Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én is így vagyok ezzel, díjazom, hogy Valverde használja az eszét, amikor összerakja a játékunkat. A focink lehetne szebb, nyilván szerintem egy itteni fórumozó sem azért lett Barca-szurkoló, mert az ilyen brusztolós, Atléticora hajazó fociba volt szerelmes. A szép játékot a szezon későbbi felében alapvetően az alábbiaktól várom:Zozzy 5 írta:szóval nekem amúgy összességében tetszik amerre tartunk, jó, hogy variál Valverde. az, hogy kevés a gála meg az űrfoci, hát ez van. ez a keret most nem alkalmas a 70-30-as labdabirtoklásra meg a tiki takára, meg arra a taktikára, amit játszottunk évekig, mert nincs bal oldalunk. és ezt az edző is tudja.
Paula tényleg meglepően jól tolja, de nem biztos, hogy a Spurs-os időszakában el kellett volna hozni. Egyrészről akkor sokkal erősebb volt a kp-nk, nem játszott volna, másrészről az utóbbi pár évben talált magára, kellett ehhez gondolom Scolari, meg a Selecao, amivel igen jól szerepelt. 2-3 évig még hasznos lehet!El Pistolero írta:Nagyon gürizős meccs volt, de nem lehetünk telhetetlenek. 3 pontot elhozni a San Mamesből abszolút férfimunka!
Szerk: Paulinho játékát elnézve, már a Corinthiansból el kellett volna hoznunk. Legkésőbb a Spursből. Három évig a hasznunkra lehet így is.
Idő húzó céllal kellett volna cserélni az utolso 5 percben, minőség tenyleg nem volt a padon.csababarca írta:első félidő kb a 15. perctől tetszett, ott azt játszottuk amit kellene.
ez a második egy nézhetetlen rettenet volt, hamarabb kellett volna cserélni.
mondjuk pont ezt cseréltem volna, mármint szisztémában, csak Gomes helyett Rakiticet.
mást amúgy nem szívesen cseréltem volna én sem, nézzetek már a padra. ezért nem hiábztatom Valverdét.
Teljesen egyetértek. Az eredmény az edzőt igazolja, ez is igaz. Én viszont nem vártam ma a győzelmet, ami a játék képét és a helyzeteket nézve azt hiszem jogos is volt, mert ez inkább egy döntetlen-szagú meccs volt, egy olyan 3-3 lett volna a reális, ha nem abszolút balfék a kapu előtt a Bilbao. Szerencsére azok voltak.Nero. írta:Az eredmény a legfontosabb, de ennyire “melós” nem lehet egy Barca. Borzasztó volt az egesz második félidő, reméljük a jövőben nem ez lesz a taktika.
Te se akkor te se akkor szocializálódtál amikor én.Nero. írta:Az eredmény a legfontosabb, de ennyire “melós” nem lehet egy Barca.m.

A Bilbaonak van 2 reális gólszerzési lehetősége 1 félidő alatt, amiből 1 egy piszok nagy egyéni hiba ( Alba belógott ), a másik pedig nemtudom hogy az a fejes, ahol Alba hátáról jó helyre pattant a labda, vagy az ahol Alba elfeküdt szabadrugásnál és ezért eljutott Williamshez. Egy gyenge egyéni teljesítményből jöttek a helyzetek, csapat szinten megoldunk mindent.csababarca írta:most olyan vagy mint Bob?Nero. írta:Szerintem eddig nem rossz, de amúgy miért felháboritó ha az ellenfél is helyzetbe kerül? Nyilván nem pozitivum, de a Real, PSG, Bayern stb. ellenfelei nem kerülnek helyzetbe vagy mi az Isten van?
látványosan belealszunk a meccsek elejébe, és nehezen pörgünk fel. ez a baj.
nem volt örökös barca betegség, régebben jól kezdtük a meccseket, most idén kettőből két rangadón alszunk bele az elejében, és örülhetünk hogy nem kerültünk hátrányba. Atma ellen abba kerültünk, ők 1et rúgtak be a 3 helyzetükből.Nero. írta: Ez egy örökös Barca betegség, van még sok más is, ahogy sok erősségűnk is. A Bilbao se kis klub, ez a 11 ember egész életébe csak focizott, az hogy kidolgoztak 2 helyzetet nem a világ vége.
Ez egy örökös Barca betegség, van még sok más is, ahogy sok erősségűnk is. A Bilbao se kis klub, ez a 11 ember egész életébe csak focizott, az hogy kidolgoztak 2 helyzetet nem a világ vége.csababarca írta:most olyan vagy mint Bob?Nero. írta:Szerintem eddig nem rossz, de amúgy miért felháboritó ha az ellenfél is helyzetbe kerül? Nyilván nem pozitivum, de a Real, PSG, Bayern stb. ellenfelei nem kerülnek helyzetbe vagy mi az Isten van?
látványosan belealszunk a meccsek elejébe, és nehezen pörgünk fel. ez a baj.