretben....