Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt jó látni, hogy nem csak nekem van üldözési mániám.rikko írta: Akkor , hogy érthetőbb legyek. Minden ellenünk elkövetett bírói baki őket segíti. Nem furcsa, hogy 2 meccs alatt dobtunk el 4 pontot a sporik ténykedése miatt ? 2 teljesen jogos gólt vettek el, extrém körülmények közepette. Még nem szívnám a fogam, ha ma 1-2 centis esetet nézett volna al, de kérlek itt fél méter volt, ha nem több. Múltkor kb ue-vel volt benn és azt sem látták.... Nem, nem vagyok üldözési mániás, de ez vicc.
Tényleg nem tragikus a helyzet ,max a helyzetkihasználásunk a ciki,de várható volt ,hogy lassan már mi is vesztünk pontokat ,de még így is 6 pont előnyünk van HA NYERNEK ,ami azért nem kevés.Cestus írta:Mascherano várhatóan visszatér már a klasszikusra, nem? Akkor Vermaelennek két bajnokit kellene kibekkelnie, a Sporting ellen meg játszhat valami B-s arc Piqué párjaként.
A pontvesztésekkel kapcsolatban meg annyit, hogy olyan nagy tragédiát egyik esetben sem láttam. Elhullajtottunk négy pontot két erős csapat stadionjában, akik nagyon meg akarták akkor mutatni nekünk (és velük a Real is ikszelt). A mai meccsen meg Umtiti sérülésének következményeképpen kaptuk az egyenlítő gólt, ez meg igazi sorscsapás volt, és várhatóan nem lesz gyakran ilyen. Inkább az volt a ciki, amikor az Alavés eljött a CN-ba és elkalapált minket, vagy amikor idegenben szívtunk a kiscsapatok ellen előző szezonban.
recrea írta:Úgy mondod, mintha idén tolnák őket a sporik.rikko írta:Amúgy nagyon tudnám értékelni, ha a Bilbao ma összekapná magát és legalább egy döntetlent hozna.
De ez csak álom, szerintem ha kell ,akkor a spori fejeli majd be a 99. percben a győztes góljukat.
Én semmit nem várok a baszkoktól.
Úgy mondod, mintha idén tolnák őket a sporik.rikko írta:Amúgy nagyon tudnám értékelni, ha a Bilbao ma összekapná magát és legalább egy döntetlent hozna.
De ez csak álom, szerintem ha kell ,akkor a spori fejeli majd be a 99. percben a győztes góljukat.
6 lesz az a 7Nero. írta:Nem lattam a meccset de kár az Xért foleg hogy megyunk a Madrigalba lassan meg idegenbeli klasszikus, korai volt még elkiabàlni a bajnokságot bár legrosszabb esetben is van 7 pont előnyünk azért az nem tragédia.
Ismét egy teljesen jogos gólt vettek el. Plusz a Celta 2-2 után ATMA style-ra váltott és vagdalóztak, fetrengtek.... és nem nagyon akarta őket szabályozni.nagyatyesz írta:A bíró miben hátráltatott ma minket?
Hát a "lesgól" ugye,meg a hajrában az a taposás Denis ellen nálam biztosan piros,nem is értem hátulról hogy lehet így odalépni,ha simán megakasztja akkor is elesik. De nem sok idő volt már,lehet hiába lettek volna 10-en.nagyatyesz írta:A bíró miben hátráltatott ma minket?
csak egy szabályos gólt vett el...amúgy igazad van, Spanyol honban ez nem is olyan különlegesség..nagyatyesz írta:A bíró miben hátráltatott ma minket?
Az eredeti hozzászólást arra írtam, hogy Umtiti lesérült. Az volt a pech. A többi például SR részéről tényleg botrányos volt. Ugyan úgy megállt mint az első gólnál. Ezért nem kellene őt erőltetni ott.csababarca írta:...
nyilván nehezebb, de itt szó sem volt erről.Tromort77 írta:
Alaból ahhogy az indult. Umtiti sérülésére gondolok. Ott ment el a dolog. Amúgy nem tudom milyen védekezést vártok amikor feltolt védekezéssel operál a csapat az ősidők óta. Mivel feltolt a védelem így nyilván lendületből nehezebb védekezni.
Alaból ahhogy az indult. Umtiti sérülésére gondolok. Ott ment el a dolog. Amúgy nem tudom milyen védekezést vártok amikor feltolt védekezéssel operál a csapat az ősidők óta. Mivel feltolt a védelem így nyilván lendületből nehezebb védekezni.visca el barca írta:Tromort77 írta:A második meg pech volt.![]()
pech. tudod mi a pech? az öngól, mikor vki rosszul nyúl bele a labdába. a második gól ovodai szint volt, 3 védőnk rontott rá ter stegenre, az egy szem csatáron meg 5 méteres körzetben senki nem volt. megye 2-es gól. vagy blasz III.
Tromort77 írta:A második meg pech volt.