Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyrészt örülök, h esténként én járok az eszedben, másrészt ezt a gyilkos poént már lelőtték itt korábbanvisca el barca írta: wineolade az amúgy tényleg jó, lehetne vinolade is, picit egyszerűbb és nem rosszabb, mondjuk az már spanyolos
de este eszembe jutottál, meg az ötleted is, és kitaláltam a nyerő nevet: boros csokoládé. mit szólt hozzá?
wineolade az amúgy tényleg jó, lehetne vinolade is, picit egyszerűbb és nem rosszabb, mondjuk az már spanyolosrecrea írta:Eskü, ez tetszik a legjobbanTripleH írta:Vagy ha már bor, akkor Wineolade.![]()
Amúgy köszi a hsz-eket srácok, cserébe mindenki annyi sörre hívhat meg, amennyi ötletet írt
Eskü, ez tetszik a legjobbanTripleH írta:Vagy ha már bor, akkor Wineolade.BarcaJr írta: Esetleg "Alcoholade"? Vagy "Chocohol"?
Nem tudom mi lesz a végeredmény, de a "csokor" nálam különdíjasS.Agüero írta:Vagy csokor.P.U.Y.O.L. írta:Ha mégis inkább magyart szeretnél, akkor -most figyelj- Borkoládé
Vagy ha már bor, akkor Wineolade.BarcaJr írta: Esetleg "Alcoholade"? Vagy "Chocohol"?
Esetleg "Alcoholade"? Vagy "Chocohol"?recrea írta:Kreatív emberekre van szükségem.
Tegyük fel, akarok egy prémium terméket, márkát, mondjuk bor és édesség témában, kellene neki valami exkluzív név, ami inkább angol, de egy alap angolosnak sem kell a szótárhoz nyúlnia, és brandat lehet rá épiteni.
Ötletek között szerepelt az "Elysium" név, csak ez a halálra asszociál, illetve hasonló nevű temetkezési vállalat is vanszóval kicsit meleg. Jellegében kell hasonló.
Ez a segítség kéne topik nem nagyon szokott pörögni, de a győztes ötletért Palesz Hoegaarden pakkja jár![]()
Akkor az ötletekért részesedés dukál nem holmi sör.recrea írta:Na, akkor ennyire értek hozzávisca el barca írta:boros csoki lesz?![]()
a WS grafikai részéhez pedig annyit, hogy a két betű grafikailag abszolút nem illik össze, persze meg lehet csinálni (10 évig dolgoztam grafikusként, szóval tapasztalat)így viszont priviben írni fogok erről.
Igen, a fő termék a borcsokoládé lesz, abban az esetben, ha össze tudjuk rakni az üzleti tervet, ez sztem októberben eldől, h érdemes-e vagy sem foglalkozni vele.
Na, akkor ennyire értek hozzávisca el barca írta:boros csoki lesz?![]()
a WS grafikai részéhez pedig annyit, hogy a két betű grafikailag abszolút nem illik össze, persze meg lehet csinálni (10 évig dolgoztam grafikusként, szóval tapasztalat)
Pontosan ez a baj vele, h elcsépelt, ezért agyaltam azon, hogyan lehetne összedobni a két szót. Így egymás után leírva tuti nem jó.visca el barca írta:wine&sweet? nem túl fantáziadús. ez olyan mint mikor molnár pista hosszas gondolkodás után azt a nevet adja a húsboltjának h molnár húsrecrea írta:Jól van, te (TripleH) kérlek ne gondolkodj tovább![]()
A wine, sweet szavak jók amúgy, én is agyaltam rajta, hogyan lehetne összerakni. Nem egyszerű alapból, pluszban ugye rohadt sok domain, face oldal már foglalt.
De grafikai szempontból a WS parádé, egy grafikus megnyalja a 10 ujját tőle
másrészt ha egy borra ráteszed ezt a logt, mindenki azt fogja hinni h édesbor. csokoládén dettó, h valami boros csoki.
wine&sweet? nem túl fantáziadús. ez olyan mint mikor molnár pista hosszas gondolkodás után azt a nevet adja a húsboltjának h molnár húsrecrea írta:Jól van, te (TripleH) kérlek ne gondolkodj tovább![]()
A wine, sweet szavak jók amúgy, én is agyaltam rajta, hogyan lehetne összerakni. Nem egyszerű alapból, pluszban ugye rohadt sok domain, face oldal már foglalt.
De grafikai szempontból a WS parádé, egy grafikus megnyalja a 10 ujját tőle
Ha már egy görög név eszedbe jutott, akkor ott van az ambrózia is.recrea írta:Kreatív emberekre van szükségem.
Tegyük fel, akarok egy prémium terméket, márkát, mondjuk bor és édesség témában, kellene neki valami exkluzív név, ami inkább angol, de egy alap angolosnak sem kell a szótárhoz nyúlnia, és brandat lehet rá épiteni.
Ötletek között szerepelt az "Elysium" név, csak ez a halálra asszociál, illetve hasonló nevű temetkezési vállalat is vanszóval kicsit meleg. Jellegében kell hasonló.
Ez a segítség kéne topik nem nagyon szokott pörögni, de a győztes ötletért Palesz Hoegaarden pakkja jár![]()
És ténylegvisca el barca írta:ez már egy ganjának a neve, nem is mai darabé ráadásul, vagy 25 éve használatban vanALEXDP írta:NorthernLight
Megfogadom tőled, mégiscsak egy szőlőfajta a nicknevedNero. írta: Nevezd el koccintósnak vagy hasonlónak ha az már foglalt
ez már egy ganjának a neve, nem is mai darabé ráadásul, vagy 25 éve használatban vanALEXDP írta:NorthernLight
Ezekről mind valami 100 ftos energiaital jut eszembe.ALEXDP írta:Substance
Intension
Use2Be
NorthernLight