Egyesek a pénzen annyit problémáznak, mintha az ő farzsebükből fizetné a klub Ousmane-t.

Továbbá, ha olcsón veszünk, jön a kritika, hogy még egy középszer, ha drágán, akkor "fú de drága, túlárazott, kár volt", egyszerűen semmi nem jó egyeseknek. Én, mivel hosszabb ideje követem Dembélét, annyi Dortmund meccset néztem, amennyit csak lehetséges, mivel kedvelem a Borussiát, nos elmondhatom, hogy szerintem sokkal érettebb, mint a 20 éves Neymar. Első szezonjában több, mint 30 gólban játszott szerepet, és most gondoljatok bele, ha hasonlóan fejlődik, hol fog 25 évesen tartani. Iszonyatosan kétlábas játékos, akármelyik szélen magas szinten játszik, és tud támadó középpályást is játszani, az az 4-2-3-1-ben is tökéletesen használható. Egyetlen hátránya van, hogy még éretlen valamelyest, de ez minden fiatallal így van 90%-ban, itt fog tudni tökéletesedni. Összjátékban nagyon erős, rengeteg kulcspassza van, gólpassza, sikeres csele, amivel sokat fog adni a csapatnak. Sajnos fanyalgók mindig lesznek, ilyen az ember.