Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, csak a BL érdemi részéig még van 4 hónap. Addig a játékunk is fejlődhet, főleg, hogy új edző van, első évét tapossa, nem beszélhetünk kialakult játékról.Nero. írta:Bobnál a pont, de azért azt még egy vak is látja hogy a BLhez egy nagyon nagy adag mákostésztára is szükség lesz.
Ezekről a “én belottem volna a tizit, hogyan védekeznék stb.” hszeidről mindig ez jut eszembe.recrea írta: Én elég csibész voltam a pályán, sok minden belefért, de lehet szóltam volna a gólnál, h spori, fél méterrel kivittem a labdát, hagyjuk ezt a gólt.
Teljesen egyetértek!!!Bob_Marley írta:...!
Vagy kétszer elfutott az Alaves, tökön rúgtuk magunkat és kikaptunk.visca el barca írta:azt is untamrecrea írta:Miért, tavaly ősszel mi volt? Ugyanez, csak még nyerni se nyertünk.régebben azért az ilyaen tökutolsók ellen gálával nyertünk, úgy, hogy az ellenek egy kapura lövése nem volt.
azt is untamrecrea írta:Miért, tavaly ősszel mi volt? Ugyanez, csak még nyerni se nyertünk.
Miért, tavaly ősszel mi volt? Ugyanez, csak még nyerni se nyertünk.visca el barca írta:kb mindent leírtál amit a meccsről gondolok. totál ue. a véleményem. győzelem, nulla, nézhetetlen játékkal. van egy tippem h valverdétől ezt fogjuk ezek után is kapni.Ronaldinho0408 írta:Lehet, hogy az elmult evtizedben nagyon elkenyesztettek minket, de az idei meccseink jelentos reszevel vallatni lehetne. Minden heten varom a kovetkezo barca meccset, mert eredmenytol fuggetlenul szeretek leulni a tv ele es nezni csapatot, de iden sokadik alkalommal kelek fel csalodottan, meg ha nyertunk is. Remelem ez csak tartalekolas, nyilvan nem kellett tobb ma sem a gyozelemhez, de ez akkor is szenvedes volt.
kb mindent leírtál amit a meccsről gondolok. totál ue. a véleményem. győzelem, nulla, nézhetetlen játékkal. van egy tippem h valverdétől ezt fogjuk ezek után is kapni.Ronaldinho0408 írta:Lehet, hogy az elmult evtizedben nagyon elkenyesztettek minket, de az idei meccseink jelentos reszevel vallatni lehetne. Minden heten varom a kovetkezo barca meccset, mert eredmenytol fuggetlenul szeretek leulni a tv ele es nezni csapatot, de iden sokadik alkalommal kelek fel csalodottan, meg ha nyertunk is. Remelem ez csak tartalekolas, nyilvan nem kellett tobb ma sem a gyozelemhez, de ez akkor is szenvedes volt.
Ez lesz szerintem Dembélé. Amit most Suárezzel próbálunk játszatni, az szerintem a franciára lett kitalálva.palesz77 írta:Télen tényleg kéne igazolni/frissíteni, mert a rendszer szerintem nem lenne rossz, csak úgy nehéz, ha egyes láncszemeken elakad folyton a támadás.
Ezt meg nagyon adom én is. Pár éve nem gondoltam volna, hogy ő lesz az a középpályásunk, aki lendületet tud vinni a játékba, és lám, mégis. Ma is élmény volt nézni, ahogy a végefelé átment három védőn a tizenhatoson belül, nagy kár, hogy utána a lövés lecsúszott neki.Abban meg egyetértek Csabával, hogy SR ismét jól tolta a valódi helyén, lassan ki kéne próbálni ott kezdőként talán..
A különbség, hogy akkor a középpályás játékunk volt a legjobb, most meg az a leggyengébb.Ronaldinho0408 írta:Lehet, hogy az elmult evtizedben nagyon elkenyesztettek minket, de az idei meccseink jelentos reszevel vallatni lehetne. Minden heten varom a kovetkezo barca meccset, mert eredmenytol fuggetlenul szeretek leulni a tv ele es nezni csapatot, de iden sokadik alkalommal kelek fel csalodottan, meg ha nyertunk is. Remelem ez csak tartalekolas, nyilvan nem kellett tobb ma sem a gyozelemhez, de ez akkor is szenvedes volt.