Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó ez így, ahogy gondoltam is, nincs kp-s sorcsere, logikus, nem mindenki LE.visca el barca írta:kezdő:
TS - semedo, piq, masch, digne - paula, busi, ini - dölöfiú, messi, DS
tetszik. lalyost bennhagytam volna, neki vhogy formába kellene lendülnie, és az ilyen meccsek pont jók lenének erre. DS meg mehetett volna ini helyett.
szeptember közepe van, vicces lenne ha nem bírná. (ez 95%ban ezen a fórumon van ennyire eltúlozva, hogy öreg, itt 3-4 éve, mikor 29-30 éves volt beírta ezt valaki, és azóta akármikor kezdő 3 egymást követő meccsen, jön a mantra.)MessiNeymarSuarez írta:Iniesta ennyire bírná?![]()
Annak csak örülni lehet ha tényleg így van.
Ez jónak tűnik. Remélem, hogy elől Denis lesz a baloldalon, Messi középen, Duli pedig a jobboldalon.visca el barca írta:kezdő:
TS - semedo, piq, masch, digne - paulka, busi, ini - dölöfiú, messi, DS
Ernő bá meccsről-meccsre sokat nő a szememben.visca el barca írta:kezdő:
TS - semedo, piq, masch, digne - paulka, busi, ini - dölöfiú, messi, DS
Rafinha mikor térhet vissza egyébként?Én Augusztusra emlékeztem,de lehet az az előző sérülése volt akkor.BarcafanTomee írta:A keret:
Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen.
Kimaradók: Umtiti, Paco, AG és Arda
Valamint a két sérült: Rafi és Dembelé
Az előkészületi meccseken Deulofeu balszélsőt játszott, nem is rosszul. A nagy bevásárlás után került ki jobbra és ki a kezdőből. Így tolódott ki Suarez balra, aminek nem lett pozitív eredménye. Nekem egyértelmű a Messi, Suarez, Deulofeu támadósor. Ezen lehet variálni Vidal, Paco és Turan bevetésével.looka írta:Van egy jó formában lévő Denisünk, meg egy Deulofeunk, semmi szükség nincs Turanra.Robcsyy írta:kivancsi leszek Ernő bá ad-e majd lehetőséget Turannak vagy Vidalnak. Turan mehetne bal szélre, az ilyen hoki csapatok ellen tavaly is rúgott gólt, míg le nem sérült.
Abban reménykedem, hogy Deulofeu-Messi-DS lesz a felállás, de gyanítom, ha Suárez nem is kezd, csak Paco kerülhet a helyére.