Nagyon jók az argentínok,nálam most ők a legnagyobb esélyesek,és remélem nyerni is fognak!
Messi 15 perc alatt is nagyot játszott,bár még mindig az az érzésem,hogy Pekerman nem fogja betenni a kezdőbe!
Valahogy pedig be kellene építeni,mert látszik rajta,hogy nagy formában van!Már csak az a kérdés,hogy ki helyén kezdjen!
ha valaki nem ismerné urbán ööööö flórián játékosmultját, akkor is tudná hogy mekkora senkiházi tajparaszt gusztustalan figura volt, aki pároslábbal történő becsúszás után képes a bírót hibáztatni, mikor kezman előtte félperccel már kaphatott volna lapot, hát gratulálok az rtl klubnak, ilyen embereket összeválogatni...áááááá
Épp tegnap néztem meg Overmars gólját,ami huszonakárhány passz után született!!Hát a 2.Gól versenyre kelhet vele...nem tudja vki pontosan hány passz után lőtték?
Gondoljátok már el hogy mi lett volna ha Cambiasso kihagyta volna. Mit kapott volna a társaktól.Mert azért ilyen akciót nem sűrűn látunk.Milito helyett én inkább Zambrottának és Thuramnak örülnék Na jó.thuram egy kicsit túlzás mert ők ketten együtt elég sokba lennének nekünk.De Zambrotta leigazolása szerintem reális.
Az a szép, hogy a Nyúl elég vastagon benne volt mindhárom gólban. A 2. gól az tényleg ütött. Most már jöhetne Messi is. Luchót meg sajnáljuk, szimpatikus játékos.
Nagy könnyedséggel játszadozva már 3-0 az argentinoknak. Saviola hihetetlenül hasznosan és okosan játszik, remélem a teljesítményével felveri az árát és kaphatunk érte egy jó védőt, pl: Milito-t.
Vhogy az az érzésem, hogy ezen a VB-n nagyot alakíthatnak az argentinok. És akkor még nem is láttuk Messit (sajnos)
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025