Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd GomesSamper írta:A nagy örömködésben azért ne felejtsük el, hogy még mindig nincs olyan középpályásunk, aki mozgatná az egész csapatjátékot.
évi 1.500.000.000 Ft-ért én lemondanék róla.S.Agüero írta:Azért egy VB-n játszani a hazájáért nem kis dolog...visca el barca írta:választhatott, hogy vagy elmegy focizni máshova harmad ennyi pénzért, vagy marad és valszeg ugrik neki a VB. utóbbit választotta. amit megértek, mert a törökök tök esélytelenek.
szvsz ahogy leigazoltuk, rögtön kölcsön kellett volna adni arra a félévreTobias88 írta:Úgy látom hogy még Arda kölcsönadását is el tudták cseszni...
Azért egy VB-n játszani a hazájáért nem kis dolog...visca el barca írta:választhatott, hogy vagy elmegy focizni máshova harmad ennyi pénzért, vagy marad és valszeg ugrik neki a VB. utóbbit választotta. amit megértek, mert a törökök tök esélytelenek.
a játékoson múlik h akar-e menni vagy nem, nem a vezetőkön...Tobias88 írta:Úgy látom hogy még Arda kölcsönadását is el tudták cseszni...
Te jó ég, ember, ez egy trollcsatorna, nyilvánvaló félrefordításokkalCestus írta:Coutinho nyilatkozott a Barcás afférjáról.
Elég szókimondó gyereknek tűnik, ha pontos volt a fordítás. Ennél valahogy nyugisabb, visszafogottabb arcnak gondoltam.
Érdekes módon nem esedezett senki bocsánatáért, és a maga módján azt mondta, januárban továbbra is jönne ide.
Ha nem lép BL-ben pályára, akkor ha jönne januárban mi is nevezhetnénk, nem?recrea írta:Aztán mégse jött az egyik, a másikkal meg a bőrt is lehúzták rólunk. Baromi erősek vagyunk...életük üzletét kötötték Dortmundban, vörösre pacsizták egymás tenyerét sztem.
Cou ugyanez lesz, ide fog jönni horror áron.
igen. ha jól emlékszem a hírek 25+35-ről szóltak. ezek szerint nem véletlenülwild írta:Ezek szerint 31,5 milliónál kevesebbet ajánlottunk?