Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Giroud mondjuk azért van erőltetve, mert Ő legalább belövi a helyzeteit, ami pl Griezmannról nem mindig mondható el !! Benzema meg nem kifejezetten edzői döntés miatt nem volt ott akkor.csababarca írta:
Giroud-Gignac erőltetése. Mi a francnak? full testidegenek ebbe a gyorsan játszó francia csapatba.
És akkor Benzema (aki '16ban jó formában volt) nézte otthon ahogy leégetik magukat a döntőben.
nincs kiaknázva rendesen ez a francia csapat, nekem ez a benyomásom.
Giroud-Gignac erőltetése. Mi a francnak? full testidegenek ebbe a gyorsan játszó francia csapatba.visca el barca írta:ugyan mitől rákfene fejtsd már ki. első komolyabb tornájukon elvitte őket a döntőig.csababarca írta:Dösamp az egyetlen rákfenéjük
ugyan mitől rákfene fejtsd már ki. első komolyabb tornájukon elvitte őket a döntőig.csababarca írta:Dösamp az egyetlen rákfenéjük
Dösamp az egyetlen rákfenéjük, meg Giroud erőltetése.mess2009 írta:a Francia válogatott keret döbbenetesen erős....az hogy az x-edik becserélt is talán jobb mint aki lemegy..?!
még nem jön ki igazán csapatként belőlük az igazi de nálam magasan esélyesek jövőre.
A Haunted House című filmet, végre készült hozzá szinkronpalesz77 írta:Ki mit néz este? Én nem tudok dönteni konkrétan, Franciák meccse is érdekel, Német-Angol is, de az Olasz-Svéd meg szintén ígéretes, főleg hogy annak még tétje is van..
Nem véletlen, hatalmas karriert futhat be.Nero. írta:Vagyok annyira irigy mint a PSG meze... Ot kellett volna Dembelé helyett de mar mindegy. Nagy presztízs lenne idén megint kiejteni a Párizst de ezek most rohadt nagy lendületbe vannak.
nem nagy érvágás, le se kellett volna szerkesztetni, ez a szint is sok már neki.palesz77 írta:Evrával szerződést bontott az OM.
Miert rúgta fejbe amugy? Mit mondtak neki?palesz77 írta:Evrával szerződést bontott az OM.
Azonnali piros? Sima belépő volt, hogy ne menjen tovább a félpályánál. Egyáltalán nem volt durva, meg 3 meccses eltiltást érjen. Sima sárga, de köze nem volt a piroshoz.zola8787 írta:
Sosem védtem a srácot, de azért ez a hátulról való kiakasztás, labda sehol. Ocampos-nak azonnali piros, Neymar-nak meg második sárga. Nagy paraszt volt a brazil, de a másik gyereknek azonnali pirossal vagy 3 meccs eltiltás. Erre kapott egy sárgát, nevetséges.
Sosem védtem a srácot, de azért ez a hátulról való kiakasztás, labda sehol. Ocampos-nak azonnali piros, Neymar-nak meg második sárga. Nagy paraszt volt a brazil, de a másik gyereknek azonnali pirossal vagy 3 meccs eltiltás. Erre kapott egy sárgát, nevetséges.LG írta:Nálunk is csinálta már ezeket, csak itt rohadt sok mindent elnéztek neki a bírót, ahogy más Barca játékosoknak is, bár tudom, ezen a fórumon ezt nem illene leírni...rikko írta:Ejj de kár... jó kis meccs volt.. Neymarral kezd elszállni a ló... ha nem kapja össze magát soha nem lesz aranylabdás...
Nálunk is csinálta már ezeket, csak itt rohadt sok mindent elnéztek neki a bírót, ahogy más Barca játékosoknak is, bár tudom, ezen a fórumon ezt nem illene leírni...rikko írta:Ejj de kár... jó kis meccs volt.. Neymarral kezd elszállni a ló... ha nem kapja össze magát soha nem lesz aranylabdás...
Nem. Inkább az volt a csoda, hogy nálunk úgy ahogy visszafogta magát.Tromort77 írta:Dani Alves: "I couldn't name you one single Marseille player."
http://www.goal.com/de/meldungen/dani-a ... piycp5nvqb
Ő se növesztett agyat az utóbbi időben.